• BIST 100

    16193,56%0,17
  • DOLAR

    44,08% 0,06
  • EURO

    51,07% -0,25
  • GRAM ALTIN

    7337,11% -0,24
  • Ç. ALTIN

    11826,62% -0,32

Şehit ve gazi ailelerinden Türk-Kürt kardeşliği vurgusu

23 Mayıs 2023, Salı 11:50
23 Mayıs 2023, Salı 11:50
Şehit ve gazi ailelerinden Türk-Kürt kardeşliği vurgusu
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Şehit ve gazi ailelerinden Türk-Kürt kardeşliği vurgusu

Türkiye’de Türk-Kürt kardeşliğinin geldiği noktayı değerlendiren 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, 'Siyonist devletlerin maşası olan PKK terör örgütünün en büyük gayesi bugün bütün ümmetin göz bebeği, umudu, ümidi olan Türkiye’yi parçalamaya, bölmeye çalışmaktır” dedi.
Türk ve Kürt’ün Türkiye’de ayrılmayacağını belirten Abbas Gündüz, yüzyıllardır aynı ülkede aynı dine iman etmiş ve kardeş olmuş Türklerle Kürtleri birbirine düşürmeye, iç savaş çıkarmaya çalışanların İslam düşmanı olduğunu söyledi. Terör örgütü PKK’nın en büyük gayesinin Türkiye’yi bölmeye çalıştığını ifade eden Gündüz, “Bin yıldır bu coğrafya da ’iman bağı’ ile kardeşlik ilişkisi kuran Türkler ve Kürtler vücudun ayrılmaz parçaları olmuştur. Yüzyıllardır aynı ülkede aynı dine iman etmiş ve kardeş olmuş Türklerle Kürtleri birbirine düşürmeye, eşsiz ülkemizde iç savaş çıkarmaya çalışanlar öncelikle İslam düşmanıdır, sonrasında ise bu iki kadim kardeş milletin düşmanlarıdır. Siyonist devletlerin maşası olan PKK terör örgütünün en büyük gayesi bugün bütün ümmetin göz bebeği, umudu, ümidi olan Türkiye’mizi parçalamaya, bölmeye çalışmaktır. Türkler ve Kürtler; Türklerin Anadolu topraklarına ayak bastığı günden başlayıp, Osmanlı İmparatorluğu’nun üç kıtaya 623 yıl boyunca hüküm sürdüğü zamandan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kuruluşundan bugüne kadar hep birlikte yaşamış ve aynı davayı gütmüşlerdir. Uğruna yüz binlerce şehit verdiğimiz Türkiye’de bugün yaklaşık milyonlarca Türk ve Kürt kardeşlerimiz etle tırnak olmuş barış ve huzur ortamında aynı bayrağın gölgesinde yaşıyor” diye konuştu.
FETÖ mensuplarının bilinçli ve planlı olarak PKK terör örgütüne yardım ve yataklık yaptığını söyleyen Gündüz, “Bin yıl önce İslam birlikteliği ile başlayan kardeşlik bugün yekvücut olmuş durumda. Çünkü milyonlarca Türk ve Kürt kardeşimiz evlenmiş aynı şekilde milyonlarca çocukları olmuş. Bunları ayırmaya; kimin gücü, kimin ilmi, bilimi ve silahı yeter ki. Bu kardeşlik, barış, huzur ortamını bozmak isteyen içerideki ve dışarıdaki hainler Kürt vatandaşların arkasına saklanarak insanlığın ve İslam’ın düşmanı olan bebek katili PKK terör örgütüne destek vermekteler. Yıllardır terör örgütünün kardeş kanı akıtmasının arka planında kanla, kargaşayla, çatışmayla rant elde edenlerin hangi kirli eller olduğuna tanıklık etmekteyiz. Bu kirli eller; kimi zaman siyasi rant, kimi zaman da ticari rant elde etmiş, maalesef etmeye de devam etmektedir. On binlerce Kürt çocuğunu kandırarak ya da zorla dağ kadrosuna dahil eden katil sürüsünün sözde liderleri kendi çocuklarını hep bu ölüm ve kan oluşumdan uzak tuttu. Çocuklarını dağ kadrosuna kaptıran aileler ise terör örgütünün siyasi uzantıları tarafında yalan ve yanlış bilgiler vasıtaları ile adeta sömürüldü, siyasi emellerine bağımlı hale getirildi. Bu bağımlılık PKK ile aynı karanlık ve kirli geçmişi olan FETÖ terör örgütünün desteği ile zirve yapmıştır. Devletin birçok kademesine sızmış FETÖ mensupları bilinçli ve planlı olarak PKK terör örgütüne yardım ve yataklık yapmıştır” ifadelerine yer verdi.
admin

Haber Editörü

admin

info@dogununnabzi.com

İngiltere, Epstein'ın arkadaşının ABD elçisi olarak atanmasına ilişkin belgeleri yayınladı

Malatya'da iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Siirt'te fitrelik buğday geleneği sürüyor

Trump, İran'a saldırıların yakında bitebileceğini iddia etti

İran, savaş sürecinde rekor petrol ihracatı yaptı

Çin Savunma Bakanlığı, İran'a yönelik saldırılarının durdurulması çağrısında bulundu

Romanya, ABD birliklerinin topraklarında geçici olarak konuşlandırılmasına onay verdi

Devrim Muhafızları: El Udeyri Üssü'ne yönelik saldırımızda 100 ABD personeli yaralandı

Avrupa Yetim Eli Gazze'de binlerce kişiye ulaşmaya devam ediyor

Cadde üzerindeki çukur tepki topladı: Vatandaş çözüm bekliyor

Batman girişinde tır devrildi: 1 kişi yaralandı

HÜDA PAR Elazığ Kadın Kollarından Gazze’de 1000 kişilik iftar

Van’da iki grup arasında bıçaklı ve sopalı kavga: 1’i ağır 3 yaralı!

Hafriyat kaldırma çalışması 4 binayı etkiledi: Bina sakinlerinden "mağduriyetimiz giderilsin" talebi

Sözleşmeli öğretmen ek atama sonuçları açıklandı

HÜDA PAR: İran’a yönelik saldırlar bölgesel felaketin habercisi

İran Devrim Muhafızları: Hürmüz Boğazı’nda ABD-siyonist rejime ait iki gemi füzelerle vuruldu

Batman'da fırın ve lokantalara sıkı takip

İstanbul’da "Yüzyılın Konut Projesi" için hak sahipleri bayram sonrası belirlenecek

Minik yürekler ilk seccadeleriyle namazla tanıştı

Sason Balı'nın AB tescili için toplantı gerçekleştirildi

İspanya, Tel Aviv'deki büyükelçisini geri çekti

Müftü Durmuş: İtikaf sünnetini ihya etmek büyük önem taşıyor

Pervari’de heyelan nedeniyle köy yolu ulaşıma kapandı

Malatya'da YKS adaylarına ücretsiz ve nitelikli eğitim sağlıyor

Bakan Gürlek: Mahkeme salonları siyaset arenası değildir, şov yapılamaz

İzmir’de 1 ton 346 kilogram skunk ele geçirildi

Bakan Fidan, Polonyalı mevkidaşı Sikorski ile görüştü

Siyonist rejimin Gazze'ye saldırılarında şehit sayısı 72 bin 135’e ulaştı

Kahramanmaraş’ta 4 büyüklüğünde deprem

Yükleniyor

loading
Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


İngiltere, Epstein'ın arkadaşının ABD elçisi olarak atanmasına ilişkin belgeleri yayınladı

Malatya'da iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Siirt'te fitrelik buğday geleneği sürüyor

Trump, İran'a saldırıların yakında bitebileceğini iddia etti

İran, savaş sürecinde rekor petrol ihracatı yaptı

Çin Savunma Bakanlığı, İran'a yönelik saldırılarının durdurulması çağrısında bulundu

Romanya, ABD birliklerinin topraklarında geçici olarak konuşlandırılmasına onay verdi