Saldırıya uğrayan doktor dehşet gecesini anlattı

Tarih: 21.08.2023 22:30
Saldırıya uğrayan doktor dehşet gecesini anlattı
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült
Haberi Sesli Oku

Saldırıya uğrayan doktor dehşet gecesini anlattı

Gaziantep’te özel bir hastanenin acil servisinde çalışırken hasta yakını olduğu iddia edilen 20 kişinin saldırısı sonucu yaralanan ve yoğun bakıma alınan Doktor Asadullah Beğoğlu, yaşadıklarını anlattı.
Gaziantep’te özel bir hastanenin acil servisinde çalışırken hasta yakını olduğu iddia edilen 20 kişinin saldırısı sonucu yaralanan ve yoğun bakıma alınan Doktor Asadullah Beğoğlu (36), yoğun bakımdan çıkarak servise alındı. Dr. Beğoğlu, o gece yaşadığı dehşet anlarını anlattı. Doktor Asadullah Beğoğlu, “Benim normal nöbetim vardı. Hasta yakını çocuğunu getirmiş, ateş ve kusma şikayetiyle acil servise başvuru yaptı. Sıvı kaybı ve ateşinin düşmesi için damar yolu açtık. Ailesi de şikayetlerini anlattı, bizler de tamam dedik. Tedavisini yazıp gönderdik. Hemşire arkadaşlar bir kere damar yolunu denemişler, sıvı kaybı olduğundan dolayı damar yolunu açamamışlar. Bizler de biraz bekleyin, daha sonra tekrardan deneriz dedik. O sıra hasta yoktu, biz de molamıza çıktık. Kapının önünde yönetici ve güvenlik arkadaşımızla sohbet ediyorduk, bir anda 15-20 kişi çağırıp gelmiş. Adamlarla herhangi bir münakaşamız ya da sözlü tartışmamız olmadı. Kapının önünde dururken 15-20 kişi ’Damar yolu açamayan doktor ve hemşireler bunlardır’ diyerek saldırdılar. Kafama darbe aldım. Hastayla ya da kişisel olarak herhangi bir husumetimiz yok ama arkadaşın bizimle ne sıkıntısı varsa çözemedik' dedi.

“20 kişiden en az 15 kişi beni darp etti”
Beğoğlu, “15-20 kişi saldırdı, kamera kayıtları var. 20 kişiden en az 15 kişi beni darp etti. 1 kişi tutuklandı tamam ama geriye kalan kişiler ne olacak. Bu bizim için de tehlikeli ve korkuyorum. Şimdi yarın taburcu olacağım ve çıkacağım, diğerlerinin beni tehdit etmeyeceği ne malum. Bu tip insanlar o kadar şımarmış ki, durduğu yerde saldıran, böyle bir şeyden dolayı ben şikayetçi oldum. Bunun için bana bir daha saldırabilirler. Saldırı anında sağ olsun arkadaşlarım hasta yakınları ve hastane personelleri kurtardı beni. Beyaz kod verdik, 15-20 dakika sonra polis ekipleri geldi. Olay bitti, saldırganlar kaçtı, beni kurtaran olmasaydı beni öldüreceklerdi. Beni kurtaran hasta yakınları ve hastane personeli oldu. Normalde beyaz kod verince polis ekiplerinin hemen gelmesi lazım ama olay bitti adamlar çekip gittiler, polisler geldi. Olayda arkadaşlarım beni kurtarmasa şu an bu şekilde değil de artık öldükten sonra mı derim, ölür müydüm ya da daha farklı bir hasar mı alırdım bilemiyorum. Adamların gözü o derece dönmüştü' diye konuştu.

Kütahya'da otel yangını: 10 kişi dumandan etkilendi

Fahiş fiyat artışı yapan 289 firmaya 114,7 milyon lira ceza

Ankara'da deprem: Çevre illerden de hissedildi

Bilecik'te orman yangını: 16 yerleşim yeri boşaltıldı

Diyarbakır'da 512 milyon TL’lik suç ağı ortaya çıkarıldı: 18 tutuklama

İzmir'de eş zamanlı operasyon: 141 kişi yakalandı

Aydın'da saatlerdir süren orman yangını kontrol altına alındı

Ege Denizi için fırtına uyarısı

Meteoroloji’den 23 il için uyarı: Sağanak ve fırtınaya dikkat

THY'nin İran seferleri yeniden başlıyor

Kassam Tugayları, Cebaliye’de işgalcilerle "sıfır noktasından" çatıştığı anların görüntülerini paylaştı

Son iki günde çıkan orman yangınlarından 8'i sürüyor

İşgalciler 5 ayda Batı Şeria'da bin Filistinlinin evini yıktı

Lejyoner hastalığına karşı özellikle klima bakımını ihmal etmeyin!

Lübnan'da işgalden hava saldırısı: Biri kadın 2 şehit 2 yaralı

Bakan Tunç'tan Erzurum'daki maden kazasına ilişkin açıklama

Kıdemli Uzman Özdemir: Aile güçlenirse toplum da güçlenir

Litvanya, Letonya ve Estonya, mayın yasağı anlaşmasından çekildi

HÜDA PAR Ankara İl Başkanı Karaarslan: Aile Yılı'nda bu tür faaliyetler çok kıymetli

Gazze Sağlık Müdürü, açlık ve yetersiz beslenme mağdurlarının sayısının arttığı konusunda uyardı

HÜDA PAR Milletvekili Dinç, bağımlılıkla mücadele çalıştayına katıldı

Şanlıurfa'da İTTİHADUL ULEMA'nın icazet merasimi düzenlendi

Moskova'da hafif uçak düştü: 4 ölü

Türkiye'de 111 orman ve ziraat yangınından 106'sı kontrol altına alındı

THY, İran seferlerine yeniden başlıyor

İşgal, Gazze'de bir bölgeyi iki kez bombaladı: 20 şehit

İran, bazı bölgeleri uçuşlara yeniden açtı

Marmara ile Ege için fırtına uyarısı

BAE, İran'a uçuş yasağını 5 Temmuz'a kadar uzattı

İDEV'den İslami sivil toplum kuruluşlarını hedef alan kesimlere tepki

Yükleniyor