-
BIST 100
15923,58%-1,25
-
DOLAR
44,37% 0,06
-
EURO
51,36% 0,10
-
GRAM ALTIN
6344,74% -1,22
-
Ç. ALTIN
10600,10% -3,21
Şanlıurfa’da planlı elektrik kesintisi: Çok sayıda mahalle etkilenecek
-
A+Buyut
-
A-Kucult
Şanlıurfa’da 26 Mart Perşembe günü Suruç, Karaköprü, Harran ve Eyyübiye ilçelerinde bakım ve onarım çalışmaları kapsamında çok sayıda mahallede planlı elektrik kesintisi uygulanacak.
Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ) tarafından yapılan açıklamaya göre, kent genelinde bakım, onarım ve altyapı çalışmaları nedeniyle planlı elektrik kesintileri uygulanacak. Kesintilerin sabah saatlerinde başlayıp gün içerisinde devam edeceği bildirildi.
Suruç ilçesinde hücre montaj çalışmaları kapsamında 09.00 ile 17.00 saatleri arasında Karadut, Dinlence, Sarayaltı, Üçpınar, Aligör, Barış, Akıncı, Karataş, Topçular, Kırkmağara, Yurtçiçeği ve Saygın mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak.
Karaköprü ilçesinde OSOS okuma çalışmaları nedeniyle 10.00 ile 15.00 saatleri arasında Karapınar, Ağılmus, Akçakebir, Özveren, Tatarhüyük, Karaca, Yedikuyu, Büyük Akziyaret, Başören, Gölgen, Türkmen, Yığınak, Büyükördek, Hüyüklü, Millisaray, Pınarbaşı, Apaydın, Kuyucak, Akpınar, Horzum, Bahçeli, Düğer, Külaflı, Uzuncuk, Sakça, Kasımkuyu, Buğdayhüyük, İlhan, Estağfurullah, Aşağıçiftlik, Büyüksalkım, Hamurkesen, Ağızhan, Günışık, Doyumlu, Bölücek, Bezirci, Akçahisar, Büyükçömlekçi, Çakmak, Şeyhzeliha, Yaylacık, Sancak, Yemişli, Gazibey, Cemal, Şeker, Yarımtepe, Gelibolu ve Küçük Akziyaret mahallelerinde kesinti uygulanacak.
Harran ilçesinde direk tipi trafo bakım çalışmaları kapsamında 09.00 ile 17.00 saatleri arasında Tekneli, Yolgider, Banarlı, Özlü, Küçükdüzlük, Kabataş, Yardımlı, Arın, Bellitaş, Büyüktürbe, Üzerlik, Olgunlar, Büyükdüzlük, Alacalı, Şükürali, Kırmıtlı, Yayvandoruk, Tantana, Çağbaşı ve Ağcıl mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak.
Eyyübiye ilçesinde orta gerilim bakım çalışmaları nedeniyle 09.00 ile 17.00 saatleri arasında Altınbaşak, Aşağıhemedan, Yukarıçaykuyu, Atlıkonak, Mil, Göldere, Ortahemedan, Yanıkçöğür, Dernek, Ulak, Yukarıhemedan, Kızılkuyu ve Boybeyi mahallelerinde elektrik verilemeyecek.
DEDAŞ, planlı kesintiler süresince elektrikli cihazların zarar görmemesi için vatandaşların tedbirli olması gerektiğini belirtirken, çalışmaların planlanan saatlerden önce tamamlanması halinde bazı bölgelere erken enerji verilebileceğini duyurdu. (İLKHA)
Lukaşenko’dan Kim Jong Un’a dikkat çeken silah hediyesi
Rusya: Ukrayna görüşmelerinde kilit konularda ilerleme yok
Sağlıkçılardan Avrupa Parlamentosu’na tepki: Göç denetiminin bir aracı olmayı reddediyoruz
Bakan Işıkhan: Gençliğe yapılan yatırım, geleceğe yapılan en değerli yatırımdır
Şanlıurfa'da ücretsiz psikolojik destek hizmeti sürüyor
HÜDA PAR Bursa teşkilatları kongreye gidiyor
ABD’nin “barış” söylemi inandırıcılığını yitiriyor: Körfez ülkeleri artık Trump’a güvenmiyor
Ateş çemberindeki dünyaya karşı bilim vurgusu
Cizre’de seyir halindeki tanker alev topuna döndü
Millî Eğitim Akademisi hazırlık eğitimi programı kesin kayıt sonuçları açıklandı
Belediye Başkanı Geçit: Gençlik projelerine yenilerini ekliyoruz
Milli savunma bakanlığı haftalık basın toplantısında öne çıkan başlıklar
Katar’daki Türkiye misyon personelinin durumu
Rusya, Harkiv’deki Şevyakovka yerleşimini kontrol altına aldığını açıkladı
Malatya'da uyuşturucu operasyonunda 2 gözaltı
Millî Eğitim Akademisi hazırlık eğitimi kayıt süreci başladı
Merkez Bsı rezervleri 177,5 milyar dolara geriledi
Acar: Algı operasyonları ve yanlış kanun uygulamaları eğitimcileri tehdit ediyor
Alan değişikliğine bağlı yer değiştirme işlemleri için takvim belli oldu
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Bükreş’te Romanya Senato Başkanı Abrudean ile görüştü
Mahra Melin Pınar ölüm yıl dönümünde anıldı
YDS/1 sınavı giriş belgeleri yayımlandı
Doğal şifa Bingöl balı: AB tescilli eşsiz lezzet dünyaya açılıyor
Diego Garcia: ABD'nin savaş üssü ve sömürge mirasının karanlık yüzü
Batman Havalimanı yaz tarifesine geçiyor: Uçuş sayısı artıyor
Niğde’de 'Bal Ormanı Projesi' büyüyor
Öğrenciler trafik polisi oldu
Bakan Gürlek cumhurbaşkanlığı hukuk politikaları kurulu toplantısına katıldı
81 ilde suç örgütü propagandasına operasyon: 358 gözaltı
Aydın'da Bizans dönemine kitap ele geçirildi
Yükleniyor







