• BIST 100

    10642,6%-0,43
  • DOLAR

    40,55% -0,49
  • EURO

    47,59% -0,64
  • GRAM ALTIN

    4341,12% -1,63
  • Ç. ALTIN

    6999,67% -0,32

Şampiyonluğu, depremde hayatını kaybedenlere armağan etti

10 Mart 2024, Pazar 03:30
10 Mart 2024, Pazar 03:30
Şampiyonluğu, depremde hayatını kaybedenlere armağan etti
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Şampiyonluğu, depremde hayatını kaybedenlere armağan etti

Şehitkamil Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 2024 Arzum Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonası düzenlenen ödül töreni ile sona erdi. Organizasyondan büyük bir başarıyla ayrılan WCM Elif Zeren Yıldız, şampiyonluk kupasını depremde hayatını kaybeden vatandaşlara armağan etti.
Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Arzum sponsorluğu ve Şehitkamil Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen şampiyonada bu yıl şampiyon WCM Elif Zeren Yıldız, ikinci WFM Sude Hereklioğlu olurken, üçüncülüğü WCM Ceren Tırpan ve WFM Yulia Gökbulut bölüştü.
Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen ödül töreninde Gaziantep İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Halil Şen, Şehitkamil Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Ermeydan, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Levent Demir, Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Rahmi Açıkkol, Arzum Pazarlama Direktörü Seda Simur Büyükkucak, antrenör, veliler ve sporcuların mutluluklarını paylaştılar.

“Hamle yapan tüm sporcularımızı kutluyorum”
2024 Arzum Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonası’nda dereceye giren tüm sporcuların kutlamayı hak ettiğini belirten Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Başkanı Gülkız Tulay, “Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonası’na katılan ve dereceye giren tüm sporcularımızı kutluyorum. Son bir hafta içerisinde sporcularımızın elde ettiği büyük başarılar ve aldıkları ünvanlar, bizlere büyük bir gurur ve mutluluk yaşattı. Her geçen gün büyüyen satranç ailesinde daha nice başarıların elde edileceğine olan inancımız tam. Şampiyonaların düzenlenmesinde yerel yönetimlerimizin desteği ve katkısı bizler için çok değerli. İşte bugün, yıllardır satranç branşına büyük destekler veren Şehitkamil Belediyemizin büyük katkılarıyla düzenlenen bir şampiyonadan yine unutulmaz hatıralarla ayrılıyoruz. Emekleri ve mükemmel ev sahipliklerinden dolayı Rıdvan Başkanım ve değerli ekibi büyük bir teşekkürü hak etti. İnşallah bundan sonraki süreçte de güçlü iş birliğimizi sürdüreceğiz. Tekrar organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, sporcularımıza bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum” dedi.

“Çok mutlu ve gurur doluyum”
Ödül töreni sonrasında yaptığı değerlendirmede çok mutlu ve gurur dolu olduğunu ifade eden şampiyon WCM Elif Zeren Yıldız, kusursuz bir organizasyona imza atıldığını belirterek Şehitkamil Belediyesi ve TSF yetkililerine teşekkür etti. Şampiyon, “2024 Arzum Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonası’nı şampiyon olarak tamamlamış olmaktan dolayı çok mutlu ve gurur doluyum. Yaşadığımız büyük deprem afeti sonrasında Hatay ili sporcusu olarak bölgemizde düzenlenen bu turnuva benim için çok anlamlı. Şampiyonluğumu depremde hayatını kaybeden vatandaşlara armağan ediyorum. Allah, bize bir daha böyle kötü günler yaşatmasın. Kusursuz bir organizasyona imza atan Şehitkamil Belediyesi ve TSF yetkililerine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte Türk kadınının neleri başarabileceğini bir kez daha göstermek için çok çalışmaya devam edeceğim. Organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ankara'da feci kaza: 3 ölü, 2 yaralı

Moody's Türkiye'nin kredi notunu yükseltti

E3 ülkelerinden ortak Gazze açıklaması: Savaşın bitme zamanı geldi

Çin'de yeni virüs salgını endişesi: Vaka sayısı 4 bini geçti

Kastamonu'da uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Nijerya'da silahlı saldırı: 14 ölü

Rusya'da doğal gaz patlaması: 4 ölü, 7 yaralı

Manisa'da orman yangını

Rusya, Sumi ve Donetsk yönünde ilerleyişini sürdürüyor

Şırnak'ta bazı alanlar özel güvenlik bölgesi ilan edildi

Bakan Kurum: Yangınlardan dolayı 87 bağımsız birim ağır hasarlı ve yıkık

İtalya’da orman yangını geniş bir alana yayıldı

Muğla'da 3,6 büyüklüğünde deprem

Piknik tüpünün patlaması mahallede korku dolu anlara neden oldu

Şanlıurfa’da ‘Gazze ölüyor, ayağa kalk’ temalı etkinlik düzenlendi

Bingöl-Erzurum kara yolunda kaza: 1 yaralı

Gazze açlıktan ölüyor: 9 kişi daha açlıktan hayatını kaybetti

Bursa’da mahalle arasında çıkan yangın korkuttu

Sıcaktan bitkin düşen leyleğe elektrik ekipleri sahip çıktı

İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 4 yaralı

Sudan yetkilileri binlerce patlamamış mühimmatı imha etti

Dışişleri Bakanı Fidan, Azerbaycanlı mevkidaşı Bayramov ile görüştü

Şantiye işçileri arasında taşlı sopalı kavga: 16 yaralı

İslami Cihad: Witkoff’un açıklamaları saldırının sürdürülmek istendiğini gösteriyor

Doç. Dr. Acet: Göz, güneş ışınlarının zararlı etkilerine karşı son derece açık bir organ

HAMAS yetkilisi Basem Naim son müzakere turu hakkında detayları açıkladı

Kamboçya, Tayland ile olan çatışmaların durması için ateşkes ilan etti

Çeşme’de bir müddet sürecek su kesintileri bu gece başlıyor

ABD, Fransa ve Suriye ortak mutabakata vardı

Tarımsal destekleme ödemeleri çiftçilerin hesabına aktarılıyor

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Ankara'da feci kaza: 3 ölü, 2 yaralı

Moody's Türkiye'nin kredi notunu yükseltti

E3 ülkelerinden ortak Gazze açıklaması: Savaşın bitme zamanı geldi

Çin'de yeni virüs salgını endişesi: Vaka sayısı 4 bini geçti

Kastamonu'da uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Nijerya'da silahlı saldırı: 14 ölü

Rusya'da doğal gaz patlaması: 4 ölü, 7 yaralı