• BIST 100

    9668,36%1,33
  • DOLAR

    38,81% 0,36
  • EURO

    43,29% -0,25
  • GRAM ALTIN

    3996,59% -0,90
  • Ç. ALTIN

    6506,72% 0,56

Toroslar EDAŞ Kilis’te bakım ve yatırımlarını sürdürdü

EKONOMİ 16.05.2024 12:00:04 0
Toroslar EDAŞ Kilis’te bakım ve yatırımlarını sürdürdü

Toroslar EDAŞ Kilis’te bakım ve yatırımlarını sürdürdü

Toroslar EDAŞ, Kilis’te kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında 2024 yılının ilk 3 ayında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini sürdürdü.
Elektrik dağıtımını dijitalleşme odaklı projeler ve yatırımlar ile gerçekleştiren Toroslar EDAŞ, Kilis’te yılın ilk 3 ayında müşteri ve çözüm odaklı yaklaşımı sayesinde önemli çalışmalara imza attı. Toroslar EDAŞ, Kilis’te hizmet verdiği bin 298 trafo ve 3 bin 807 kilometre hat uzunluğunda sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürdü. Daha aydınlık bir Kilis için Merkez, Musabeyli, Polateli ve Elbeyli ilçelerinde 542 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren Toroslar EDAŞ ekipleri, bölgede 10 trafo ve 2 dağıtım merkezini de elden geçirdi. Ayrıca kentte 134 Km’lik hattın bakımı tamamlandı.
Toroslar EDAŞ, sektörün değişen dinamiklerine odaklanarak faaliyetlerini insan, çözüm ve inovasyon odağında sürdürmeye devam ediyor. Hizmet bölgesindeki müşterilerine daha iyi hizmet vermek amacıyla 2024 yılının ilk 3 ayında da enerji nakil hattı şebeke güçlendirme ile iletken yenileme, havai hatların izolasyonu, münferit ağaç budama ve trafo binaları çevresi düzenleme işlemlerini bakım faaliyetleri çerçevesinde tamamladı.
Söz konusu bakım, onarım ve yatırım rakamları ile Toroslar EDAŞ 2024 yılının ilk 3 ayında koymuş olduğu hedefleri gerçekleştirdi. Müşteri odaklı yaklaşımla 7/24 hizmet sunan Toroslar EDAŞ, toroslaredas.com.tr, Toroslar 186 Mobil Uygulaması, 0 (322) 186 00 00 numaralı WhatsApp İhbar Hattı ve 186 numaralı Müşteri Hattı’ndan tüm müşterilerinin soru ve sorunlarını dinleyerek çözüm bulmaya devam ediyor. Enerjisa Dağıtım Şirketleri’nin Başkent EDAŞ ve Ayedaş ile birlikte elektrik dağıtımındaki 3 şirketinden biri olan Toroslar EDAŞ, 2016 - 2020 yıllarını kapsayan son tarife döneminde Türkiye’deki 21 dağıtım şirketi arasında en çok yatırımı yapan şirket oldu. Toroslar EDAŞ’ın Kilis’te bakım ve yatırım çalışmalarının devam edeceği belirtildi.

7 ilde eş zamanlı DAİŞ operasyonu: 2 kişi tutuklandı

Siyonist vekil Waldiger: Gazze'de çocuklar dahil herkes ölmeli

Ankara'da sağlığa zararlı 40 ton ürünün satışı engellendi

Pezeşkiyan'dan Trump'a: Gazze'deki katliama sessiz kalan biri barıştan söz edemez

Bağdat zirvesi başladı: Gazze için somut adımlar bekleniyor

Altın fiyatlarındaki artış evlenmek isteyen gençleri zorluyor!

İşgalciler Batı Şeria'da ev baskınlarını sürdürüyor

HÜDA PAR'dan DEM'li belediyeye tepki: O yazılar yerlere değil yükseklere asılmalı

10 ilde 11 suç örgütüne operasyonu: 86 tutuklama

"Özgürlük" kılıfıyla sürgün: Trump'ın Gazze planı ve yeni Nekbe hazırlığı

HÜDA PAR Milletvekili Dinç madde bağımlığına dikkat çekti: Vatandaşlar ‘evlatlarımızı kurtarın’ diyor!

Kayseri'de sosyal medya dolandırıcılığı: 3,5 milyon liralık vurgun

Antalya, Diyarbakır ve Kayseri'de yeni mahkemeler kuruldu

Kuvvetli rüzgâr ve yağış nedeniyle BUDO'nun 8 seferi iptal edildi

Marmara ve Batı Karadeniz'de kuvvetli yağış ve fırtına bekleniyor

7 Avrupa ülkesinden ortak açıklama: Gazze'deki insanlık dramı karşısında sessiz kalmayacağız

UNICEF: israil Gazze’de 2 günde 45 çocuğu öldürdü

Şiddetli bombardıman altındaki Gazze'nin kuzeyinde sistematik yıkım başladı

Trump'tan yeni sürgün planı: 1 milyon Gazzeli Libya'ya gönderilecek

Siyonist rejim Gazze'nin tamamını işgal için harekete geçti

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla 7 üniversiteye yeni rektör atandı

Dünya Çiftçiler Günü nedeni ile Ağrı'da program gerçekleştirildi

Rusya: Donetsk'te 6 yerleşim birimini ele geçirdik

İzmir'de uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

Büyükşehir Belediye Başkanı Er: Geleceğin umudunu inşa etmek için çalışıyoruz

Kayseri'de uyuşturucu operasyonu: 4 gözaltı

HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Durmaz, Kumluca’da vatandaşın sorunlarını dinledi

AB ülkeleri, Suriye gündemiyle toplanıyor

Mardin Valisi Akkoyun, kurban vekâletini Gazze’ye verdi

Arnavutluk'ta düzenlenen Avrupa Siyasi Topluluğu 6. Zirvesi sona erdi

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ