GÜNDEM 24.03.2024 13:30:06 0

Suriye’nin kuzeyindeki Türk güvenlik güçleri iftarda bir araya geldi

Suriye’nin kuzeyindeki Türk güvenlik güçleri iftarda bir araya geldi
Haberi Sesli Oku

Suriye’nin kuzeyindeki Türk güvenlik güçleri iftarda bir araya geldi

Barış Pınarı Harekatıyla PKK-YPG terör örgütünden arındırılarak huzura kavuşturulan Suriye’nin Telabyad kentinde görev yapan Türk güvenlik güçleri, iftarda bir araya geldi. İftar yemeğine Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak da katıldı.
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Barış Pınarı Harekatı ile huzur ve güven ortamının oluştuğu Telabyad’da görev yapan güvenlik güçleri ile iftarda buluştu. İlk olarak Akçakale’ye bir ziyaret gerçekleştiren Vali Şıldak, esnaf ile bir araya geldi. Daha sonra Harran-Akçakale Güvenlik Toplantısına başkanlık eden Şıldak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran, Akçakale Kaymakamı Onur Şan, Harran Kaymakamı İbrahim Gültekin ve birim yetkililerinin katıldığı toplantının ardından bir değerlendirme yaptı. Vali Şıldak konuşmasında, 'Bütün ilçelerimizde daha önceden düzenlediğimiz güvenlik toplantılarımızda detayları tekrar tekrar gözden geçiriyor ve ilgili birimlerin koordinasyonlarını denetliyoruz. Son bir hafta içerisinde diğer ilçelerimizde de aynı çalışmaları yapıyoruz. Seçim güvenliğinin sağlanması ve herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için bütün kolluk kuvvetlerimiz görev başında. Şanlıurfa’mıza huzur ortamında bir seçim yakışır, bunun sağlanması için de hassasiyet gösteriyoruz' dedi.
Telabyad’ta iftar yaptılar
Vali Şıldak, Akçakale programının ardından Barış Pınarı Harekatı ile huzur ve güven ortamının oluştuğu Telabyad’da görev yapan güvenlik güçleri ile iftarda bir araya geldi. Vali Şıldak, 'Tel Abyad’daki huzur, devletimizin gücünün ve adil yönetim anlayışının en güzel örneğidir. Emniyet mensupları olarak sizler burada, jandarma teşkilatımız da Resulayn’da huzurumuz için fedakarca görev yapıyorsunuz. Bu huzurun temini için görev yapan bütün güvenlik güçlerimizle gurur duyuyor, çalışmalarında başarılar diliyorum' diye konuştu.
İftarın ardından güvenlik güçleri ile sohbet eden ve ailelerine selamlar ileten Vali Şıldak, Telabyad halkının güvenliği için Türkiye’nin çok hassa davrandığını belirtti.

Çin'den BRICS ülkelerine işbirliğini güçlendirme çağrısı

Batman’da şiddetli fırtınada ağaç devrildi, park halindeki araç hasar gördü

BM: Esad rejiminin çöküşünden bu yana 1,4 milyondan fazla Suriyeli evlerine döndü

Çocuklar tatil gününde hayvanat bahçesine akın etti

Yeni Zelanda'da şiddetli yağış ve rüzgarlar nedeniyle OHAL ilan edildi

Diyarbakır'da fırtınada çatılar uçtu tabelalar devrildi

Diyarbakır'da şiddetli rüzgâr çatının uçmasına yol açtı

HAKSİAD'dan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı

Gazze'de can kaybı 52 bin 418'e yükseldi

Düzce’de servis minibüsü kaza yaptı: 8 işçi yaralandı

Mısır'da kamyonet devrildi: 7 ölü 9 yaralı

Şanlıurfa'da sağanak yağış etkili oldu

Bangladeş serbest ticaret bölgesi kuracak

Mardin’de şiddetli fırtına etkili oldu

Meteoroloji'den Bursa'ya kuvvetli yağış uyarısı

İran'dan ABD'ye yaptırım tepkisi

HAMAS'tan hareketi yasaklayan İsviçre'ye tepki

İşgalci çetesinin Lübnan’a hava saldırısında 3 kişi hayatını kaybetti

Kütahya'da 4,2 büyüklüğünde deprem

Bakan Bayraktar: Hem kurulu güç açısından hem de sistem işletmesi açısından elektrikte hiçbir sorunumuz yok.

HSK'nın görevde yükselme kararları Resmi Gazete’de yayımlandı

"Ümmetin İmtihanı Gazze" konulu yarışmanın sonuçları için program düzenlenecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, işçi ve işveren temsilcilerini kabul etti

Ağrı'da 3 kilogram ağırlığında uyuşturucu ele geçirildi

Umut Kervanı Gazze'de diyaliz merkezi onarımına başladı

Filipinler'de zincirleme trafik kazası: 12 ölü, 30 yaralı

Ege Denizi'nde 4 büyüklüğünde deprem

Siirt’te etiketsiz ve son tüketim tarihi geçmiş ürünler tespit edildi

HÜDA PAR Batman Milletvekili Ramanlı'dan "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" mesajı

Siirt’te trafik denetiminde 2 bine yakın sürücü sorgulandı

Yükleniyor