• BIST 100

    9317,24%-0,84
  • DOLAR

    37,95% 0,34
  • EURO

    43,14% 0,15
  • GRAM ALTIN

    4074,57% 0,31
  • Ç. ALTIN

    6621,05% 0,78

Siverek Belediyesi araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor

EKONOMİ 19.10.2022 11:45:02 0
Siverek Belediyesi araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor

Siverek Belediyesi araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, göreve başladığı tarihten bu yana takviye araç ve iş makineleriyle filosunu güçlendirmeyi sürdürüyor.
Daha önce asfalt yama, kamyon, cenaze aracı ve çeşitli iş makinelerini bünyesine katan Siverek Belediyesi, araç alımına devam ediyor. Son olarak arızalanan araçlara anında ve yerinde müdahale amacıyla Mobil tamir ve bakım aracını filosuna katan Destek Hizmetleri Müdürlüğü, atıl durumdaki bir aracı da çalışır hale getirdi. Öte yandan kamu kaynaklarının korunması ve yerine kullanımını hedefleyen Siverek Belediyesi, Başkan Ayşe Çakmak’ın talimatıyla 4 binek araçla filosunu güçlendirdi. Hizmetin daha hızlı ulaştırılması amacıyla araç sayısını arttırdıklarını dile getiren Başkan Yardımcısı Ahmet Cemil Bilgiç, kamu kaynaklarının korunduğunu söyledi.
Mobil tamir ve bakım aracının bölgede ilk olduğuna dikkat çeken Bilgiç, “Malumunuz geniş bir coğrafyaya hizmet götürüyoruz. Arıza anında aracı yerinden hareket ettirmeden müdahale için hayati öneme sahip bir aracı bünyemize kattık. Onun yanı sıra 4 tane ticari aracı çeşitli birimlerimizde kullanılmak üzere filomuza ilave ettik. Bu yöndeki çalışmalarımıza devam ediyoruz’’ dedi.
Atıl durumda bulunan bir kamyonetin de yeniden çalışır hale getirildiğini aktaran Bilgiç, “Göreve geldiğimizde hurda araç sayımız bir hayli fazlaydı. Yaptığımız çalışma neticesinde kamu kaynaklarını korumak amacıyla hurda araçları Makine Kimya Enstitüsüne devrederek belediyemize ek bir kaynak sağladık. Bu yanında hurda bir aracımızı da ekiplerimizin özverili çalışması sonucu yeniden aktif hale getirerek hizmete aldık. Emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyor, hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
[gallery ids=',51350']

Van'da feci kaza: 3 ölü, 2 yaralı

Meteorolojiden toz taşınımı uyarısı

Prematüre doğan bebek ambulans helikopterle Van’a sevk edildi

Ağrı'da yüzlerce çiftçiye tohum desteği

Dışişleri Bakanı Fidan, HAMAS heyeti ile görüştü

Rusya Donetsk’ta ilerliyor

Hindistan'da 4 katlı bina çöktü: 4 ölü

Avrupa'da şap hastalığı alarmı

Erkenek Tüneli'nde kömür yüklü tır'da yangın: 1 kişi hastaneye kaldırıldı

Horoz dövüşü alanına silahlı saldırı: 12 ölü

Rusya ile Ukrayna arasında esir takası

Yeni Yüzyıl Partisi Hızla Yükseliyor: İl Başkanları Toplantısında Birlik Mesajı

Filipinler’de 5,9 büyüklüğünde deprem

Siyonist işgalciler yine sivillere saldırdı: 7 şehit, çok sayıda yaralı

Çığ altında kalan 1 kişi öldü

Midibüs ile otomobil çarpıştı: 12 yaralı

Rusya tüm askeri operasyonları durdurdu

Avustralya kıyılarını dev dalgalar vurdu: 5 ölü, 2 kayıp

Gazze'deki soykırım Malatya'da protesto edildi

Çin uzaya 6 uydu gönderdi

Boykotlu işletme önünde Gazze protestosu: "Yemezsen ölmezsin, yersen ölürler"

Ticari araç ile otomobil çarpıştı: 5 yaralı

Batman'dan direniş çağrısı: Gazze için ayağa kalk!

İngiltere'de uzun süreli yağış uyarısı

Çorlu'da uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama

Kolombiya’da sarıhumma nedeniyle acil sağlık durumu ilan edildi

Peygamber Sevdalıları: Halkımızın hasretle beklediği büyük güne hazırız

Rusya, Barents Denizi İşbirliği Anlaşmas'ını feshetti

ABD'de uçaka kazası: 3 ölü

Emek, Dijitalleşme ve Sosyal Adalet Uluslararası Kongresi Ankara’da gerçekleştirildi

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ