• BIST 100

    15571,06%0,33
  • DOLAR

    43,30% 0,03
  • EURO

    50,69% 0,16
  • GRAM ALTIN

    6727,69% 0,14
  • Ç. ALTIN

    11020,92% 0,00

SANKO Üniversitesi Onkoloji Merkezi hizmete alındı

16 Mayıs 2024, Perşembe 09:40
16 Mayıs 2024, Perşembe 09:40
SANKO Üniversitesi Onkoloji Merkezi hizmete alındı
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

SANKO Üniversitesi Onkoloji Merkezi hizmete alındı

SANKO Üniversitesi Onkoloji Bölümü, profesyonel kadrosu, teknik ve fiziki alt yapısı güçlendirilerek, Onkoloji Merkezi’ne dönüştürüldü.
SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahisi Ana Bilim Dalı Başkanı ve Onkoloji Merkezi Direktörü Prof. Dr. Levent Elbeyli, hasta ve hasta yakınlarının beklentileri doğrultusunda kurdukları onkoloji merkezinin hizmete alındığını söyledi.
Kanserin günümüzde en önemli sağlık sorunların biri olduğunu belirten Prof. Dr. Elbeyli, “Özellikle kanser tanısı aldıktan sonra gerek hasta gerekse hasta yakınlarına süreci konforlu ve günümüz şartlarındaki en gelişmiş tanı ve tedavi imkanlarıyla sunmak açısından onkoloji merkezimiz çok önemli işlev üstlenecektir” dedi.
Tanıdan başlayarak tedavinin her aşamasını planlayıp yürüttükleri merkezde hasta odaklı hizmet sunumu için birbirinden değerli onkoloji uzmanı, patoloji uzmanı, onkolojik cerrahi uzmanı, onkoloji hemşiresi, diyetisyeni, fizyoterapisti, psikoloğu ve destek hizmetlerden oluşan büyük bir ekiple süreci yönettiklerini kaydeden Prof. Dr. Elbeyli, şöyle devam etti: “Onkoloji Merkezimiz multidisipliner bir yapıda kanser tedavisinde daha kapsamlı hizmet sunumu gerçekleştirerek cerrahi ve dahili bölümlerle birlikte Patoloji ve Merkez Laboratuvarı iş birliği içerisinde hizmet vermektedir. Hastalarımızın randevuları, cerrahi ve onkolojik tedavi planlamaları hekimlerimizin ortak kararları, gerektiğinde bir arada değerlendirmeleri sağlanarak bir merkezden yürütülmektedir. Koordinatörlerimiz hastalarımızla iletişim kolaylığını sağlayarak, her konuda destek vermeye hazır ve yanlarında olduğunu hissettirmektedir. Hastalarımızın her türlü onkolojik veya tıbbi diğer sorunlarının merkezimizin koordinatörlüğünde kısa sürede çözüme ulaştırılması planlanmaktadır. Hedefimiz hastalarımızı onları yormadan sağlık hizmetlerine ulaşmalarını sağlamaktır. Onkoloji merkezimiz içinde yer alan günü birlik tedavi merkezi de her türlü konfor ve ihtiyaç düşünülerek planlanmıştır. Eğitimli ve güler yüzlü ekip anlayışı ile hizmet verilecek bir aile ortamı oluşturmaya çalıştık. Onkolojik cerrahi prosedürleri yanında ağrı yönetimi, psikososyal destek hizmetleri, palyatif bakım hizmetleri, beslenme desteği odaklı hizmetlerle fiziksel aktivite danışmanlığı hizmetleri merkezimizde verilmektedir. Yakın bir zamanda hizmete vermeye başlayacak Radyasyon Onkolojisi Ünitesi ile son teknolojik cihazlarla radyoterapi hizmeti de sunmayı planlıyoruz. Multidisipliner ekip çalışmasıyla hizmet vermeye başlayan merkezimiz, hastalara şifa, Gaziantep’e ve bölgemize hayırlı olsun.”

Haber Editörü

admin

info@dogununnabzi.com

Gazze’de soğuktan 3 aylık bebek şehit oldu

MSB haftalık basın bilgilendirme toplantısı yapıldı

Sömestr tatilinde gençlere değerler eğitimi dolu kamp

Batman Valiliği: Kahvehanedeki terör propagandasına 1 gözaltı

Konya Selçuklu Tepekent Barajı’nda su tutuldu

Chevron ile anlaşma şubatta İstanbul’da imzalanacak

Diyarbakır semt pazarlarında satışlar durma noktasında

Yabancıya konut satışında azalma kaydedildi

Anavatan Partisi Batman İl Başkanı Doğan, Doğunun Nabzı’nı kutladı

Ekrem Tüzün’den Gazetemize kuruluş yıl dönümü mesajı

Yılın üçüncü çeyreğinde seyahatlerin çoğu akraba ziyareti için yapıldı

İşgal rejimi Gazze’nin farklı noktalarına hava ve kara saldırıları düzenledi

İran: Protestolarda 3 bin 117 kişi hayatını kaybetti

Gaziantep’te toplu taşıma yarın ücretsiz olacak

Mil Diyanet Sen binlerce caminin kadrolu görevlisi olmadan Ramazana gireceğini açıkladı

Avustralya’da silahlı saldırı: 3 ölü, 1 yaralı

HAMAS'tan ABD'ye tepki: Yaptırımlar siyonist rejimin suçlarına ortaklıktır

BM: Gazze’de 4 bini çocuk yaklaşık 18 bin hasta acil tıbbi tahliye bekliyor

Gaziantep'te 25 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Yemen Başkanlık Konseyi: Aden'de bombalı saldırı kritik bir dönemde kaos girişimi

Gelecek Partisi Batman İl Başkanı Akgül’den Gazetemize anlamlı kutlama

Gaziantep'te motokuryelere trafiğe çıkma yasağı

Mardinli hayırseverden anlamlı destek: Tek alyansını Gazze’ye bağışladı

Dünyada bir ilk: Yapay zeka güvenlik yasası Güney Kore’de yürürlüğe girdi

Şanlıurfa’da genel cerrahi hizmetleri süreklilik kazandı

Tüketici güven endeksi ocakta aylık bazda artış sağladı

STEADFAST DART 2026 Tatbikatı Almanya'da yapılacak

Katlamalı elektrik faturalarına tepki gösteren vatandaşlar: Kullandığımız kadar ödemek istiyoruz

Psikolog Atalay: Ekran otizme neden olmaz, ancak riskleri göz ardı edilmemeli

Pakistan’daki AVM yangınında can kaybı artıyor: En az 60 ölü

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Gazze’de soğuktan 3 aylık bebek şehit oldu

MSB haftalık basın bilgilendirme toplantısı yapıldı

Sömestr tatilinde gençlere değerler eğitimi dolu kamp

Batman Valiliği: Kahvehanedeki terör propagandasına 1 gözaltı

Konya Selçuklu Tepekent Barajı’nda su tutuldu

Chevron ile anlaşma şubatta İstanbul’da imzalanacak

Diyarbakır semt pazarlarında satışlar durma noktasında