• BIST 100

    9508,6%2,51
  • DOLAR

    37,90% -0,18
  • EURO

    42,21% 1,43
  • GRAM ALTIN

    3811,26% 1,24
  • Ç. ALTIN

    6214,21% 0,85

Tahmazoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´nın 100. yıl dönümünü kutladı

GÜNDEM 27.10.2023 12:05:03 0
Tahmazoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´nın 100.  yıl dönümünü kutladı

Tahmazoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´nın 100. yıl dönümünü kutladı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yazılı bir mesaj yayımlayarak Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yıldönümünü kutladı.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 'Geçmişimize gururla, geleceğimize güvenle bakmamızı sağlayan gücünü ve kaynağını hür iradesinden alan ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 'En Büyük Eserimdir' diyerek bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümüne erişmenin engin gururunu, onurunu, sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz' dedi.
Mehmet Tahmazoğlu, 'Türk Ulusu için Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyetin kuruluşu önemli bir dönüm noktası olmuştur. Bu nedenle Cumhuriyet, korunması ve ödün vermeden yaşatılması gereken en değerli varlığımızdır. Büyük Önder Atatürk’ün Onuncu Yıl Nutku’nda: ‘Yurdumuzu dünyanın en mamur ve en medenî memleketleri seviyesine çıkaracağız. Milletimizi en geniş refah, vasıta ve kaynaklarına sahip kılacağız. Millî kültürümüzü, “Muasır Medeniyet” seviyesinin üstüne çıkaracağız.’ sözünden hareketle, her türlü yokluk ve sıkıntı ile kurulan Türkiye Cumhuriyeti, bugün dünyanın sayılı ekonomileri içinde yer alarak, hızla gelişen bir ülke konumuna gelmiştir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasına girmek için ülke genelinde büyük bir azim ve gayretle çalışmalar yürütmektedir. Bu nedenle yüce Türk Milleti, kendine emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak ırk, dil, din farkı gözetmeksizin, Türkiye Cumhuriyeti’ni oluşturan tüm unsurlarımızla birlikte barış ve huzur içerisinde geleceğe azimle yürüyerek, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni ilelebet yaşatmak en büyük hedefimizdir. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümünü en kalbi duygularımla kutlar, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet dilerken, Gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum' ifadelerine yer verdi.

Rusya'dan e-Vize kararı

Bağımsız Devletler Topluluğu Dışişleri Bakanları toplantısı Kazakistan'da

ABD'de helikopter kazası: 6 ölü

Husumetlilerin kavgasında kan aktı: 1 kişi yaralandı

Almanya'da plastik fabrikasında yangın

Düzce'de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama

Ege Denizi'nde 3,4 büyüklüğünde deprem

Ankara'da eğitime kar engeli

Filistin'e Yürüyüş Platformu'ndan Mısır Büyükelçiliği önünde çağrı: Refah kapısını açın!

Tarımsal destek ödemeleri çiftçilerin hesaplarına aktarılıyor

Altın rekor tazeledi

BM'den Gazze'de gıda kıtlığı uyarısı

Şanlıurfa'da tarihi eser operasyonu: 2 gözaltı

Kontrolden çıkan otomobil takla attı: 2 yaralı

Peygamber sevdalısı Gaziantepliler Mevlid-i Nebi etkinliğine hazır

Türkiye ile Endonezya arasında 3 anlaşma imzalandı

DSÖ: 10 binden fazla hasta Gazze'den tahliye edilmeyi bekliyor

AB, ABD'ye yönelik tarife misillemelerini askıya aldı

"Gazze için sokaklara çıkın" çağrısı

ABD, Çin'e uyguladığı gümrük vergisini yüzde 145'e yükseltti

Malatya'da İl Koordinasyon ve İl İdare Şube Başkanları Toplantısı gerçekleştirildi

Büyükşehir Belediye Başkanı Er: İlk defa tarımsal hizmetlere bir bütçe ayırdık

Almanya'da koalisyon protokolü onaylandı

Rehberim Peygamberim Hadis Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu

İşgalcilerin çocukken esir aldığı simge isim Manasıra, özgürlüğüne kavuştu

Muhammed Sudan Hoca vefatının 11'inci yılında mezarı başında yad edildi

Bir başıboş köpek saldırı vakası daha

Siyer Yarışması’nda Türkiye geneli dereceye giren 22 Ağrılı ödüllendirildi

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Somalili bakan ile görüştü

Siirt’te tatlı şerbeti dökülen 3 yaşındaki çocuk yaralandı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ