Türkiye Kick Boks Şampiyonası Mardin’de başladı

Tarih: 07.07.2023 18:45
Türkiye Kick Boks Şampiyonası Mardin’de başladı
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült
Haberi Sesli Oku

Türkiye Kick Boks Şampiyonası Mardin’de başladı

Türkiye Kick Boks Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan, 4 kategoride 7 bin sporcunun yarışacağı Türkiye Kick Boks Şampiyonası, Mardin’de başladı.
Türkiye Kick Boks Federasyonu’nca, Mardin Valiliği ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün desteğiyle Artuklu Spor Salonu’nda yapılan şampiyonaya Türkiye’nin dört bir yanından gelen farklı sıkletlerde 7 bin sporcu madalya kazanabilmek için mücadele edecek. Yaklaşık 2 bin antrenör ve hakemin de görev alacağı müsabakalarda derece alan sporcular, milli takım kadrosunu oluşturacak. 13 Temmuz Perşembe gününe kadar sürecek müsabakalar sonrası kupa ve madalya töreni düzenlenecek.
Mardin’in kültür ve spor şehri olduğunu ifade eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Beytullah Birlik, 'Mardin’de çok büyük bir organizasyon gerçekleştiriyoruz. Türkiye Kick Boks Federasyonu’nun en büyük şampiyonalarından biri Mardin’de başladı. Kick Boks Federasyonu büyük bir camia. Türkiye şampiyonası bugün burada gerçekleştiriliyor ve yaklaşık 7 bin sporcu, antrenör ve idareciye Mardin’de ev sahipliği yapıyoruz. Mardin daha önce de birçok organizasyona ev sahipliği yaptı. Ulusal ve uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapabilecek güçte. Cumhurbaşkanı ve devletimiz sayesinde birçok çok güzel tesisler yapıldı. Biz, Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak işimizi en iyi şekilde yaptığımızı düşünüyorum' dedi.
Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, 'Kick boks camiası büyük bir camia. Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde 65 federasyon var. Aktif lisanslı sporcu sayısı içerisinden 4’ncü büyük federasyon. Kick boks uluslararası olimpik olan ve olmayan branşlar içerisinde en çok madalya alan birinci branştır. Her zaman olduğu gibi camianın bütün mensuplarını tebrik ediyorum. Avrupa oyunlarında yaklaşık 30 farklı branşta olimpik oyunlara katılmış ilk branştır' şekilde ifade etti.

Alçaklığa sessiz kalmadılar: Adana’da Leman’a öfke

Tüp fiyatları el yakıyor: Vatandaş bahçede ateşle yemek yapma noktasına geldi

Gaziantep "Dünyanın En İyi 100 Yemek Şehri" listesinde yer aldı

Çiftçiye 344 milyon lira tarımsal destek

Şanlıurfa’da Peygamberimize yapılan hakarete ve Gazze’deki zulme tepki

Gaziantep'te 213 bin 939 araç denetlendi

Çek Cumhuriyeti'nin bir kısmı elektriksiz kaldı

Kırım Kongo Kanamalı Ateşine dikkat: Yaz aylarında risk artıyor

Resmi ilan yayımlayan gazetelerin sayısı 753 oldu

Batı Şeria'da ağır baskı altındaki 30 Filistinli aile daha göç ettirildi

Karın şişkinliğinin nedenleri ve çözümleri

Mahmud Halil'den mücadeleye devam mesajı: Soykırıma karşı durmaktan asla pişman değilim

Güneydoğu'da kavurucu sıcaklar kapıda: Termometreler 44 dereceyi gösterecek

Her işkolik zamanla tükenmişlik yaşayabilir

Birçok suç kaydı bulunan şahıs yakalandı

 Umut Kervanı Van'da ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor

Bursa, Türkiye ihracatında güçlü rolünü sürdürüyor

Ankara'ya sıcaklık uyarısı: 36 dereceye kadar çıkacak

Gaziantep'te hint keneviri ele geçirildi

Gaziantep'te araması bulunan yüzlerce kişi yakalandı

Balkondan düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Dr. Kuruçay: HÜDA PAR'ın kanun teklifi devletin dini değerleri koruma görevini hatırlatıyor

Gaziantep'te trafik kazası: Bir yaralı

Kasten öldürme suçundan araması bulunan şahıs yakalandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan’da

ABD, 1 Ağustos'tan itibaren ithalat vergi oranlarını bildirecek

Siyonist rejim sabah saatlerinden bu yana Gazze'de 37 Filistinliyi şehit etti

Dışişlerinden "Kerkük" açıklaması

HÜDA PAR'dan Cuma namazı saatinde çalışanların izinli sayılması hakkında kanun teklifi

Kur’an Nesli Platformu’ndan Aşura Günü açıklaması: “Kerbela’yı doğru anlayalım, Gazze’yi yalnız bırakmayalım”

Yükleniyor