Şanlıurfa’da simitçinin Togg hayali gerçek oldu

Tarih: 29.09.2023 17:25
Şanlıurfa’da simitçinin Togg hayali gerçek oldu
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült
Haberi Sesli Oku

Şanlıurfa’da simitçinin Togg hayali gerçek oldu

Şanlıurfa’nın Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, simit satarak geçimini sağlayan Tevfik Atan’ın milli otomobil Togg’u kullanma hayalini gerçekleştirdi. Togg’un direksiyonuna geçen Atan, hayalini gerçekleştiren Başkan Ekinci’ye teşekkür etti.
Viranşehir Oto Galeri Sitesi’nde esnaf ziyareti yapan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, burada simit satışı yapan Tevfik Atan ile tanıştı. Ekinci’nin sohbet ettiği simitçi Atan, Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili Togg’u çok merak ettiğini söyleyerek, araca binme ve kullanma talebini iletti. Danışmanlarına talimat vererek simitçi gencin iletişim bilgilerini aldıran Ekinci, bugün Tevfik Atan’ın hayalini gerçekleştirdi. Atan ile bugün Millet Bahçesi’nde bir araya gelen Başkan Ekinci, Atan’ı makam aracı Togg’a bindirerek, Millet Bahçesi’nde ve şehirde birlikte tur attı. Başkan Ekinci sayesinde Togg’a binme hayalini gerçekleştiren ve direksiyon başına da geçme fırsatı bulan Tevfik Atan’ın mutluluğu gözlerinden okundu. Hayalinin gerçekleşmesinden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Atan, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye teşekkür etti.
Tevfik Atan’ın sevincine ortak olan Ekinci de, “Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili Togg’un Türkiye’ye kazandırılmasında çok büyük bir emek ortaya koyan başta Cumhurbaşkanımıza ve mühendislerimize yürekten teşekkür etmek istiyorum. Bizler de Togg’u makam aracı olarak kullanmaya başladık. İlçemizde milli otomobilimizi vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Bir esnaf gezimizde karşılaştığımız ve Togg’a binmeyi arzuladığını bizlere ileten Tevfik Atan kardeşimizin de bu isteğini yerine getirdik. Onun mutluluğuna ortak olduk. Bundan sonra da ülkemizin ilk yerli ve milli otomobilini çok değerli hemşehrilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Vali Akkoyun’dan Kur’an Kurslarına Ziyaret

Gazze'deki Şifa Hastanesi'nde yakıt tükendi, "felaket" kapıda

Erbilde çatışma: Barzani ve Herki Aşireti arasında yüksek gerilim

Batman'da yöresel kültürün geçim kapısına dönüşen hikayesi: Tandır ekmeği

Prof. Dr. Nevzat Tarhan’dan "Tıbbi Kenevir Yasası”na karşı uyarı!

Bakan Uraloğlu: Grok için yasaklama da gündeme gelebilir

Batman Yenişehir Mahallesi’ni akrepler sardı

Tarım ve Orman Bakanlığından "yapay et" iddialarına yanıt

Malatya'da prostat kanseri tanısında bir ilk

OCHA: Gazze'deki insani durum felaket boyutunda ve sürekli kötüleşiyor

Bayırbucak'ta orman yangınları devam ediyor

Sosyal yardım programlarının aylık ödemeleri artırıldı

Sağlık Bakanlığı ekim ayında 18 bin personel alımı yapacak

Malatya'da silahlı saldırı: 1 yaralı

Türkiye, nüfus büyüklüğüne göre 18. sırada yer aldı

Battalgazi'de mahalle yolları yenileniyor

Mardin’de TOKİ girişinin kapatılmasının ardından toplu ulaşımda yeni güzergah belirlendi

Dünya Gıda Programı: Gazze’de insanlar sırf yiyecek aradıkları için ölüyor

HAMAS Siyasi Büro Üyesi El Rişk: Şartları dayatacak olan direniş olacaktır

Balıkesir Büyükşehir’e çevre kirliliğinden 6,6 milyon TL ceza

Mardinli babadan yeni doğan evladına anlamlı isim

Batman'da 25 yıl kesinleşmiş cezası buluna şahıs bir aylık takipten sonra yakalandı

Gaziantep Valiliği: Kural yoksa, kaza var

Bakır, ABD ithalat tarifesi haberleriyle tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı

Batman'da mor reyhanın ilk hasadı yapıldı

Fotokapanlar orman sansarını görüntüledi

Hindistan'da köprü çöktü: 9 ölü

Brent petrol 69,47 dolardan işlem görüyor

HAMAS, Lübnan'da bir liderine yönelik suikast iddiasını yalanladı

Soğan tarlada kaldı, çiftçi zarar etti: "Destek verilmezse tarımı bırakacağız"

Yükleniyor