• BIST 100

    9615,97%-0,45
  • DOLAR

    37,90% -0,11
  • EURO

    40,94% -0,16
  • GRAM ALTIN

    3808,55% 0,25
  • Ç. ALTIN

    6070,97% 0,00

Şanlıurfa STK'larından "Direnişe Selam, siyonizme Lanet" mitingine davet

GÜNDEM 5.10.2024 16:00:17 0
Şanlıurfa STK

Şanlıurfa STK Platformu, Aksa Tufanı’nın birinci yıl dönümü kapsamında "Direnişe Selam, siyonizme Lanet" mitingi düzenleyecek.

Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları (STK) Platformu, Aksa Tufanı’nın birinci yıl dönümü dolayısıyla "Direnişe Selam, siyonizme Lanet" temalı bir mitimg düzenleyecek. 6 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek etkinliğe tüm vatandaşlar davet edildi.

Program, saat 16.00'da Ali Şelli Parkı'nda başlayacak. Buradan kortej yürüyüşüyle Atatürk Bulvarı’na geçilecek ve yürüyüş Rabia Meydanı’nda sona erecek. Miting alanında yapılacak konuşmalarda, Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celil Abuzer ve Filistinli Dr. Hani Al-Dali, katılımcılara hitap edecek.

Şanlıurfa STK'ları, aileleriyle birlikte katılım gösterecek herkesi Filistin direnişine destek vermek amacıyla bu anlamlı etkinliğe davet etti.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Dünyanın kör, sağır ve dilsiz olduğu bir süreçten geçiyoruz. Gazze halkı ve Filistinliler, insanlık tarihinin en vahşi saldırılarının sonucunda korkunç bir yıkım yaşadı. Yaralı sayısı yüz binlerle ifade ediliyor. Hastaneleri, okulları ve camileri yerle bir edildi. Sadece Gazze değil, Batı Şeria ve diğer Filistin şehirleri de katliam ve yıkımla karşı karşıya. Zaman; ümmetin izzeti, İslam’ın zaferi, Kudüs’ün ve Mescid-i Aksa’nın özgürlüğü için, Aksa Tufanı’nı siyonist cepheyi zillete mahkûm edecek büyük bir tufana dönüştürmek için gece gündüz demeden, durmadan meydanlara çıkmanın ve canımızla, malımızla direniş cephesine her türlü desteği seferber etmenin zamanıdır! Artık izzetle, onurla ve cesaretle Siyonist cephenin karşısında durup, 'Bir asır daha İslam ümmetini esarete mahkûm edemeyeceksiniz! Hepimiz Filistin’iz, Gazze’yiz, Batı Şeria’yız, Lübnan’ız, Beyrut’uz, direnişin evlatlarıyız!' diye haykırma vaktidir. Biz de bu haykırışı Şanlıurfa STK'ları Platformu olarak, 6 Ekim Pazar günü saat 16.00'da Aksa Tufanı'nın birinci yıl dönümünde 'Direnişe Selam, Siyonizme Lanet' temalı eylemimizle yapacağız. 6 Ekim Pazar günü tüm vatandaşlarımızı ailece katılacakları etkinliğe bekliyoruz. Saat 16.00'da Ali Şelli Parkı'nda toplanıp kortej yürüyüşü ile Atatürk Bulvarı üzerinden Rabia Meydanı’na yürüyeceğiz. Mitingde, konuşmalarını yapmak üzere Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celil Abuzer ve Uluslararası Kudüs ve Filistin’i Destekleme Birliği Basın Sözcüsü Dr. Hani Al-Dali konuşmalarını dinleyeceğiz.” (İLKHA)

Gazze Şeridi'nde şehit sayısı 50 bin 423'e ulaştı

DEİK Başkanı Olpak: Boykotlarda sadece şirketler değil ülke ekonomisi de yara alır

Bakan Tekin'den boykot tepkisi

Elazığ’da sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi

Sağlık Bakanlığı’ndan Dünya Otizm Farkındalık Günü paylaşımı

ECB Başkanı: ABD tarifeleri dünyaya zarar veriyor:

BM, işgal kuvvetlerinin Refah'ta 14 insani yardım görevlisini infaz etmesini kınadı

Malatya'da boykot çağrılarına karşı "indirim" uygulaması

Rusya: Ukrayna krizinin temel nedenlerini ortadan kaldırmak için çalışacağız

Küçük çocuklar, bayram harçlıklarını Gazze için bağışladı

İşgalciler yine sivilleri bombaladı: 19 şehid

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanlığı medrese şehitlerini kabirleri başında andı

HÜDA PAR Milletvekili Demir: CHP'nin boykot çağrısı, onun yerli olmadığının ispatıdır

Malatya'da devrilen yolcu minibüsünde 5 kişi yaralandı

CHP'nin boykot çağrısına Bursa Ticaret Borsası'ndan sert tepki

Meteoroloji'den 14 ile 'Sarı kodlu' sağanak ve fırtına uyarısı

HRW’den Macaristan’a "Netanyahu’yu ülkeye girerse tutukla" çağrısı

Ülkenin çeşitli bölgelerinde sağanak etkisini sürdürüyor 

Bakan Fidan NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı’na katılacak

Yeşilyurt Belediyesi'nden yeni imar yolu çalışması

Siirt'te minibüs kazasında 5 kişi hastaneye kaldırıldı

Erzurum'da servis midibüsü yamaca çarptı: Bir ölü, 16 yaralı

Bakan Göktaş: Otizmli bireyler için kararlılıkla çalışıyoruz

Battalgazi Belediyesince Gelinciktepe Kadın Yaşam Merkezi açılıyor

Mardin’de ulaşıma yüzde 32 oranında zam yapıldı

Vatandaşlar: siyonistlere katkı sunan hiçbir ürünü almamamız gerekiyor

Bakan Yerlikaya, 4 günlük kaza bilançosunu açıkladı

Emeklilere bayram ikramiyesi farkları ödenmeye başlıyor

İlk defa açılacak üç yeni özel öğretim kurumuna ilişkin standartlar belirlendi

Yemen, Gazze'ye destek operasyonlarında 250 şehid verdi

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ