GÜNDEM 10.09.2024 11:30:07 0

Sel ve depremin olumsuz etkileri ortadan kaldırılıyor

Sel ve depremin olumsuz etkileri ortadan kaldırılıyor
Haberi Sesli Oku

Sel ve depremin olumsuz etkileri ortadan kaldırılıyor

Sofalıcı Mahalle Muhtarı Bülent Güvenç, Şehitkamil Belediyesinin hızlı ve etkili hizmet anlayışını övgüyle dile getirerek, Başkan Umut Yılmaz ve ekibine teşekkürler etti.
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, kırsal mahallelerdeki sorunları yerinde tespit etmek ve çözümler üretmek adına sık sık ziyaretler gerçekleştiriyor. Ziyaretlerinde halkın taleplerini doğrudan dinleyen ve sorunlara anında çözüm üreten Başkan Yılmaz’ın hizmet anlayışı, takdirle karşılanıyor.
Geçtiğimiz yıl Sofalıcı’da yaşanan sel ve deprem afetlerinin ardından mahallede hızla yürütülen çalışmaların memnuniyet oluşturduğunu kaydeden Muhtar Güvenç, bu zor süreçte Başkan Umut Yılmaz’ın desteği sayesinde sorunların hızlıca çözüldüğünü ifade etti.
“Yılmaz’a çok teşekkür ederiz”
Sofalıcı’da yaşanan sel afeti sonrası içme suyu alanının kullanılamadığını, yürütülen çalışma sonrası yaşanan sorunun ortadan kalktığını belirten Muhtar Bülent Güvenç, “Mahalle sınırlarımız içerisinde, içme dediğimiz şifalı su bulunuyor. Şu an içerisinde bulunduğumuz alanda, geçtiğimiz yıl 6. ayda, 40-50 yılda bir olacak bir sel felaketi yaşandı. Yaşanan felakete bağlı yollar tahrip oldu ve kullanılamaz hale geldi. Şehitkamil Belediyemize bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, bu noktada güzel bir çalışma yaptı. Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Umut Yılmaz’a çok çok teşekkür ederiz. Merkeze çok yakın bir mahalleyiz. Mahallemizin daha da güzelleşmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.
“Yapılan çalışmalar sonrası memnuniyet had safhada”
Sofalıcı Mahallesi’nde yürütülen yol çalışmalarının yalnızca bu mahalleye özgü olmadığını, ilçenin diğer kırsal mahallelerinde de benzer çalışmaların sürdüğünü aktaran Güvenç, “Arazi yollarımızda bu kadar kısa sürede, yaklaşık 2-3 ay içerisinde, sadece bizim köyde değil, köylerin tamamında güzel, hummalı bir çalışma var. Şu anda mıcırlama çalışması yapılıyor. Taleplerimize, anında cevap veriliyor. Bir şey istediğimiz zaman hemen geri dönüş yapılıyor. Mahalle sakinlerimiz, yapılan çalışmalardan memnun. 6 Şubat depreminden sonra bizim köyümüz, 5 kilometrekareye yayılmış durumda. Mahalle sakinlerimizin büyük bölümü kendi arazisi içerisinde ikamet ediyorlar. Bu yol çalışmaları yapılmadan önce mahalle sakinlerimiz sıkıntı yaşıyorlardı. Yapılan çalışmalardan sonra memnuniyet, had safhada” diye konuştu.

Rusya, Aleksandropol yerleşim birimini ele geçirdi

Almanya': Ukrayna’ya asker konuşlandırmaktan çok uzağız

Macaristan, Ukrayna'nın AB üyeliğine karşı

Arap Birliği Gazze için acil ateşkes çağrısı yaptı

ABD jürisi salman ruşdiyi  yaralayan HADİ MATAR adlı müslümana ceza yağdırdı.

Otomobil takla attı: 3 yaralı

Kahramanmaraş'ta 4 büyüklüğünde deprem

Finlandiya’da iki helikopter çarpıştı: 5 ölü

Almanya’da binlerce kişi Filistin’e destek gösterisine katıldı

Ağaçtan düşen çocuk demir korkulukların üzerine düşerek yaralandı

Üniversite öğrencilerinden Gazze'ye destek siyonist zulme sessizliğe tepki

ANFİDAP: Soykırıma karışanların yargılanmasına yönelik adımlar gecikmeden atılmalı

Gazze'de 65 bini aşkın çocuk açlık nedeniyle ölüm tehdidi altında

Gazze'de sağlık ve sosyal hizmetleri durma noktasına geldi

Kolombiya'da dron saldırısı: 1 ölü, 20 yaralı

Bingöllü çocuklar: Gazze için harekete geçin

Sakarya'da zincirleme kaza: 3 yaralı

TZOB Genel Başkanı Bayraktar: Kuraklık nedeniyle zarar yüzde 100’lere dayanmış durumda. Çiftçi destek bekliyor

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Suudi Arabistan'a gidiyor

Lavrov ile Rubio, Rusya-Ukrayna müzakerelerini görüştü

Otomobilde şarjda bırakılan telefon yangına sebep oldu

ABD'yi fırtına ve hortum vurdu: 23 ölü

Van'da sağlık sektörüne güç katan firma: MSK Medikal

Peru’da 6 büyüklüğünde deprem

İstanbul'da 244 hafız için icazet merasimi düzenlendi

İlahiyatçı Erdem: İsraf sadece bireysel değil, toplumsal sonuçları olan bir felakettir

Şeyh Halid'in türbesine yoğun ziyaretçi ilgisi

Kamyon ile minibüs çarpıştı: 3 yaralı

Polonya'da yarın cumhurbaşkanı seçimi yapılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev ile görüştü

Yükleniyor