• BIST 100

    9659,48%0,49
  • DOLAR

    37,87% -0,11
  • EURO

    40,87% -0,18
  • GRAM ALTIN

    3795,88% -0,39
  • Ç. ALTIN

    6070,97% 0,00

Siyonist işgal rejiminden eş zamanlı katliam

GÜNDEM 3.10.2024 08:04:17 0
Siyonist işgal rejiminden eş zamanlı katliam

Terör rejiminin sözde ordusu Gazze, Lübnan ve ardından Suriye'de eş zamanlı katliam gerçekleştirdi.

Siyonist işgal rejimi ordusu, Gazze'deki saldırılarının ardından Lübnan'ı hedef alarak 18 yıl aradan sonra karadan işgale girişti. Hizbullah lideri Nasrallah'ın ölümü sonrası, İran da siyonist işgal rejimine füze saldırısı düzenledi. Bu olayların ardından Siyonist işgal rejimi savaş uçakları, Beyrut ve Suriye'nin kıyı şehirlerine hava saldırıları gerçekleştirdi.

7 Ekim'den bu yana Gazze'de binlerce sivilin hayatını kaybetmesine neden olan Siyonist işgal rejimi, şimdi de Lübnan'ın güneyine kara harekâtı başlatarak çatışmaları bölge geneline yayma peşinde. İran, 1 Ekim'de gerçekleştirdiği füzeli saldırılarla siyonist işgal rejimine yanıt verdi.

Siyonist işgal rejimi, Beyrut'taki hedeflerini yoğun bombardımanlarla vurdu. Suriye'nin batısındaki Lazkiye ve Tarsus'a düzenlenen hava saldırılarında ise Rus mühimmat depolarının hedef alındığı öne sürüldü. Saldırılar sonucunda büyük patlamalar meydana geldiği ve Suriye rejiminin hava savunma sistemlerinin karşılık vermeye çalıştığı bildirildi. Ancak, bu saldırılara ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı.

Siyonist işgal rejimi, son 24 saatte Lübnan'da 46 kişinin şehit olmasına ve 85 kişinin yaralanmasına yol açan saldırılar düzenledi. Lübnan Sağlık Bakanlığı, bu olayların ardından can kayıplarını bildirdi. 8 Ekim'den bu yana siyonist işgal rejiminin Lübnan'a düzenlediği saldırılarda bin 928 kişinin şehit olduğunu, 9 bin 290 kişinin yaralandığı ve 1,2 milyon insanın yerinden edildiği aktarıldı.

Aynı zamanda, Gazze Şeridi'nde de son saldırılarda 80 Filistinli şehit oldu. Filistin Sivil Savunma Müdürlüğü, bu saldırılara dair açıklamalarda bulundu. Kuzey Gazze'deki hava saldırılarında 32, Han Yunus'ta 30 ve Orta ilde 17 kişi katledildi. (İLKHA) 

Rusya ile Kuzey Kore 4 kilometrelik köprüyle birleşiyor

Ukrayna: ABD ile nadir toprak elementleri anlaşması istişareler başladı

Batman'da trafik kazası: 7 yaralı

Boykot çağrılarına soruşturma başlatıldı

Otomobil takla atarak kaza yaptı: 1 ölü, 1 yaralı

Meteorolojiden soğuk hava ve yağış uyarısı

Bayram tatilinde emniyet kemeri takmayan 17 bin 427 sürücüye işlem

Ruffles marka cipsler için acil toplatma kararı

Haiti'de 530 mahkum firar etti

Siyonist işgalciler Şati'de sivillere saldırdı: 3 şehit

Sakarya’da uyuşturucu operasyonları: 41 tutuklama

Pakistan Cumhurbaşkanı Zerdari hastaneye kaldırıldı

Erken Teşhis Hayat Kurtarır!

Kastamonu'da feci kaza: 3 ölü, 4 yaralı

Lübnan: israil, saldırılarıyla BMGK'nin 1701 sayılı kararını ihlal etti

Diyarbakır'da bayramlaşma etkinliği düzenlendi

Antalya açıklarında 4,1 büyüklüğünde deprem

İzlanda'da yanardağ alarmı

Çin'den Tayvan'ın çevresini kuşatan tatbikat

Moldova 3 Rus diplomatı sınır dışı etti

Gaziantep'te narkotik suçlardan 1494 kişi gözaltına alındı

Malezya'da doğal gaz patlaması: 112 yaralı

Osmanlı Teşkilatı Batman İl Başkanlığında Yeni Dönem!

Kontrolden çıkan servis minibüsü devrildi: 1 ölü, 5 yaralı

Hindistan'da havai fişek fabrikasında patlama: 17 ölü

Gümrük kapılarında 182 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Çin uzaya internet test uydusu gönderdi

Elektrik akımına kapılan büyükbaş hayvanlar telef oldu

Sağlık Bakanlığından kanser taraması uyarısı

İzmir açıklarında düzensiz göçmen operasyonu

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ