• BIST 100

    9659,48%0,49
  • DOLAR

    37,87% -0,11
  • EURO

    40,87% -0,18
  • GRAM ALTIN

    3795,88% -0,39
  • Ç. ALTIN

    6070,97% 0,00

TÜBİTAK Başkanlığına atama

GÜNDEM 14.09.2024 07:35:49 0
TÜBİTAK Başkanlığına atama

TÜBİTAK Başkanlığı’na Orhan Aydın, Başkan Yardımcılığına Mesut Güner, Yönetim Kurulu Üyeliğine ise Ahmet Yozgatlıgil atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bazı atama ve görevden alma kararları Resmî Gazete'de yayımlandı.

Karar ile Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu görevden alındı.

Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Erhan Karakaya, Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne ise Bolu İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay atandı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda Milli Teknoloji Genel Müdür Yardımcıları İlknur İnam ve İrfan Keskin görevden alındı. Milli Teknoloji Genel Müdür Yardımcılığına Emre Dabak atandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda, Altyapı Genel Müdürlüğüne Yalçın Eyigün, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğüne Burak Aykan, Denizcilik Genel Müdürlüğüne Ünal Baylan, Personel Genel Müdürlüğüne Necmiye Leyla Akıncı, Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürlüğüne Salih Tan, Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürlüğüne Murat Baştor, Rehberlik ve Teftiş Başkanlığına Kamuran Yazıcı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Araştırmaları Merkezi Başkanlığına Selami Yazıcı, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığına İbrahim Kolcu, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Enes Çakmak, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdür Yardımcılığına Mustafa Akkaya, Türkiye Raylı Sistem Araçları Sanayii A.Ş. Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Selim Koçbay, TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Ufuk Yalçın atandı.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanlığına Orhan Aydın, Başkan Yardımcılığına Mesut Güner, Yönetim Kurulu Üyeliğine ise Ahmet Yozgatlıgil atandı.

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Ahmet Berat Çonkar, Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu üyeliğine Kerim Taşkıran ve Muhammed Talha Pamukçu atandı.

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığında açık bulunan Başkan Yardımcılığına Murat Kazancı atandı.

Orman Genel Müdürlüğünde açık bulunan Genel Müdür Yardımcılıklarına Muhammed Salih Çetiner, Mustafa Özkaya ve İbrahim Yüzer atandı. Antalya Orman Bölge Müdürlüğüne İzmir Orman Bölge Müdürü Zafer Derince getirildi.

Rekabet Kurulu Üyesi Berat Uzun görevden alındı. Yerine Rıdvan Duran atandı. (İLKHA)

Anahtar Kelimeler: tübitak başkanlığına atama

Gazze’de tüm fırınlar kapandı: Un ve yakıt stoku tükendi

LGS başvuruları e-Okul üzerinden yapılacak

Meteorolojiden toz taşınımı uyarısı

Bakan Bolat'tan boykot açıklaması: Maddi kaybı olanlar tazminat davası açabilir

Yahudi çeteler Filistinli köylülere saldırdı

Sivas'ta yolcu otobüsü devrildi: 2 ölü, 18 yaralı

Yerlikaya: Ana muhalefetin fütursuz çağrılarını keyifle izleyenlerin başında siyonist israilin gelmesi nasıl bir tezahürdür?

Ensarullah ABD uçak gemisini vurdu

İşgalci ABD Yemen’de sivillere saldırdı: 4 şehit, 2 yaralı

Rusya: Donetsk'te Razliv yerleşim yerini ele geçirdik

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier Azerbaycan'da

TESK Genel Başkanı Palandöken'den boykot açıklaması

Gazze'de açlık krizi derinleşiyor

Rusya ile Kuzey Kore 4 kilometrelik köprüyle birleşiyor

Ukrayna: ABD ile nadir toprak elementleri anlaşması istişareler başladı

Batman'da trafik kazası: 7 yaralı

Boykot çağrılarına soruşturma başlatıldı

Otomobil takla atarak kaza yaptı: 1 ölü, 1 yaralı

Meteorolojiden soğuk hava ve yağış uyarısı

Bayram tatilinde emniyet kemeri takmayan 17 bin 427 sürücüye işlem

Ruffles marka cipsler için acil toplatma kararı

Haiti'de 530 mahkum firar etti

Siyonist işgalciler Şati'de sivillere saldırdı: 3 şehit

Sakarya’da uyuşturucu operasyonları: 41 tutuklama

Pakistan Cumhurbaşkanı Zerdari hastaneye kaldırıldı

Erken Teşhis Hayat Kurtarır!

Kastamonu'da feci kaza: 3 ölü, 4 yaralı

Lübnan: israil, saldırılarıyla BMGK'nin 1701 sayılı kararını ihlal etti

Diyarbakır'da bayramlaşma etkinliği düzenlendi

Antalya açıklarında 4,1 büyüklüğünde deprem

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ