• BIST 100

    9514,01%-1,60
  • DOLAR

    38,81% -0,01
  • EURO

    43,77% -0,03
  • GRAM ALTIN

    4107,17% -0,01
  • Ç. ALTIN

    6626,03% 0,00

Şiir okumak istedi tablet hediye edildi

GÜNDEM 17.07.2023 15:20:28 0
Şiir okumak istedi tablet hediye edildi

Şiir okumak istedi tablet hediye edildi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Türkiye Yüzyılı’nın Kahramanları 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı’nda Arif nihat Asya’nın 'Bayrak' isimli şiirini okumak isteyen Edebali İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Feyza Öksüz’ü evinde ziyaret ederek, tablet hediye etti.
15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen Türkiye Yüzyılı’nın Kahramanları 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı’na katılan Şehitkamil Belediye başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yanına gelerek Arif Nihat Asya’nın Bayrak Şiiri’ni okumak istediğini ifade eden Edebali İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Feyza Öksüz’ü evinde ziyaret etti. Ahmet ve İdat Öksüz çiftinin kızı Feyza’yı evinde ailesiyle birlikte ziyaret eden Başkan Rıdvan Fadıloğlu, Feyza’nın karnesini inceledi, ailesinden eğitim durumuyla ilgili bilgi aldı. Feyza Öksüz’e başarılı karnesi ile 15 Türkiye Yüzyılı’nın Kahramanları 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı’nda ortaya koyduğu özgüvenli davranışı, medeni cesaretinden dolayı oyuncak bebek, satranç takımı, suluk, kitap ve tablet hediye etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Feyza Öksüz, Bayrak Şiiri’ni Başkan Rıdvan Fadıloğlu için bir kez daha okudu.
Ziyarette konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 'Feyza kızımızla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndaki yapılan organizasyonda bir araya geldik. Ailesiyle birlikte o etkinliğe katılmışlardı. Biz otururken program devam ediyordu, Feyza geldi. “Ben şiir okumak istiyorum, müsaade eder misiniz?” dedi. Tabii o organizasyon da Valiliğin organizasyonu olması münasebetiyle dedik ki Vali amcaya sor. “Vali amca kim” dedi? İşaret ettik, gitti bu Vali amcayı buldu. Sağ olsun Sayın Valimiz de hemen görevli arkadaşlara iletti. Görevli arkadaşlarımız hemen programın arasında Feyza’ya da yer verdi. İştahlı bir şekilde Bayrak Şiiri’ni coşkulu bir şekilde bize okudu. Ben de o zaman, “Seni evde ziyaret etmek istiyorum Feyza” dedim. Bugün, Feyza’yı evinde ailesiyle birlikte ziyarete geldik. Başarılarının devamını diliyorum. Gerçekten hem birinci dönem hem ikinci dönemde de karneleri hepsi çok iyi. Allah; bahtını açık eylesin, vatana, millete hayırlı evlat olsun inşallah. Allah’ın izniyle böyle yavrularımız olduğu müddetçe bu memleketin sırtını kimse yere getiremez. İnanıyoruz, güveniyoruz, gençlerimize. Bu gençlik, bu memlekete her zaman sahip çıkacak. Tekrar tekrar başarılar diliyorum. Yavrumuzu yetiştiren anneye ve babaya da tebriklerimi sunuyorum' diye konuştu.

İstanbul'da 4,0 büyüklüğünde deprem

AB, Gazze saldırıları nedeniyle işgal rejimi ile ticaret ve iş birliğini gözden geçirecek

Bakan Bolat, Suriye'ye yönelik yaptırımlarının kaldırılmasını destekledi, Gazze'deki soykırıma karşı dünyaya çağrıda bulundu

Bakan Kacır: Az gelişmiş illerimizin üretim altyapısını ve yaşam kalitesini güçlendireceğiz

Tarsus’ta imam hatip öğrencilerinden Filistin’e anlamlı destek

Tarsus Umut Kervanı’ndan Kurban Bayramı öncesi yetimlere giyim yardımı çağrısı

Cumhurbaşkanı Yılmaz'dan Suriye yaptırımlarının kaldırılmasına açıklama: Benzer adımlar Gazze için de atılmalı

Bakan Memişoğlu Cenevre'de temaslarda bulundu: "Gazze'nin en çok ihtiyaç duyduğu şey, insanlığın insanlığıdır"

BM: Gazze'de 48 saat içinde 14 bin bebek ölebilir

Avrupa Birliği, Suriye'ye yaptırımları kaldırdı

Prof. Dr. Tekin: Fanatizm uğruna insanlar birbirine düşman oluyor

Taksi şoförünü yaralayan şahıs tutuklandı

HÜDA PAR Gaziantep Gençlik Kolları Başkanı Üstündağ'dan bahar şenliklerine davet

Millî Savunma Bakanlığı heyetinden Şam'a ziyaret

Ankara'da 'Filistin israil Çalışmaları Öğrenci Sempozyumu' düzenlendi

Coca-Cola reklamı yapan oyunculara STK’lardan tepki

Bursa’da ulaşım krizinde anlaşma sağlandı

Türkiye'nin göç yönetimi hukuk, adalet ve basiretle yeniden ele alınmalı

Tanrıkulu’dan sapkın akımlara karşı topyekûn mücadele çağrısı

Gaziantep İl Müftülüğü Engelli Koordinatörü Mansur: Asıl engel hakikati görmeyen kalpte, işitmeyen kulaktadır

Adana'nın Ceyhan ilçesinde iki dorsede yangın çıktı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Er'den fuara davet

Adana'da cezaevi firarisi yakalandı

Gaziantep'te kurbanlık satış fiyatları belirlendi

Gazze Şeridi'nde şehit sayısı 53 bin 573'e yükseldi

Malatya'da bağımlılıkla ile mücadele il koordinasyon kurul toplantısı gerçekleştirildi

Uluslararası toplumun baskısı İngiltere'yi işgalle ticaret müzakerelerini askıya almaya itti

Siirtli ailenin feryadı: 4 yıl önce bir evladımı kaybettim, yine aynı acıyı yaşamak istemiyorum

Coca-Cola reklamı yapan oyunculara Gazze tepkisi

Şanlıurfa 2025 kurban kesim alanları açıklandı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ