• BIST 100

    16074,73%-1,14
  • DOLAR

    44,34% 0,10
  • EURO

    51,45% -0,09
  • GRAM ALTIN

    6295,89% 0,31
  • Ç. ALTIN

    10740,95% -0,16

TBMM Başkanvekili Bozdağ, ‘’Derdi Urfa olan bir başkanımız var’’

19 Şubat 2024, Pazartesi 11:00
19 Şubat 2024, Pazartesi 11:00
TBMM Başkanvekili Bozdağ, ‘’Derdi Urfa olan bir başkanımız var’’
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

TBMM Başkanvekili Bozdağ, ‘’Derdi Urfa olan bir başkanımız var’’

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen ‘’Cumhur İttifakı Destek’’ programına katıldı. Bozdağ, tek derdi Şanlıurfa olan bir Belediye Başkanlarının olduğunu söyledi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Ülkü Ocakları tarafından Şair Nabi Kültür Merkezinde düzenlenen ‘’Cumhur İttifakı Destek’’ programına katıldı. Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen programa Başkan Beyazgül’ün yanı sıra TBMM Başkanvekili ve Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, MHP İl Başkanı Mahmut Güneş, Ülkü Ocakları Başkanı Muhammed Enes Yılmaz ile ülkücü gençler katıldı. Ülkücü şehitler, okunan dualarla anıldı.
Şanlıurfa’da çok önemli projeleri hayata geçirdiklerini anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Şanlıurfa’yı soy ismi gibi Beyazgül yaptın diyen ve bizlere teveccühlerini hiçbir zaman eksik etmeyen bilge lider Devlet Bahçeli’ye teşekkür ederim. Köy yollarımızın büyük bir bölümünde sıcak asfalt yaptık. Köy yollarında eksik hiçbir yer bırakmadık. Bunlar yaptıklarımızın sadece bir kısmı ve çalışmalarımız devam ediyor. TBMM Başkanvekilimiz Bekir Bozdağ ile birlikte kamulaştırdığımız bölgelerin bir kısmını gezdik. Kamulaştırılan alanların büyük bir bölümünü park ve bahçe yaptık. Kızılay, Kızılkoyun ve şimdi yeni bir park çalışması başlatıyoruz oda Özdiker çarşısı olacak. Söylediğimiz her şeyin arkasında durduk. Her şeyi yaptık. Bilge lider Devlet Bahçeli Şanlıurfa’yı Beyazgül gibi yapmışsın dedi ve bir taraftan da büyük oyunları bozacaksınız diyen Recep Tayyip Erdoğan, ne karagül ne kırmızıgül ille de Beyazgül dedi’’ şeklinde konuştu.
Derdi Şanlıurfa olan bir belediye başkanının kente çok önemli hizmetler yaptığını anlatan TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, ‘’Bize düşen liderlerimizin çizdiği istikamette dinç ve dirayetle koşmaktır. Ben Şanlıurfa’da görüyorum ki Ülkü Ocakları ve MHP yekvücut vaziyette Cumhur İttifakının ruhuna da, istikametine de, hedefine de liderlerine de saygıyla ve sadakatle bu işe sahip çıkıyor. Sandıktan daha güçlü bir Cumhur İttifakı zaferinin çıkacağına yürekten inanıyorum. Kararımız net, adayımız net, hedefimiz net, Şanlıurfa, Türkiye’de derece yapacak bir başarıya evet diyecektir. Ben kime sorarsam sorayım Zeynel Başkan dürüst bir adam mıdır diye hepsi dürüst bir adam diyor. Zeynel Başkan bugüne kadar Şanlıurfalıların şehrül emini olarak bugüne kadar Şanlıurfalıların tek kuruşuna el uzatmış birimidir. Hayır. Şanlıurfa’nın merkezinde 2 bin 500 kamulaştırma yapmış. Bu parayı nerden bulacak. Bu parayı sizin tek kuruşunuzu dahi heba etmeden kimsenin elinin uzatılmasına izin vermeden tasarruf ettiği, bekçiliğinizi, emanetçiliğinizi adam gibi yaptığı için bulmuştur. Zeynel Başkan Cumhuriyetin yüzüncü yılı münasebeti ile 100 eserin hizmete açılış töreni yapmıştı ve ben onları görünce başkanıma dedim ki bu eserleri başka bir ilin belediyesi yapsaydı o ilin insanları belediyeye nasıl sahip çıkardı. Kimi burada yapılanları emin olun göklere çıkardıkları pek çok belediye Zeynel Başkanı Şanlıurfa’da yaptıklarının bence yarısını yapmamıştır. Derdi Urfa olan bir başkanımız var’’ diye konuştu.
MHP İl Başkanı Mahmut Güneş ise her zaman seçime hazır olduklarını ifade ederken, Ülkü Ocakları Başkanı Muhammed Enes Yılmaz ise bozkurtların 31 Mart’a kadar Cumhur İttifakı ve Zeynel Başkanın yanında yer alacaklarını söyledi.
admin

Haber Editörü

admin

info@dogununnabzi.com

Arakçi: Bölgesel istikrar halkların iradesine saygıyla mümkün

Diyarbakır barajlarında kontrollü su tahliyesi başlatıldı

Atasoy: Uyuşturucu politikaları insan hakları ve halk sağlığı temelinde şekillenmeli

Batman'da öğrenciler için "Bilim ve Teknoloji" semineri düzenlendi

Diyarbakır'da yoğun yağış yol çökmesine neden oldu

Prof. Dr. Işık: Tillo’da müthiş bir kültürel doku vardı ama yok ettik

Bağcılar’da tüp dolum tesisinde zehirlenme: 8 kişi hastaneye kaldırıldı

İletişim Başkanı Duran’dan Özel’e tepki: Mesnetsiz ithamlar toplumsal gerilimi besliyor

Adıyaman'da sanal devriye operasyonu: 6 şahıs yakalandı

Bahçeli: Asıl rejim değişikliği israilde olmalı

Müftü Yardımcısı Aktan: Şevval orucu büyük fazilet taşıyor

Bursa’da binlerce fidan toprakla buluştu

Şanlıurfa’da bozuk yollar tepkilere neden oldu

Yetimler Vakfı Gazze’de çocuklara bayram sevinci yaşattı

Şanlıurfa’da abi kardeş kavgası silahlı saldırıya dönüştü: Bir yaralı

ABD’de petrol rafinerisinde patlama: Bölge halkına evde kalın uyarısı

İDEV: Razaman Hoca'nın tahliye değil beraat etmesi gerekmektedir.

Ankara’da Mescid-i Aksa için yürüyüş çağrısı

Kabine toplandı

Antalya’da trafik denetimleri sıklaştı: 35 bin araca ceza

İran, Türkiye’ye doğal gaz akışını kesti

Kıyı tesislerine Yeşil Liman Sertifikası düzenlemesi yürürlüğe girdi

Diyarbakır’da 111 aranan şahıs yakalandı

Diyarbakır’da kaçakçılık operasyonu: 61 şüpheliye işlem

Dünya tüberküloz günü: Önlenebilir hastalık hâlâ milyonları etkiliyor

Diyarbakır’da silah kaçakçılarına operasyon

Mardin’de bitkin halde eve giren ebabil kuşu doğaya salındı

Diyarbakır’da uyuşturucu operasyonu

Mardin’de başsız oğlak doğumu şaşkınlıkla karşılandı

Migrenli beyin 'önemsizi' ayıramıyor, ışık ve desenler ağrıyı tetikliyor

Yükleniyor

loading
Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Arakçi: Bölgesel istikrar halkların iradesine saygıyla mümkün

Diyarbakır barajlarında kontrollü su tahliyesi başlatıldı

Atasoy: Uyuşturucu politikaları insan hakları ve halk sağlığı temelinde şekillenmeli

Batman'da öğrenciler için "Bilim ve Teknoloji" semineri düzenlendi

Diyarbakır'da yoğun yağış yol çökmesine neden oldu

Prof. Dr. Işık: Tillo’da müthiş bir kültürel doku vardı ama yok ettik

Bağcılar’da tüp dolum tesisinde zehirlenme: 8 kişi hastaneye kaldırıldı