Süslenen araç sokak sokak gezerek halkı boykota davet ediyor

RÖPORTAJ 12.10.2024 12:53:17 0
Süslenen araç sokak sokak gezerek halkı boykota davet ediyor
Haberi Sesli Oku

Şanlıurfa’da “Almazsan Ölmezsin Alırsan Ölürler” sloganıyla süslenen araç, sokak sokak gezerek halkı siyonist işgalci katillerin mallarını boykot etmeye davet ediyor.

Gazze'ye yönelik 7 Ekim 2023'ten bu yana devam eden soykırım sonrası özellikle İslam ülkelerinde işgal rejimi mallarına yönelik boykot uygulaması giderek artmaya devam ediyor.

Bu kapsamda halkı boykota karşı daha duyarlı olmaya davet etmek amacıyla “Almazsan Ölmezsin Alırsan Ölürler” sloganıyla boykot aracı oluşturuldu.

Boykot aracı, sokak sokak gezerek vatandaşları boykota karşı daha duyarlı olmaya çağırıyor. Başlatılan bu kampanya Şanlıurfa’da birçok esnaf siyonist işgalci çetenin ürünlerini satıştan kaldırmaya başladı.

Boykot aracı ile ilgili İLKHA’ya konuşan İnfak-Der Başkanı Mehmet Ali Parlak, boykot ürünü alarak Gazze'deki küçücük çocukların şehid olmasına aracılık edildiğine dikkat çekti.

“siyonist mallarını tükettiğimiz süreç içerisinde onlara mermi taşıyoruz”

Parlak, “Öncelikle şunu söylemem gerekiyor ki, Gazze'deki katliamları 7 Ekim 2023'ten beri bir yıl geride bıraktık. Bizler, ümmet çadırında başladık ve şu anda boykot aracımızla birlikte devam ediyoruz. Özellikle boykot aracını çıkarmamızın sebebi, namaz kılan, oruç tutan ve özellikle 'Ben müminim' diyen kardeşlerimizi, siyonist mallarını almamaları adına biraz daha duyarlı olmaya davet etmektir. Böyle bir proje gerçekleştirdik, Allah'a hamd olsun, biz sadece hatırlatıyoruz; kardeşlerimiz de sağ olsunlar, duyarlılar. Fakat biraz daha duyarlı olabilmek adına, Gazze'deki şehit edilmiş çocukların, annelerin, yaşlıların ve kundaktaki çocukların katledilmesine bizler vesile olmayalım. Neden? diye soracak olursanız, kardeşlerim, şu anda siyonistlerin patentinde olan ürünlerin tüketimini bizler sağlıyoruz. siyonist mallarını tükettiğimiz süreç içerisinde onlara mermi taşıyoruz ve kendi elimizle Müslüman olarak Gazze'deki küçücük çocukların şehit olmasına aracılık ediyoruz. Boykot aracımız, şehrimizin merkezi ve tüm ilçelerini dolaşıyor. Allah'a hamd olsun ki, çok sayıda esnafımız israil patentli olan mallarını boşaltarak dolaplarını geri iade etti ve yerli malzemenin tüketimi ile ilgili bir değişime gittiler.” dedi.

“Katledilen çocukların cephanelerini Yahudilere biz taşımış olmayalım”

Boykot aracı projesini ülke geneline yaymak istediklerini ifade eden Parlak, “İnşallah, bu projeyi Türkiye geneline yaymak istiyoruz. Özellikle ‘Almazsak Ölmezsin, Alırsak Ölürler’ sloganı ile ilgili siz değerli kardeşlerimize çağrımız şudur: Gazze'de veya Lübnan'da katledilen çocukların cephanelerini Yahudilere biz taşımış olmayalım. Bu nedenle duyarlı olmanızı istirham ediyorum. Boykot aracımızla ilgili Türkiye'deki bütün gerekli resmi izinler alındı. Şu anda çok güzel tepkiler ve geri dönüşler oluyor. İnşallah Rabbim bunun etkisini gösterir. Türkiye'deki ve bütün dünya Müslümanlarına selam ediyoruz. İnşallah bu çabamız ve gayretimizi artırarak çalışmayı Allah Teala nasip eylesin.” diye konuştu.

“İnşallah en kısa zamanda diğer iller ve ilçelere de yayılır”

Çağrıda bulunan Parlak, “İnsanlarımız gerçekten çok duyarlı, halkımız çok duyarlı. Bütün iller ve ilçelerde sesimizi duyan tüm kardeşlerimize çağrımız şudur; 'Ne faydası olur?' diye sorabilirsiniz ama kesinlikle büyük bir maliyeti yok. Araçlarımızın giydirmesini güzel bir şekilde yaptırdık; gerekli olan bütün izinlerimizin hepsini aldık. İl ve ilçelerdeki kardeşlerimize duyarlı olan insanlara söylüyoruz, böyle bir aracı donatarak Yahudilerin mallarının alınmaması için kardeşlerimizin özellikle bu konuda duyarlı olabilmesi adına araçlarımızı giydirip şehirlerimizin dört bir tarafını gezerek halkımızı bilinçlendirmek, yapabileceğimiz en güzel örneklerden biridir. İnşallah en kısa zamanda diğer iller ve ilçelere de yayılır. Bizler de elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağız.” şeklinde konuştu. (İLKHA)


Malatya'da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı

Umut Kervanından ihtiyaç sahibi aileler yararına kermes

İran, uçaklara cep telefonu dışında elektronik haberleşme cihazlarını yasakladı

Batman'da öğretmen ve öğrenciler Gazze için para topladı

Hindistan'da tren kazası: 12 ölü, 19 yaralı

Batman'da merada hayvan otlatma kavgası: 7 yaralı

HÜDA PAR "Gençlik Haftası" etkinlikleri Gazze ana temasıyla gerçekleşecek

Şanlıurfa'daki arkeolojik alanlar, mutfak kültürünün ilk izlerini barındırıyor

Refüje çarparak devrilen otomobildeki 2 kişi yaralandı

Gaziantep'te silahlı suç örgütüne yönelik operasyon: 18 kişi tutuklama

Hekimler ve sağlık çalışanları: Zalimin sonu yaklaştıkça zulmü artar ve daha da azgınlaşır

Konya'da elektrik işçisi yüksekten düşerek hayatını kaybetti

Yüksekten düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti

Gaziantep Valiliği'nden 6 kişinin öldüğü olayla ilgili açıklama

Konya'da bıçaklı kavga: Bir yaralı

Gaziantep'te bir baba, eşi ve 4 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti

Bitlis’te kaplıcaya giren baba ve oğul hayatını kaybetti

Bursalılar, Gazze İçin yüreklere dokunan çizimler yaptı

İran Meclis Başkanı Kalibaf, Lübnan'da

“Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması” Türkiye finali Mardin’de gerçekleşti

İstanbul'da asayiş uygulamasında aranan 532 şüpheli yakalandı

CHP'li Belediyede haksız işten çıkarma iddiası

Gazze'de çocuk felci aşısının ikinci turu başlıyor

HAMAS'tan Mahmud Abbas güçlerine tepki: Saldırılar tehlikeli bir şiddet seviyesine işaret ediyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan parti içi ve kabine değişikliği sinyali

ABD'den Suudi Arabistan ve BAE'ye 2,2 milyar dolarlık silah satışı

Prof. Dr. Memduhoğlu: Gazze'nin kurtuluşu şuurlanmak ve bilinçlenmekle mümkündür

Batman'da uygunsuzluk tespit edilen Fast-Food işletmelerine ceza kesildi

Bolivya işgal rejimine karşı soykırım davasına katıldı

Şanlıurfa’da dolandırıcılık operasyonu: 3 tutuklama

Yükleniyor