• BIST 100

    10275,75%0,46
  • DOLAR

    39,84% 0,11
  • EURO

    46,95% 0,39
  • GRAM ALTIN

    4274,15% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20

Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkanı’ndan PKK ağzıyla konuşanlara tepki

21 Ekim 2022, Cuma 12:55
01 Ocak 0001, Pazartesi 12:00
Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkanı’ndan PKK ağzıyla konuşanlara tepki
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkanı’ndan PKK ağzıyla konuşanlara tepki

Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen, yaptıkları açıklamalarla 'PKK’ya karşı kimyasal kullanıyorlar' diyerek Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) dil uzatan CHP Milletvekili Sezgin Tankıkulu, cezaevinde olan HDP’li Selahattin Demirtaş ve Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fidancı’ya tepki gösterdi.
Bu açıklamaları yapanların PKK’ya olan hayranlıklarını dışa vurduğunu söyleyen Ziya Sözen, terör örgütünün bitme aşamasına gelmesinin bu kişileri rahatsız ettiğini kaydetti. Sözen, 'CHP’li Sezgin Tanrıkulu, cezaevinde bulunan HDP’li Selahattin Demirtaş ve TTB Başkanı Şebnem Korur Fidancı yaptıkları açıklamalarda TSK’nın PKK’ya karşı kimyasal silah kullandığı yönünde aslı astarı olmayan yalan beyanlarda bulunarak, PKK’ya olan hayranlıklarını bir kez daha itiraf etmişlerdir. Bu PKK seviciler, bu açıklamaları ile TSK’nın yaptıkları başarılı operasyonlara gölge düşürmeye çalışmaktadırlar. TSK’nın terör örgütlerine karşı yaptıkları başarılı operasyonlardan rahatsız olmalıdırlar ki bu alçakça açıklamaları yapmışlardır. PKK terör örgütünün bitme aşamasına gelmesi Tanrıkulu, Demirtaş, Fincancı gibi PKK sempatizanlarını rahatsız etmiştir' dedi.

'Bunlar aynı yolun yolcusu'
Bu açıklamalarla terörü aklamaya çalıştıklarını belirten Sözen, açıklamayı yapanların aynı yolun yolcusu olduğunu söyledi. Sözen, 'Peygamber ocağı Türk Silahlı Kuvvetleri dünyanın hukuka, yasalara ve insan haklarına en saygılı ordusudur. TSK yaptığı bütün operasyonlarda bir sivil vatandaşın tırnağına zarar gelmemesi için en üst seviyede hassasiyet göstermektedir. Dünyanın en şefkatli en merhametli kanun ordusu olan Türk Silahlı Kuvvetlerine iftira atanlar en hafif tabirle haindir, alçaktır, küstahtır. Bu açıklamalarla, iftira kampanyaları ile şanlı ordumuzun moralini bozmaya çalışanlar hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklardır. Göz bebeğimiz Türk Silahlı Kuvvetleri, kanunların kendilerine verdiği yetkileri kullanarak son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar operasyonlarına aralıksız devam edecektir. Teröristleri etkisiz hale getirdiği için Demirtaş, Tanrıkulu ve Fincancı gibi PKK sevicilerini üzmeye devam edecektir. Görevi, makamı ve mevkii ne olursa oksun hiç kimsenin şanlı ordumuza iftira atmaya hakkı yoktur. Dün olduğu gibi bugün de, yarın da şanlı ordumuzun yanında olmaya devam edeceğiz' diye konuştu.

Uluslararası Af Örgütü: israil, Gazze'de açlığı soykırım için kullanıyor

Polonya Rusya'ya nota verdi

California alevlere teslim: 52 bin dönüm küle döndü

Hamas, Gazze’de ateşkes önerisini Filistinli gruplarla istişare ettiğini duyurdu

UNRWA: Gazzeliler açlıktan sokaklarda bayılıyor

Hatay'da orman yangını rüzgarın etkisiyle yayılıyor

İran: israil'e attığımız 2 binden fazla füze ve İHA'nın çoğu hedefini başarıyla vurdu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: Orman yangınları nedeniyle 10 kişi tutuklandı

Manisa'da orman yangını

Dinç: Fevziye Şenoğlu’nun Mersin Limanı’ndaki eylem sırasında gözaltına alınması meselesinin takipçisiyiz

Gazze'de can kaybı 57 bini aştı

Almanya'dan Ukrayna için Patriot adımı

İzmir'deki yolsuzluk operasyonunda 45 kişi tutuklandı

BM: Gazze'de yardım dağıtım noktaları çevresinde bir ayda 613 kişi katledildi

Malatya'da bahçe yangını: Çok sayıdaki kayısı ağacı kül oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile görüştü

Büyükşehir Belediyesi'nden çiftçilere kapalı sistem sulama desteği

Yeşilyurt Belediye Meclisi, 12 maddeyi karara bağladı

Siirt’te doğal gaz altyapısı genişletiliyor

Mavi Marmara Gazisi Tunç: Gazze için tüm İslam ülkeleri derhal harekete geçmeli

Karadaği, Müslüman devlet liderlerine Filistin için bir "İslami İttifak" önerdiğini açıkladı

Adıyaman'da ormanlık alanlara giriş yasaklandı

Rusya'dan Ukrayna'ya savaşın en büyük hava saldırısı

Bakan Bayraktar: Bütçe imkânları nispetinde enerji desteklerine devam edeceğiz

Muğla'da orman yangını

Pakistan’da 5 katlı bina çöktü: 5 ölü

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Güzel ahlak gencin süsüdür

İtalya'da benzin istasyonunda patlama: 40 yaralı

Musk ABD'de yeni parti kurma konusunda anket yaptı

Diyarbakır'da silahlı kavga: 1'i ağır 2 yaralı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Uluslararası Af Örgütü: israil, Gazze'de açlığı soykırım için kullanıyor

Polonya Rusya'ya nota verdi

California alevlere teslim: 52 bin dönüm küle döndü

Hamas, Gazze’de ateşkes önerisini Filistinli gruplarla istişare ettiğini duyurdu

UNRWA: Gazzeliler açlıktan sokaklarda bayılıyor

Hatay'da orman yangını rüzgarın etkisiyle yayılıyor

İran: israil'e attığımız 2 binden fazla füze ve İHA'nın çoğu hedefini başarıyla vurdu