-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, gençlerle iftar sofrasında bir araya geldi
-
A+Buyut
-
A-Kucult
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, Ramazan ayının manevi atmosferinde gençlerle iftar sofrasında buluştu.
Eşi Nurten Kızılkaya Hanımefendi ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Hassa Hatun Kız Öğrenci Yurdu'nda kalan öğrencilerle iftar yapan Vali Kızılkaya, öğrencilerle samimi bir sohbet gerçekleştirdi.
Gençlerin geleceğe dair hedefleri dinlendi
İftar programına katılan öğrencilerle birlikte iftarını açan Vali Kızılkaya, programın ardından gençlerle geleceğe dair hedefleri, yaşam koşulları ve eğitim gibi konularda fikir alışverişinde bulundu. Öğrenciler, barınma, ulaşım ve eğitim gibi başlıca taleplerini dile getirerek, yaşam standartlarının iyileştirilmesi noktasında beklentilerini ifade etti.
Vali Kızılkaya, gençlerin ülkenin aydınlık yarınları olduğunun altını çizerek, devletin her zaman gençlerin yanında olduğunu vurguladı. Gençlere başarı dileklerini ileten Kızılkaya, devletin gençlerin eğitim ve gelişim süreçlerine destek olmaya devam edeceğini belirtti.
Ramazan ayının birlik ve beraberlik mesajı
İftar programında konuşan Vali Kızılkaya, Ramazan ayının sadece oruç tutmakla sınırlı bir ibadet olmadığını, aynı zamanda toplumsal dayanışmanın güçlendiği, kardeşlik duygularının pekiştiği bir dönem olduğunu ifade etti. Kızılkaya, "Ramazan, bizlere sadece ibadet etmenin değil, aynı zamanda birlik ve beraberliğimizi pekiştirme fırsatıdır. Bu mübarek ayda hep birlikte dayanışma gösteriyor ve sosyal sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz." dedi.
Sosyal sorumluluk ve çözüm önerileri
Sohbet sırasında, gençlerin eğitim hayatları ve günlük yaşamlarına dair taleplerini dinleyen Vali Kızılkaya, bu konularda çözüm üretme noktasında üzerine düşen sorumluluğu yerine getireceklerini belirtti. Öğrenciler, barınma, ulaşım ve eğitimde yaşadıkları zorlukları dile getirerek, bu alanlarda iyileştirmeler yapılmasını talep etti. Vali Kızılkaya, “Gençlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak ve onların daha iyi bir eğitim alabilmesi için her türlü desteği sağlamaya devam edeceğiz."diye belirtti.
İftar programına Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, Tillo Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Mehmet Ali Semiz, Vali Yardımcısı Şeyma Aktaş Semiz, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Çalgan ve öğrenciler katıldı. Etkinlik, katılımcıların sosyal dayanışmayı pekiştiren ve gençlerin taleplerine duyarlılık gösteren bir ortamda gerçekleşti.
Son olarak, Vali Kızılkaya, gençlere seslenerek, eğitimlerini en iyi şekilde tamamlamaları ve ülkeye katkı sağlamak için ellerinden geleni yapmaları gerektiğini belirtti. (İLKHA)
Fransa’da kamyon şoförlerinden akaryakıt zammına protesto
Malatya'da otomobil takla atarak ters döndü: 1 yaralı
İran Hürmüz Boğazı'ndan 20 geminin geçişine izin verdi
ABD'de hemzemin geçitte tren minibüse çarptı: 5 ölü
Bölge Ekonomisi Diyarbakır’da Masaya Yatırıldı
Mısır'da kamu ve özel sektörde uzaktan çalışma kararı
Lübnan'da basın aracı hedef alındı: 3 gazeteci katledildi
Malatya'da traktör kazası: 2 yaralı
Cibuti açıklarında göçmen teknesi battı: 9 ölü, 45 kayıp
Siyonist işgalciler Mescid-i Aksa'yı bir aydır kapalı tutuyor
Çin'de alevlere teslim olan binanın çatısında mahsur kalanlar hastaneye kaldırıldı
Dışişleri Bakanı Fidan Pakistan'a gidiyor
Küba’da olası bir ABD saldırısına karşı hazırlıklar devam ediyor
Meteorolojiden bazı iller için sarı kodlu uyarı
Şanlıurfa'da iki otomobil çarpıştı: 3 kişi yaralandı
Şanlıurfa'da seyir halindeki otomobile silahlı saldırı
Şanlıurfa'da soba gazı sızıntısı: Aynı aileden 5 kişi hastaneye kaldırıldı
Şanlıurfa'da otomobil şarampole devrildi: Aynı aileden 5 yaralı
Lübnan'a yönelik siyonist rejimin saldırıları sürüyor: Şehit sayısı 1189'a yükseldi
Yetimler Vakfı, kurban hazırlıklarını masaya yatırdı
Hindistan'da yakıt krizi: Halk LPG tüplerini doldurmak için uzun kuyruk oluşturdu
Cizre’de petrol boru hattında sızıntı paniğe yol açtı
Pazarcı esnafı: Akaryakıta gelen zam ve nakliye ücretlerinin artışı ürün fiyatlarının yükselmesine yol açtı
Batman'da ortak tepki: Coğrafyamızda işgalci asker istemiyoruz
Bipolar bozukluk son yıllarda artış eğiliminde!
Prof. Dr. Ulaş: Çocuklara yönelik şefkat merkezli bir yaklaşım göstermekle doğru sonuçlara ulaşılabilir
Büyükşehir Belediye Başkanı Er: Malatya teknolojik altyapısıyla modern bir şehir haline gelecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beçiroviç ile görüştü
Pezeşkiyan: İran'ın savunma tepkisinin saldırıların kaynağına yönelik olması doğaldır
Şırnak'ta istinat duvarı yağışa dayanamadı
Yükleniyor







