• BIST 100

    16818,24%0,34
  • DOLAR

    43,95% 0,17
  • EURO

    51,88% -0,04
  • GRAM ALTIN

    7314,42% -0,23
  • Ç. ALTIN

    11816,39% 0,06

Şanlıurfa genelinde 15 Mayıs’ta planlı elektrik kesintisi uygulanacak

14 Mayıs 2025, Çarşamba 16:05
14 Mayıs 2025, Çarşamba 16:05
Şanlıurfa genelinde 15 Mayıs’ta planlı elektrik kesintisi uygulanacak
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Şanlıurfa’da 15 Mayıs Perşembe günü sabah saatlerinden itibaren il genelinde geniş kapsamlı elektrik kesintileri yaşanacak. Dağıtım şirketinden yapılan açıklamaya göre, kesintiler bakım ve yenileme çalışmaları kapsamında uygulanacak.

En erken saat 00.00’da Haliliye ilçesinde başlayacak manevra çalışması, gün boyunca il genelinde farklı saat dilimlerinde devam edecek. Kesintilerin en yoğun yaşanacağı saat aralığı ise 09.00 ila 17.00 olacak. Haliliye’nin yanı sıra Viranşehir, Suruç, Siverek, Karaköprü, Hilvan, Harran, Halfeti, Eyyübiye, Ceylanpınar ve Bozova ilçelerinde çok sayıda mahallede enerji akışı geçici olarak durdurulacak.

Viranşehir’de Aritır ve Kervansarayı mahallelerinde trafo ve AG hatlarında yapılacak bakım çalışmaları nedeniyle 08.00–17.00 saatleri arasında kesinti uygulanacak. Ayaklı çıkışlı trafo çalışması kapsamında ise Çalıcık, Esvetoğlu, Ayaklı, Yeşilalıç, Kavurga ve Karatepe’de 13.00’e kadar elektrik verilemeyecek.

Suruç’un 50’yi aşkın kırsal mahallesinde OSOS okuma çalışmaları sebebiyle 10.00–16.00 saatleri arasında enerji kesilecek.

Siverek’te Büyüktepe, Çatlı, Dönemeç, Çepni gibi mahallelerde bakım çalışmaları yapılacak. F1 Bakırca çıkışı kapsamında Alagün, Turna, Sarıbal, Karakeçi gibi çok sayıda noktada kesintiler gün boyu sürecek.

Karaköprü’de Çiftekemer mahallesinde, Haliliye’de ise Ertuğrul Gazi ve Veysel Karani ile birlikte birçok mahallede trafo ve hat bakımı nedeniyle 09.00–17.00 saatleri arasında kesinti olacak.

Hilvan’ın Kovancı ve Bahçelievler mahallelerinde hem KET çalışmaları hem de trafo bakım uygulamaları kapsamında enerji verilemeyecek.

Harran’da Yayvandoruk, Kırmıtlı, Büyüktürbe, Tantana ve Ağcıl gibi çok sayıda mahallede OG hat bakım çalışmaları yapılacak.

Halfeti’nin Narlık ve Yukarıgöklü mahallelerinde AG tehlikeli hat çalışması nedeniyle gün içinde enerji kesintisi yaşanacak.

Eyyübiye ’de Şıh Maksut, Muradiye ve Hacı bayram başta olmak üzere bazı mahallelerde OSOS okumaları nedeniyle sabah ve öğle saatlerinde kısa süreli kesintiler olacak.

Ceylanpınar’da Yalçınkaya, Özbek, Bahçelievler ve Yenişehir mahallelerinde trafo ve hat bakım çalışmaları nedeniyle gün boyunca elektrik verilemeyecek.

Kesintilerden etkilenecek vatandaşların gerekli tedbirleri önceden alması gerektiği ifade edildi. Şirket yetkilileri, çalışmaların tamamen planlı olduğunu ve kentin enerji altyapısının daha sağlam hale getirilmesi amacı taşıdığını vurguladı. (İLKHA)

Haber Editörü

Ömer Faruk SEYHAN

info@dogununnabzi.com

İzmir’de özelleştirme kapsamındaki taşınmazlar için yeni imar adımı

HAKSİAD Mersin şubesi üyeleriyle İftar sofrasında buluştu

Vefa ekipleri Ramazan ayında da yaşlı ve engelli vatandaşları yalnız bırakmıyor

Bingöl’de aranan 10 kişi yakalandı

Yeşilay Haftası “Sen de Yeşilaycısın” çağrısıyla başladı

İzmir’de 145 bin metrekarelik alan orman sınırından çıkarıldı

Bingöl’e 33 yeni hekim atandı

Bingöl Tarım ve Orman Müdürlüğünden ceviz üreticilerine aşı kalemi uyarısı

Akdeniz’de fırtına ve zirai don alarmı

Yalova’da abartı egzoz kullanan sürücülere cezai işlem

Karlıova’da 35 köy yolu ulaşıma kapandı

Siirt’te hasta almaya giden ambulans kar nedeniyle yolda mahsur kaldı

190 Fetva Hattı Ramazan boyunca günde 20 bine yakın soruyu cevaplıyor

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: İstihdam artışını desteklemeye kararlıyız

Bingöl Umut Kervanı’ndan Ramazan dolayısıyla yardım çağrısı

Diyarbakırlı öğrencilerden Gazze için anlamlı yardım

Eğitimci Taş: Ramazan ayını ibadet ve arınma fırsatına dönüştürelim

Kulp'ta şubat ayının son günlerinde kar yağışı etkili oldu

Yeşilyurt Belediye Başkanı Geçit mahalle sakinleriyle bir araya geldi

Bakan Fidan, Pakistan, Afganistan, Katar ve Suudi Arabistanlı mevkidaşlarıyla görüştü

Bakan Gürlek’ten bahis ve sanal kumarla mücadele genelgesi

Tarımsal destekleme ödemeleri bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılıyor

Dr. Kuzukıran'dan gebelik sürecindeki anne adaylarına oruç önerisi

Mersin İl Müftüsü Topal: Ramazan bir arınma ve diriliş mektebidir

Gaziantep'te çeşitli suçlardan aranan 21 kişi yakalandı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu operasyonu: Bir kişi tutuklandı

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde kar yağışı

Batman'da 200 kiloluk ağırlık sonrası kopan tendon ameliyatla onarıldı

Okumak insanı nasıl etkiliyor?

Çok sayıda bölgede kuvvetli yağış ve kar bekleniyor

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


İzmir’de özelleştirme kapsamındaki taşınmazlar için yeni imar adımı

HAKSİAD Mersin şubesi üyeleriyle İftar sofrasında buluştu

Vefa ekipleri Ramazan ayında da yaşlı ve engelli vatandaşları yalnız bırakmıyor

Bingöl’de aranan 10 kişi yakalandı

Yeşilay Haftası “Sen de Yeşilaycısın” çağrısıyla başladı

İzmir’de 145 bin metrekarelik alan orman sınırından çıkarıldı

Bingöl’e 33 yeni hekim atandı