14407,81%1,00
43,04% 0,05
50,33% -0,22
6131,05% 2,34
10159,48% 0,61
Bahçelievler Mahallesi’nde bir çocuğun zorla araca bindirildiği iddiası mahallede paniğe neden olurken, olaya müdahale etmek isteyen anne yaralandı.
Olay, Bahçelievler Mahallesi Hazreti Fakirullah Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, beyaz renkli bir otomobilde bulunan ve kendilerini jandarma personeli olarak tanıttıkları öne sürülen kişiler, 16–17 yaşlarında olduğu belirtilen bir çocuğu zorla araca bindirdi.
Durumu fark eden ve çocukla akrabalık bağı olduğu belirtilen kadın, araca müdahale etmek istedi. Ancak aracın hareket etmesiyle kadın bir süre kapıya tutunarak sürüklendi. Dengesini kaybeden kadın yola düşerek yaralandı. Yaşanan anlar çevredeki güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı kadın, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kadının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Siirt İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın ardından kısa sürede harekete geçerek söz konusu şahısları yakaladı. Şüpheliler ifadeleri alınmak üzere emniyete götürülürken, yaralanan kadının da şikâyetçi olduğu belirtildi.
Olayla ilgili resmi makamlardan henüz kapsamlı bir açıklama yapılmazken, soruşturmanın çok yönlü olarak sürdüğü öğrenildi. (İLKHA)