Şehitkamil’den Ağaçlı Boyno Mahallesine kilitli parke taşı

Tarih: 07.08.2023 11:25
Şehitkamil’den Ağaçlı Boyno Mahallesine kilitli parke taşı
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült
Haberi Sesli Oku

Şehitkamil’den Ağaçlı Boyno Mahallesine kilitli parke taşı

Şehitkamil Belediyesi, kırsal bölgede bulunan mahallelerde kilit taşı çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Ağaçlı Boyno Mahallesinde kilitli parke taşı çalışması yapan Şehitkamil Belediyesi, mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.
Kırsal Mahallelerin yollarını baştan aşağı kilit taşıyla yenileyen Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Ağaçlı Boyno Mahallesi’nde yaptığı kilit taşı çalışmasıyla mahalle yollarını kilit parke taşı ile mefruşata devam ediyor. Eksik görülen yerlerin yollarını kilit taşı döşeyerek yenileyen ekipler, mahallenin çehresini değiştirdi. Kilitli parke taşı çalışmasıyla birlikte mahalle sakinleri, bozuk yollardan kurtulacak. Yapılan çalışmaların memnun edici olduğunu ifade eden mahalle sakinleri, duydukları memnuniyeti dile getirerek, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür ettiler.
Belediyemiz tarafından mahallemize her türlü hizmet ulaştırılmaya çalışılıyor
Şehitkamil Belediyesi tarafından her türlü hizmetin mahallelerine geldiğini ifade eden Ağaçlı Boyno Mahalle Muhtarı Yıldırım Boyno, “Ben öncelikle Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na mahallemize vermiş olduğu desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Şehitkamil Belediyemiz tarafından mahallemize her türlü hizmet ulaştırılmaya çalışılıyor. Daha önce Belediyemiz tarafından mahallemizin önemli ihtiyaçlarından biri olan taziye evimiz yapıldı ve hizmete sunuldu. Vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla ihtiyaç durumunda taziye evinden en iyi şekilde yararlanıyor. Şuan ise mahallemizin belirli sokak ve caddelerinde kilitli parke taşına ihtiyaç vardı. Durumu Başkanımıza ilettiğimiz andan itibaren sağ olsun Başkanımız hemen çalışmaları başlattı ve şuan çalışmalar devam ediyor. İnşallah çok kısa bir süre içerisinde de tamamlanarak, bütün yollarımız kilitli parke taşı ile döşenecek. Vatandaşlarımız yaz aylarında toz topraktan, kış aylarında ise çamurlu yollardan kurtulmuş olacak. Ben bir kez daha Başkanımıza ve ekibine mahallemize yaptıkları her türlü hizmetten dolayı şahsım ve mahallem adına çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kas yırtığı belirtilerine dikkat!

Türkiye’nin çikolatalı ihracatı yüzde 61 arttı

Batman'da akraba kavgası: 1 ölü, 5 yaralı

2025-2026 av sezonu düzenlemeleri Resmî Gazete'de yayımlandı

İstanbul'da kayan vinç 23 araca çarptı

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, orman yangınlarının sönmesi için dua etti

Bursa'daki orman yangınında 20 dönüm zarar gördü

Konya'da zincirleme kaza: 7 yaralandı

Doğu bölgelerde kuvvetli yağış ve rüzgar bekleniyor

Sapanca Gölü'nde mahsur kalan 17 kişi kurtarıldı

İletişim Başkanlığından orman yangınlarıyla mücadeleye ilişkin açıklama

“Ümmetin Kerbelası Gazze” etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti

Elon Musk, Amerikan Partisi'ni kurduğunu duyurdu

İş makinesinin altında kalan operatör hayatını kaybetti

Şanlıurfa’da “Çağın Kerbelası: Gazze” temalı program gerçekleştirildi

Şanlıurfa’da motosiklet kazası: 1 ölü, 2 yaralı

Ayetullah Hamanei, 'Aşura Gecesi' merasimine katıldı

Siyonist işgalciler Han Yunus'ta çadırları hedef aldı: 4 çocuk şehit

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek tutuklandı

ABD'de sel felaketi: 27 ölü, 27 kayıp

İngiltere Dışişleri Bakan Lammy Şam'da

İzmir'de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama

HÜDA PAR'dan yangında zarar gören esnafa ziyaret

Şırnak'ta Hz. Nuh'u anma programı binlerce kişinin katılımı ile Cudi Dağı'nda gerçekleştirildi

HÜDA PAR Milletvekili Dinç: Başbağlar şehitleri ümmetin onurudur, izzetidir

Teşhirciliğin son bulması için Saraçhane'de toplandılar

HAMAS: israil, ateşkes süreci devam etmesine rağmen Gazze'de soykırıma devam ediyor

Bakan Göktaş: Aileyi güçlendirmek için önemli adımlar attık

Fransız polisinden göçmen botuna insanlık dışı müdahale

Balıkesir'de feci kaza: 6 yaralı

Yükleniyor