Tarih: 22.09.2023 15:50

Şırnak’ta ’Aile Çalıştayı’ düzenlendi

Facebook Twitter Linked-in

Sosyal sorunların tespiti ve çözümü ile ailenin korunması ve güçlendirilmesi amacıyla Şırnak’ta geniş bir katılımla ’Aile Çalıştayı’ düzenlendi.
Türkiye’de 81 ilde gerçekleşen çalıştay Şırnak’ta geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Sosyal sorunların tespiti ve çözümü ile ailenin korunması, güçlendirilmesi ve sosyal refahının yükseltilmesi amacıyla üniversiteler, kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşların katılımı ile Şırnak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü konferans salonunda Vali Yardımcısı Hasan Hüseyin Alpaslan’ın da katılımı ile çalıştay düzenlendi.
Çalıştayda konuşan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Celal Bulut 'Bakanlığımız, ailelerin mevcut sorunlarını tespit etmek, refah düzeylerini artırmak. Hem bireyi, hem bir bütün olarak aileyi daha sağlıklı kılmak, güncel sorunlara karşı korumak ve güçlendirmek için, 81 ilde aile çalıştayları planlamıştır. Bugün burada Şırnak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak çalıştayımızı sizlerin katılımıyla gerçekleştiriyoruz” dedi.
Çalıştayda aile, eşitlik ve adalet, aile, sosyal kalkınma ve refah, aile, hayat boyu gelişim ve öğrenme, aile, çevre ve iklim, aile, teknoloji ve dijitalleşme, aile odaklı sosyal hizmetler konuları katılımcılar tarafından ele alındı.
Katılımcıların görüşlerini dile getirdiği çalıştay, yapılan sunumlarla ve ’Türkiye Yüzyılında Güçlü Aile, Güçlü Şırnak’ sloganıyla tamamlandı.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —