"Siyonizm var oldukça her bireyin yaşam hakkı tehdit altındadır"

GÜNDEM 20.09.2024 16:30:04 0
Haberi Sesli Oku

Peygamber Sevdalıları, Gazze'deki soykırıma ve yaşanan siber tehditlere dikkat çekmek amacıyla Adana'da basın açıklaması düzenledi.

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından merkez Seyhan ilçesi Kızılay Caddesi tarihi Ulu Camii yanında, Gazze'de yaşanan soykırım  ve katliamlara dikkat çekmek amacıyla basın açıklaması düzenlendi.

Nasrettin Hoca'nın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda basın açıklamasını Peygamber Sevdalıları Adana Koordinatörlerinden Orhan Erkuş okudu.

Peygamber Sevdalıları Adana Koordinatörü Orhan Erkuş, Lübnan'da direnişi omuzlayan Müslümanlara karşı gerçekleştirilen acımasız siber saldırıya da dikkat çekerek siber tehlikelere karşı Müslümanların alması gereken önlemlere değindi.

Erkuş, "Zalim terör çetesi Siyonistler, Müslümanlara yönelik saldırılarında sınır tanımıyor. Meşrep ve mezhep farkı gözetmeksizin Siyonizme karşı olan Müslümanları hedef alıyor ve ellerindeki tüm imkânlarla saldırılarına devam ediyorlar." diye ifade etti. Erkuş, Lübnan'da direnişi omuzlayan Müslümanlara karşı gerçekleştirilen acımasız siber saldırıya da dikkat çekerek, "Son olarak, Siyonistler Lübnan'da Müslümanlara teknolojik bir komployla saldırmış ve binlerce direnişçinin yaralanmasına sebebiyet vermiştir. Siyonizmi bir kez daha lanetliyoruz." dedi.

Saldırıların sadece Filistin'de değil, İslam coğrafyasının tamamında yürütülen bir savaşın parçası olduğuna işaret eden Erkuş, "Bütün bu saldırılar, Filistin'de devam eden savaşın sadece Filistinlilerin değil, İslam âleminin savaşı olduğunu bir kez daha gözler önüne sermektedir. Siyonizmin İslam âleminin bağrından sökülüp atılması için mücadele eden tüm İslam ümmeti bu savaşın bir parçasıdır." ifadelerini kullandı.

"Siyonizmin güdümündeki teknoloji markalarından kati surette uzak durmalıdır"

Siyonizme karşı her Müslüman'ın bilinçli bir duruş sergilemesi gerektiğine vurgu yapan Erkuş, "İslam aleminin tüm fertleri Siyonizme karşı basiretli bir mücadele içerisinde olmakla yükümlüdür. Başta teknolojik cihazlar olmak üzere, Siyonizme hizmet eden her türlü ticari malı boykot etmeye ilk günkü duyarlılık ve hassasiyetle devam etmelidir. Son siber saldırılar, Siyonizme karşı tavır alan her Müslümanın hedef olduğunu açıkça göstermektedir." diye konuştu. Müslümanların bu tehlikenin farkında olarak dikkatli hareket etmesi gerektiğini belirten Erkuş, "Her Müslüman, teknolojik cihaz alırken dikkatli davranmalı, mevcut cihazların kullanımında azami özen göstermeli ve Siyonizmin güdümündeki teknoloji markalarından kati surette uzak durmalıdır." açıklamalarına yer verdi.

"Siyonizm mutlak işgal hareketidir"

Siyonizmin insanlığa yönelik tehditlerine de değinen Orhan Erkuş, "Bir kez daha bilinmelidir ki, Siyonizm var oldukça bu topraklarda yaşayan her bireyin yaşam hakkı tehdit altındadır. İster bu davaya gönül versin, ister kayıtsız kalsın, herkes tehlike altındadır. Siyonizm mutlak işgal hareketidir. Kısa, orta ve uzun vadeli bir ajandaya sahip sinsi bir zihniyettir. Bugün kendini Siyonizmin hedefinde görmeyenler, orta ya da uzun vadede bu tehditle yüzleşecektir." uyarısında bulundu.

Erkuş, İslam ülkeleri başta olmak üzere tüm uluslararası aktörlerin Siyonizme karşı aktif bir insiyatif alması gerektiğini de hatırlatarak, "İslam ülkeleri ve diğer devletlerin halklarına düşen en önemli görev, İsrail terör şebekesine doğrudan ya da dolaylı olarak destek veren uluslararası markaları boykot etmek ve her platformda Siyonizme karşı kitlelerin uyanışına vesile olacak hareketler başlatmaktır." dedi.

Sözlerini, "Allah'tan, bizleri Siyonizmin olmadığı aydınlık yarınlara kavuşturmasını temenni ediyoruz" diyerek sonlandırdı. (İLKHA)


Rusya, Kursk bölgesinde ilerleyişini sürdürüyor

Taşkın, emekliler parkı esnafı ile bir araya geldi

Lübnan: İsrail'in Beyrut'un güneyine saldırısında 8 kişi öldü, 59 kişi yaralandı

İstanbul için kuvvetli yağış uyarısı

Mali'de jandarma okuluna saldırı: 80 ölü, 250 yaralı

İşgalci siyonistlere ait uçaklar Beyrut’u bombaladı

Araç sahipleri lastik alırken nelere dikkat etmeli?

Yanlış uyku pozisyonları omurgayı nasıl etkiliyor?

Bozulan aracını başka bir aracın kaputunun üzerine oturarak itekleyen sürücüye ceza

Vali Canalp: Batman'da fıstık yaygınlaşıyor

Ağrı'nın yüksek kesimleri sisle kaplandı

13 yıldır esnaflık yapan Suriyeli vatandaş, bakkalında boykot ürünlerini satmıyor

HÜDA PAR Milletvekili Ramanlı'dan özel öğrencilere ziyaret

Adana'da tren hattı üzerinde yangın: Vatandaşlar CHP'li belediyeden şikâyetçi

Tarım işçilerini taşıyan minibüs devrildi: 14 yaralı

Lübnan'daki patlamalar ve arkasındaki teknolojik zafiyetler

Şırnak-Cizre kara yolunda tır devrildi: 1 yaralı

Bursa'da 'müdür yardımcısının odasına zorla girilmesi' olarak lanse edilen olay farklı çıktı

Adıyaman'da Mevlid-i Nebi konferansı düzenlendi

Umut Kervanı Uganda'da yüzlerce çocuğa giyim yardımında bulundu

Şırnak'ta uyuşturucu operasyonu: 7 tutuklama

"Siyonizm var oldukça her bireyin yaşam hakkı tehdit altındadır"

Yakın geçmişi unutmak Alzheimer başlangıcı olabilir!

HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Demir Cizre'de STK'larla buluştu, gündemi değerlendirdi

Dr. Tülin Demir: Alzheimer hastalığında erken tanı için destek alınması gerekir

Ziynet eşyası ve para çalan şahıslar yakalandı

Adıyaman'da tarihi eser kaçakçılığı: 4 gözaltı

Çocuğa sorumluluk nasıl kazandırılır?

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanlığı: Bölgesel bir savaşın sinyalleri verilmektedir

Başıboş köpeğin saldırısına uğrayan 5 yaşındaki çocuk yaralandı

Yükleniyor