Sıcak asfalt çalışmaları tamamlanıyor

Tarih: 18.10.2022 17:25
Sıcak asfalt çalışmaları tamamlanıyor
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült
Haberi Sesli Oku

Sıcak asfalt çalışmaları tamamlanıyor

Haliliye Belediye tarafından Hamidiye Mahallesinde yapılan sıcak asfalt çalışmalarında sona gelindi.
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın merkez ve kırsal mahalleler için başlattığı asfalt atağı tüm hızıyla devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü, Başkan Canpolat’ın talimatlarıyla yapılan 70 milyonluk asfalt yatırımının ardından çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor. Kırsal mahallelerde asfalt döşeme çalışmalarını etap etap sürdüren ekipler, merkez mahalleleri ise sıcak asfaltla buluşturuyor. Ömrünü tamamlamış ve deforme olan yollar, yapılan altyapı çalışmalarının ardından Fen İşleri Müdürlüğünün özverili çalışmasıyla sıcak asfaltla yenileniyor. Bu çerçevede, Başkan Canpolat’ın mahallede yaptığı alan gezisinin ardından sıcak asfalt çalışmaları başlayan Hamidiye Mahallesinde sona geliniyor. Sıcak asfalt çalışmalarını kısa sürede tamamlamayı hedefleyen ekipler, yeni yolları mahalle sakinlerinin hizmetine sunuyor.
Mahallede hummalı bir şekilde yürütülen çalışmalardan ötürü mahalle sakinleri adına Başkan Canpolat’a teşekkür eden Hamidiye Mahalle Muhtarı İbrahim Demirkol, “Yollarımızda 25 yıllık eski asfalt vardı. Yollar çukurdu, her tarafa tadilat yapıldı. İki hafta önce başkanımız Mehmet Canpolat muhtarlığımıza ziyarete geldi. Mahallemizle, asfaltla ilgili sıkıntılarımızı dile getirdik. Sağolsun 10 gün içerisinde ekip buraya geldi. Şu anda mahallemizin hemen hemen yüzde 60’ı bitti, geri kalanı da yapıyorlar. Allah başkanımızdan bin sefer razı olsun. Biz kendisinden razıyız. Şuana kadar hiçbir eksiğimiz kalmadı. Mahallem adına başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise sıcak asfalt ve sathi kaplama asfalt çalışmalarının mahallelerde etap etap devam edeceği kaydedildi.
[gallery ids=',51203,51204']

İşgalin Lübnan'a düzenlediği hava saldırılarında 1 şehit, 5 yaralı

Yazar Kaplan: Postmodern dünyanın aktörleri 'ailesiz bir dünya' tasarlıyor

Adıyaman'da çeşitli suçlardan araması bulunan 6 kişi yakalandı

DMM'den "Gabar'daki petrol kuyuları köyleri susuz bıraktı" iddiasına yalanlama

Malatya'ya dönen hacı kafilesi güller ve tekbirlerle karşılandı

İşgalci rejimin İran'la girdiği savaşta doğrudan kaybı 3 milyar doları buldu

Rusya ve Mali arasında "nükleer" anlaşması

HÜDA PAR Milletvekili Dinç, çiftçilerin sorunlarını dinledi

Gazze Şeridi'nde şehit sayısı 56 bin 412'ye yükseldi

İran'dan UAEA Başkanı Grossi’ye ülkeye giriş yasağı

Susa Camii Şehitleri Mersin’de dualarla anıldı

Pakistan'da askerlere yönelik bombalı araç saldırısı: 13 ölü 29 yaralı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni "tarım kredisi" desteği

Şanlıurfa’da ev ve ahır yangını: 10 büyükbaş hayvan telef oldu

Gabar Dağı eteklerindeki köylerde su kaynakları alarm veriyor

5 milyona yakın kişinin boy ve kilo ölçümü yapıldı

Adıyaman'da "Huzurlu Sokaklar" uygulaması gerçekleştirildi

Gaziantep'te trafik kazası: 2 ölü

Gaziantep'te bir kişi cezai işlem uygulanan motosikletini yaktı

Hasadı yapılan arpalar, çiftçilere ücretsiz dağıtılacak

Şanlıurfa’da tır otomobile çarptı: 1 yaralı

Kassam: Han Yunus'ta 4 zırhlı iş makinesi vuruldu, ölü ve yaralılar var

HÜDA PAR Adaklı İlçe teşkilatı açıldı

Adıyaman’da feci kaza: 4 ölü, 1 yaralı

13 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Maduro: Her gün 100 Filistinli ölüyor, Batı sadece izliyor

Aile Fuarı ikinci gününde de yoğun ilgi görüyor

Bingöl'de yangın: Tarım arazisi ve ağaçlık alan zarar gördü

Tahran’da gözyaşı ve öfke: İran, 60 komutan ve bilim insanını uğurladı

Minik Hani'nin ayağı siyonist bombalarla koparıldı, gülüşü de susturuldu

Yükleniyor