• BIST 100

    14183,40%-0,38
  • DOLAR

    42,88% 0,13
  • EURO

    50,49% -0,18
  • GRAM ALTIN

    6251,62% 1,32
  • Ç. ALTIN

    10086,69% 1,00

Şehitkamil Kuzeyşehir Ünite Merkezi’nin açılışı yapıldı

01 Mayıs 2023, Pazartesi 16:50
01 Mayıs 2023, Pazartesi 16:50
Şehitkamil Kuzeyşehir Ünite Merkezi’nin açılışı yapıldı
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Şehitkamil Kuzeyşehir Ünite Merkezi’nin açılışı yapıldı

Şehitkamil Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kuzeyşehir Ünite Merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Gaziantep’te, yeni yerleşim bölgesi olarak dikkat çeken Kuzeyşehir bölgesinde Şehitkamil Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve içerisinde pazar yeri, kütüphane, çocuk kütüphanesi, kadın-erkek taziye evi, kurs merkezi, dükkanlar ve açık otopark bulunan Kuzeyşehir Ünite Merkezi, hizmete düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kuzeyşehir Ünite Merkezi hakkında bilgi verdi
Açılışı yapılan Kuzeyşehir Ünite Merkezi hakkında bilgi veren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Bu tesis 4 bin 600 metrekare alan üzerine oturtulmuş, iki kattan oluşan toplam 5 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip. Bu bölgede nüfus yoğunluğuyla beraber yeni ticaret alanlarına ihtiyaç duyulmuştu. Burada yapılan planlama ile 80 pazarcının hizmet verebileceği Pazar yerimiz var, üst katta kadın-erkek taziye evi var, yine vatandaşların ihtiyacını görebilecek 11 ticari ünitemiz var, gençlerimiz ve çocuklarımızın eğitimlerine destek olmak için 400 kişilik normal kütüphane ile 50 kişilik çocuk kütüphanesi var. Ayrıca hanım kardeşlerimiz için de bir de kurs merkezi oluşturduk. Vatandaşlarımızın daha rahat yaşayabileceği mekanları elde edebilmek adına bu gibi faaliyetlerimizi devam ettireceğiz” dedi.

“Hizmetin en güzeli yapılıyor”
Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise tamamlanan ünite merkezinin örnek bir hizmet olduğunu belirterek, “Rıdvan başkanımız hizmetin en güzelini yapar. Burada eser ortada. Bu hizmet için Rıdvan başkan ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“Vatandaşlarımızın talebi ve ihtiyacı karşılandı”
Gaziantep Valisi Davut Gül ise, “Rıdvan başkan ve ekibine teşekkür etmek gerekiyor. Kuzeyşehir hızla gelişiyor ve gelişirken de ihtiyaçlar değişiyor. Bu gördüğümüz sosyal tesisler ve dükkanlar da vatandaşlarımızın talebi ve ihtiyacı olan önemli tesislerdi. Hem büyükşehir belediyemiz hem de ilçe belediyelerimiz bu anlamda üzerlerine düşeni fazlasıyla yapıyor” şeklinde konuştu.

“Çok güzel bir eser ortaya konmuş”
AK Gaziantep Milletvekili adayı ve eski adalet bakanı Abdulhamit Gül de, “Bugün burada vatandaşlarımızın ihtiyacı ve talebi olan, içerisinde pazar yeri, kütüphane, çocuk kütüphanesi, kadın-erkek taziye evi, kurs merkezi, dükkanlar ve açık otopark bulunan Kuzeyşehir Ünite Merkezi gibi çok güzel bir eser ortaya konmuş. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu merkez vatandaşlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kuzeyşehir Ünite Merkezi’nin açılışı yapıldı. Açılış törenine, Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Gaziantep Milletvekili adayı ve eski adalet bakanı Abdulhamit Gül ile diğer protokol üyeleri ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Vicdan Gemisi belgesel oldu: Galası siyasiler ve STK temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti

Kanada'dan Ukrayna’ya 2,5 milyar dolarlık ek yardım

Esenyurt'ta servis aracı şarampole yuvarlandı: 5 ölü, 6 yaralı

BMGK "Somaliland" gündemiyle acil toplanacak

Hafif ticari araç şarampole yuvarlandı; 1'i ağır 2 kişi yaralandı

Vietnam’da yolcu otobüsü devrildi: 9 ölü, 9 yaralı

Endonezya'da tur teknesi battı: Kayıp 4 kişiyi arama çalışmaları sürüyor

ABD’de adliye binasında silahlı saldırı: 1 ölü, 3 yaralı

Guatemala’da otobüs kazası: 15 ölü, 19 yaralı

Putin: Ukrayna barış konusunda aceleci değil, hedefleri güç kullanarak tamamlayabiliriz

Malatya'da 11 bin 367 konut ve işyeri teslim edildi

NATO Genel Sekreteri Rutte: 'AB, NATO'ya alternatif olmamalı

Muğla açıklarında 3.5 büyüklüğünde deprem

İzmir'de uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

İstanbul Esenyurt'ta servis midibüsü devrildi: 4 ölü, 7 yaralı

İşgal zindanlarında kasıtlı öldürme politikası: Şehit esir sayısı 100’ü aştı

Batman Belediyesi’nden Su Taşkınlarına Karşı Kesintisiz Mücadele

Tayvan açıklarında 7 büyüklüğünde deprem

Libya: Düşen uçak ile ilgili soruşturmayı Türkiye ile işbirliği içinde yakından takip ediyoruz

Yunanistan’da yolsuzluk iddialarıyla başlayan çiftçilerin eylemleri devam ediyor

Tendürek Geçidinde ulaşım durma noktasına geldi

Malatya'da liseler arası Gazze temalı resim yarışması düzenlendi

Battalgazi Belediyesi'nden kar ile mücadele çalışması

Bingöl'de yoğun kar ve tipi günlük hayatı olumsuz etkiliyor

Medyatik yargılamaya tepki: Hukuk devleti zarar görüyor

Malatya'da kar yağışı ile birlikte ekipler harekete geçti

HÜDA PAR Milletvekili Dinç'ten Malatya'da terör, uyuşturucu, deprem konutları ve işyerleri vurgusu

Türkiye–AB arasındaki finansman anlaşması yürürlükte

Yunanistan'da kaybolan 4 kişi çığ altında ölü bulundu

Bingöl-Erzurum kara yolu tır trafiğine kapatıldı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Vicdan Gemisi belgesel oldu: Galası siyasiler ve STK temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti

Kanada'dan Ukrayna’ya 2,5 milyar dolarlık ek yardım

Esenyurt'ta servis aracı şarampole yuvarlandı: 5 ölü, 6 yaralı

BMGK "Somaliland" gündemiyle acil toplanacak

Hafif ticari araç şarampole yuvarlandı; 1'i ağır 2 kişi yaralandı

Vietnam’da yolcu otobüsü devrildi: 9 ölü, 9 yaralı

Endonezya'da tur teknesi battı: Kayıp 4 kişiyi arama çalışmaları sürüyor