• BIST 100

    10331,3%1,61
  • DOLAR

    40,16% 0,21
  • EURO

    46,94% 0,01
  • GRAM ALTIN

    4304,28% 0,49
  • Ç. ALTIN

    6833,05% 0,00

Şirinevler’de coşkulu buluşma

26 Nisan 2023, Çarşamba 12:35
26 Nisan 2023, Çarşamba 12:35
Şirinevler’de coşkulu buluşma
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Şirinevler’de coşkulu buluşma

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Addulhamit Gül ile birlikte Şirinevler Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Büyük coşkuya sahne olan buluşmada konuşan Addulhamit Gül, “Bu millet AK Parti’yi kurdu, Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında durdu ve Recep Tayyip Erdoğan da Türkiye’yi 20 yılda kalkındırdı ve geliştirdi” dedi.
Şirinevler Mahallesi seçim bürosu açılışı programına Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Addulhamit Gül, AK Parti İl Başkanı Ertuğrul Teymur’un yanı sıra milletvekili adayları, ak partililer ve vatandaşlar katıldı.
'Sizlerin sayesinde, sizlerin desteğiyledir'
Programda konuşan Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Addulhamit Gül, “Allah, sizlerden razı olsun. Şirinevler; sağ olun, var olun. Bu akşam bir başka güzelsiniz. Bu coşku, bu karşılayışınız, bu heyecanınız 14 Mayıs müjdesidir, 14 Mayıs zaferidir. Hayırlı olsun, uğurlu olsun. Değerli kardeşlerim, Türkiye’de değişimin öncüsü, Türkiye’de ekonominin, kalkınmanın öncüsü, milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan’dan Şirinevler’e selam getirdim. Değerli kardeşlerim, bu millet; Türkiye’de hiçbir şey artık eskisi gibi olmayacak, diyerek AK Parti’yi kurdu, Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında durdu ve Recep Tayyip Erdoğan da Türkiye’yi 20 yılda kalkındırdı ve geliştirdi. Bu; sizlerin sayesinde, sizlerin desteğiyledir. Allah, hepinizden razı olsun. Bakın Şirinevler Mahallesi’nde, hemen yanı başınızda hastane ihtiyacı var dediniz, Şirinevler istiyor, Şehitkamil istiyorsa başımız üstüne, emredersiniz, dedik. Hastane yaptık. Çünkü biz millete efendi değil, millete hizmetkar olmak için geldik. Hepinizin bildiği üzere yaparsa AK Parti yapar, yaparsa Recep Tayyip Erdoğan yapar. 14 Mayıs’ta kapı kapı dolaşarak AK Parti’ye, Recep Tayyip Erdoğan’a en güçlü desteği vermeye hazır mıyız? 14 Mayıs’ta yeni bir destan yazmaya hazır mıyız? Türkiye yüzyılını kurmak için 14 Mayıs’ta sandıklara gitmeye hazır mıyız? Allah, sizden razı olsun” dedi.
Daha iyisini yapmaya hep birlikte gayret edeceğiz
Programda konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “2009 yılında göreve geldiğimiz ilk günden itibaren ilk konut harekatını Şirinevler Mahallemiz’den başlattık. Şirinevler’de ilk 1+1 evleri Şehitkamil Belediyesi olarak bu noktadan başlattık. Akabinde hemen yanında 2+1 konutları başlattık. Bu bölgenin en önemli ihtiyacı olan hastane meselesinin çözülmesinde Sayın Bakanımız ve Sayın Milletvekillerimizin sayesinde Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesi şu anda Şirinevler Mahallemizde hizmet ediyor. Bu hizmetlerin devamı için sizlerden yeniden destek istiyoruz. Şu ana kadar vermiş olduğunuz desteklerle neler yapıldıysa bundan sonrasında da daha iyisini yapmaya hep birlikte gayret edeceğiz. Bu serin havada bizlere göstermiş olduğunuz sıcaklık ve ilginiz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum. Allah, hepinizden razı olsun ”şeklinde konuştu.

Şahin: Sıcaklara karşı küçük önlemlerle büyük risklerin önüne geçin

Malatya Çamlıca Koleji'nden 5 Türkiye birinciliği

TESK Genel Başkanı Palandöken: Esnaf ayakta kalmakta zorlanıyor, yeni yapılandırma şart

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Srebrenitsa Soykırımı dolayısıyla mesaj yayımladı

Belediye Başkanı Geçit: Hizmetlerimizin ilk sırasında temizlik ve çevre düzenlemesi geliyor

Gaziantep'te hırsızlık yapan 31 kişi yakalandı

Türkiye ile Libya arasında askeri anlaşma

Yangın merdivenine bırakılan eşyalar alev aldı, facia son anda önlendi

Çeşitli suçlardan araması bulunan 2 kişi yakalandı

Araması bulunan FETÖ üyesi yakalandı

Gaziantep'te ruhsatsız silah ele geçildi

LGS "tercih ve yerleştirme kılavuzu" yayımlandı

Gaziantep'te asayiş uygularında 20 bin kişi sorgulandı

Toplam ciro endeksi yıllık bazda yüzde 41,5 arttı

LGS'de 719 öğrenci tüm soruları doğru yanıtladı

Şanlıurfa'da bir günde 33 kaçak trafo tespit edildi

İstanbul’da FETÖ operasyonu: Eski İstihbarat Şube Müdürü tutuklandı

Kiralar uçtu, işletmeler kapanıyor: Esnaf devletten çözüm bekliyor

Mardin'de Koroner BT Anjiyo (Sanal Anjiyo) çekimleri başladı

Dünya yeme bozukluklarıyla mücadele ediyor

Otomobil kaza sonrası alev aldı: 2 kişi yanarak hayatını kaybetti

Srebrenitsa katliamının 30'uncu yılı: Avrupa'nın ortasında soykırım

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut hayatını kaybetti

BM’den işgalin Gazze’de sivilleri hedef almasına "kınama"

Brent petrol 68,56 dolardan işlem görüyor

Direniş güçleri, Gazze'de siyonist rejime ait gelişmiş casus cihazı ele geçirdi

Pakistan'da otobüs yolcuları kaçırıldı: 9 ölü

LGS sonuçları açıklandı

Batman Üniversitesi uluslararası öğrenci başvuru sonuçları açıklandı

Direniş, işgalcileri bir kez daha vurdu: 2 siyonist asker öldü, 6'sı ağır yaralı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Şahin: Sıcaklara karşı küçük önlemlerle büyük risklerin önüne geçin

Malatya Çamlıca Koleji'nden 5 Türkiye birinciliği

TESK Genel Başkanı Palandöken: Esnaf ayakta kalmakta zorlanıyor, yeni yapılandırma şart

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Srebrenitsa Soykırımı dolayısıyla mesaj yayımladı

Belediye Başkanı Geçit: Hizmetlerimizin ilk sırasında temizlik ve çevre düzenlemesi geliyor

Gaziantep'te hırsızlık yapan 31 kişi yakalandı

Türkiye ile Libya arasında askeri anlaşma