GÜNDEM 16.02.2023 11:30:05 0

Selçuk ilçesindeki üçüzlerden Adana’ya güç veren mektup

Selçuk ilçesindeki üçüzlerden Adana’ya güç veren mektup
Haberi Sesli Oku

Selçuk ilçesindeki üçüzlerden Adana’ya güç veren mektup

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İzmir’in Selçuk ilçesinden gelen yardım kolilerinden çıkan üçüzlerin yazdığı mektubu sosyal medya hesabından paylaştı. Yaşanan deprem felaketi sebebiyle Selçuk’tan Adana’ya gönderilen yardım kolilerinden birinde yer alan mektubun kendilerini duygulandırdığını belirten Başkan Karalar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma, “İzmir Selçuk Üçüzler’den gelen yardım kolilerinin arasından çıkan sevgi dolu mektubu yazan yaşı küçük yüreği büyük sevgili kardeşim, bizleri çok duygulandırdın, bir o kadar güç ve umut verdin” notunu düştü.
Kahramanmaraş merkezli 10 ili vuran deprem sonrasında Selçuk Belediyesi, yoğun ilgi gören vatandaşlarında desteğiyle binlerce yardım kolisi hazırladı. Kolilerden birinde, üçüz kardeşler tarafından yazılan bir mektup vardı. Üçüz kardeşler, yazdıkları mektupta, 'Başınıza gelenler için çok üzüldük. İnşallah ailenize ya da başınıza bir şey gelmemiştir. Eğer enkazın altında bir sevdiğiniz varsa umudunuzu yitirmeyin, dualarınızı eksik etmeyin. Biz yanınızdayız. Biz de İzmir depremini yaşadık, çok kötü bir olay. Biz sizin için elimizden geleni yapacağız. Herkes zaten yapıyor. Siz üzülmeyin. Asla umudunuzu kaybetmeyin. İnsanlar bu zor günde sırt sırta vermelidir. İnşallah bütün sevdikleriniz iyidir' şeklinde ifadelerine yer verdiler.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da, sosyal medya hesabından bu mektubu paylaşarak, 'İzmir Selçuk Üçüzler’den gelen yardım kolilerinin arasından çıkan sevgi dolu mektubu yazan yaşı küçük yüreği büyük sevgili kardeşim, bizleri çok duygulandırdın, bir o kadar güç ve umut verdin' diye yazdı.
Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel de bu paylaşımın altına, “Başkanım, tüm olumsuzluklara rağmen dayanışmayla aşacağız her şeyi ve çocukların kocaman yürekleriyle. Hepimize umut olacak tüm çocuklarımız, kalplerinin temizliği saracak tüm ülkeyi ve sevgiyle aşacağız zorlukları” diye yazdı.
[gallery ids=',122324,122325']

İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 7 yaralı

Irak’ta genel seçimlerin tarihi belli oldu

İran’da maden kazası: 7 ölü

Meksika’da kuş gribi nedeniyle ilk ölüm kayıtlara geçti

Beton pompası aracına sıkışan işçi ağır yaralandı

Rusya'nın enerji tesislerine saldırı

ABD, Çin’e yönelik tarifeleri yüzde 125’e yükseltti

Mısır'da 4 katlı bina çöktü: 4 ölü

ASİM'den Portakal Çiçeği Karnavalı'na tepki

TÜBİTAK 2209-A Programı kapsamında AİÇÜ'nün 48 projesi kabul edildi

Kontrolden çıkan otomobil direğe çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

Hindistan'da yıldırım çarpması nedeniyle 8 kişi öldü

Avrupa Birliği’nden ABD'ye "tarife" misillemesi

Çanakkale'de şap nedeniyle karantina

Bingöl’de dolu yağışı sonrası köyü sel bastı

Bingöl’de ceviz büyüklüğünde dolu yağdı

Etna Yanardağı yeniden kül ve lav püskürttü

Kars'ta trafik kazası: 7 yaralı

Akdeniz'de 3.6 büyüklüğünde deprem

Dışişleri Bakanı Fidan, Şilili mevkidaşı van Klaveren ile görüştü!

Almanya'da koalisyon hükümeti için anlaşma sağlandı

Meteorolojiden bazı iller için sağanak uyarısı

Malatya'da Hayvanları Koruma Kurulu toplantısı gerçekleştirildi

Ensarullah, Tel Aviv ve ABD savaş gemisini hedef aldı

Büyükşehir Belediye Başkanı Er: Kalbimiz acı çeken Filistinli kardeşlerimiz için atıyor

“Direniş Önderi Hazreti Muhammed (sallallahu aleyhi vesellem)”

Mardin’de başından vurulmuş halde ölü bulunan kişi toprağa verildi

Siirt’te "Gazze İçin Dua Vakti" etkinliği

İşgalcilerin Şucaiye'deki katliamında şehit sayısı 35'e yükseldi

Mevlid-i Nebi Etkinliğine davet için Batman’da broşür dağıtıldı

Yükleniyor