Sanatçı Mahmut Tuncer gazetecileri coşturdu

Tarih: 10.01.2023 12:15 Güncelleme: 10.01.2023 12:15
Sanatçı Mahmut Tuncer gazetecileri coşturdu
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült
Haberi Sesli Oku

Sanatçı Mahmut Tuncer gazetecileri coşturdu

Karaköprü Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü çerçevesinde Sanatçı Mahmut Tuncer’i Şanlıurfa’da görev yapan gazetecilerle özel gecede buluşturdu. Tuncer, birbirinden güzel türkülerini gazeteciler için seslendirdi.
Karaköprü Belediyesi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde, vatandaşı bilgilendirmek için çaba gösteren basın emekçilerini unutmadı. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin düzenlediği programla Şanlıurfa’da görev yapan ulusal ve yerel basın mensupları bir araya geldi. Karaköprü Belediyesi Necmettin Cevheri Gösteri ve Kültür Merkezinde düzenlenen programda gazeteciler için Şanlıurfalı ünlü sanatçı Mahmut Tuncer konseri ve halk oyunları gösterisi gerçekleştirildi.
Programda açılış konuşması gerçekleştiren Başkan Baydilli, tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak konuşmasına başlarken, gazeteciliğin toplumu haberdar etme göreviyle çok değerli olduğunu ifade etti. Baydilli, “Biz yerel yöneticiler olarak ilimizdeki basın kuruluşlarına ve gazetecilere çok değer veriyoruz. Bizim çalışmalarımızı kamuoyuyla paylaşan ve onlara ileten gazetecilerdir. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde gazeteci arkadaşlarımızla bir araya gelmek ve onlara değer vermek istediğimizi göstermek istedik. Karaköprü’müzün kalkınması doğrultusunda ilçemizi müze şehir yapma düşüncemizle yeni müzeler kazandırıyoruz. Basın emekçilerimize verdiğimiz değer için Basın Müzesi ve Sinema Müzesini ilçemize kazandırdık. Müzede geçmişten bugüne basın temsilcilerimiz ve hatıraları yer alacaktır. Tüm gazeteci arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum, programımıza katılım gösterdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum' dedi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ahmet Kaytan da tüm gazetecilerin gününü kutlarken, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye düzenlenen program ve ilçeye kazandırdığı Basın Müzesi için teşekkür etti.
Programın ardından Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli günün anısına gazetecilere plaket ve hediye takdim ederken, gazetecilerle hatıra fotoğrafı çekindi.
Geceye Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin yanı sıra Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ahmet Kaytan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Şanlıurfa Bölge Müdürü Efe Murat Erbaş, Basın İlan Kurumu Şanlıurfa Şube Müdürü Rıza Kara, Şanlıurfa’daki basın cemiyet ve dernek başkanları, belediye meclis üyeleri ve Şanlıurfa’da görevli basın mensupları katılım gösterdi.
[gallery ids=',77276,77277,77278,77279']

İşgal rejiminin müzakerelerde ısrarla üzerinde durduğu “Morag Koridoru” nedir?

Aliyev ve Paşinyan, Abu Dabi'de görüştü

Batman'da kamu işçileri eylem yaptı

Van’da Gazze’de katledilen çocuklar için farkındalık etkinliği

Gençlik ahlaki erozyonun eşiğinde: Dijital kuşatmaya karşı ne yapmalı?

Suruç yolunda bir yaya daha hayatını kaybetti

Malatya'da Genel Tarım Sayımı eğitimleri başladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi dünyanın birçok ülkesinden misafir ağırladı

Din görevlilerine bağımlılıkla mücadele eğitim semineri düzenlendi

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Şahin'den "sosyal duyarlılık" çağrısı

Romanya Maarif Vakfı Temsilcisi Alparslan Ateş’e Ziyaret

Bingöl’de demonstrasyon kapsamında "Tarla Günü" etkinliği düzenlendi

Umut Kervanı Mersin Derneği'nden ihtiyaç sahiplerine gıda ve et desteği

Bingöl'de ortalama hız denetimleri başlıyor: 6 noktada uygulama yapılacak

Kavurucu sıcaklarda çocukların serinleme adresi: Süs havuzları

MSB, mağaradaki olayla ilgili bilgilendirmede bulundu

Batman'da 63 bin ürün denetlendi: 1 milyon TL'nin üzerinde ceza uygulandı

İletişim Başkanlığında devir teslim töreni düzenlendi

Adıyaman'da dağlık bölgede çıkan yangın söndürüldü

Fotokapanlar Uludağ’da Alakarga'yı görüntüledi

Yaz aylarında kulak enfeksiyonlarına karşı önlemler

Trafik ve zabıta ekiplerinden ortak motosiklet denetimi

Uzmanından sıcak hava uyarısı!

Tunus mahkemesi Raşid Gannuşi ve üst düzey siyasilere ağır hapis cezaları verdi

Adıyaman'da narkotik suçlarla mücadele kapsamında 15 kişi tutuklandı

Batman'da ikinci ürün ayçiçeği ekimi yapıldı

Enerji faturaları çiftçinin belini büktü: Güneş panelleri çözüm olabilir mi?

Multidisipliner Tümör Konseyi hastalara umut oluyor

Suriye'den yeniden yapılanmayı destekleyici adımlar

Mardin’de mobilya mağazasında yangın: Söndürme çalışmaları sürüyor

Yükleniyor