26.12.2024 11:15:00 0

Türkiye’nin bir değişime ihtiyacı var

Türkiye’nin bir değişime ihtiyacı var
Haberi Sesli Oku

Saadet Partisi Batman Merkez İlçe Başkanı Eyüpcan Çiftçi, Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği’ni ziyaretinde Türkiye’de her alanda sıkıntı olduğunu belirterek, Türkiye’nin büyük bir değişime ihtiyacı olduğunu söyledi.

Saadet Partisi Batman Merkez İlçe Başkanı Eyüpcan Çiftçi, İl Medya Başkanı Emin Şık, ilçe yönetim kurulu üyeleri; Habip Polat, Fatih Yıldız ve Yusuf Öztek, Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği (BAB-GED)’i ziyaret etti.

Saadet Partisi yönetimi, BAB-GED Başkanı Veysi Demir ve Denetim Kurulu Başkanı İhsan Seyhan tarafından ağırlandı.

Gerçekleşen ziyarette, Başkan Çiftçi yeni yönetim olarak yaptıkları çalışmalar ve projeleri ile ilgili BAB-GED yönetimine bilgi verdi.

Asgari ücret çok yetersiz

Batman ve ülke gündeminin konuşulduğu ziyarette Başkan Çiftçi, açıklanan asgari ücret zammının çok yetersiz olduğunu ve hükümetin ekonomik politikalarının iflas ettiğine vurgu yaparak, “Açıklanan asgari ücret zammı çok yetersiz. Rakamın açıklanmasından sonra epey tepki oldu. Geçim o kadar zor ki, Batman’da bile 30 Bin liraya kiralanan daireler var. Emeklilerde de aynı mağduriyet var. Yüzde 16-17 bandında zam olacağı bekleniyor. Asgari ücretliler ve emekliler bu durumdayken kamuda 3-4 maaş alan bürokratlar var.” ifadelerini kullandı.

Bu sistemin artık değişmesi gerekir

Türkiye’nin bir değişime ihtiyacı olduğunu belirten Çiftçi şöyle konuştu: “Türkiye’nin bir değişime ihtiyacı olduğuna inanıyoruz. Bu sistemin artık değişmesi gerektiğine inanıyoruz. Ekonomide sıkıntı, sağlıkta sıkıntı, eğitimde sıkıntı, her alanda sıkıntı var. Bunun düzelmesi için Türkiye’nin büyük bir değişime ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz. Biz de yeni bir oluşuma gittik ve başarılı olacağımıza inanıyoruz. Herkes gibi bizim de elimizi taşın altına koymamız gerekir. Siyasi partiler bu konuda daha fazla çaba göstermeliler. İnşallah Türkiye düzelecek buna inanıyoruz.” 

Ziyaret sırasında söz alan BAB-GED Başkanı Demir, Başkan Çiftçi ve yönetimine nazik ziyaretleri için memnuniyetini belirterek, teşekkür etti.

Dernek çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Başkan Demir, Saadet Partisi Merkez ilçe yeni yönetiminin hayırlara vesile olmasını dileyerek, başarılar diledi.

Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileri ve görüş alışverişi ile son buldu.

Anahtar Kelimeler: Türkiye’ değişime ihtiyacı

Otomobil uçuruma yuvarlandı: 4 yaralı

İzmir açıklarında 18 düzensiz göçmen yakalandı

Rusya: Sumi ve Donetsk bölgelerinde 7 yerleşim yerini ele geçirdik

Kırklareli'nde zincirleme kaza: 1 ölü, 3 yaralı

“Özgürlük Gemisi” Gazze'ye doğru yoluna devam ediyor

ABD ile Çin arasında yeni ticaret görüşmesi

Şili'de 6,4 büyüklüğünde deprem

Polonya, ABD'den helikopteri alımını erteledi

Diyarbakır'daki bina yangını soruşturmasında yeni gelişme

Balata yangını sonucu çekici kullanılamaz hale geldi

Lastiği patlayan otomobil kaza yaptı: 1 ölü, 6 yaralı

Rusya'dan Kiev'e İHA saldırısı

Asya Pasifik’te Tayvan ile Çin arasında gerilim

Hollanda'da ulaşım krizi!

Bakan Yumaklı'dan orman yangını uyarısı

AB, Ukrayna’dan tarım ürünleri ithalatına yeniden kota getirdi

ABD'den İran'a yeni yaptırım kararı

Serinlemek için baraj gölüne giren çocuk boğuldu

Gürcistan'dan AB'ye suçlama: Aşırıcılığı kışkırtıyorlar

Çin uzaya yeni uydu gönderdi

Fransa'da yangın faciası: 4 ölü, 12 yaralı

Küba'dan ABD'ye seyahat tepkisi

Ticari araç ile otomobil çarpıştı: 5 yaralı

Hollanda'da erken seçim tarihi belli oldu

Kolombiya'dan işgal rejimine yönelik vize kararı

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, Filistinli aileleri ziyaret edip bayramlaştı

Ukrayna: Rus hava üslerine yeni saldırılar düzenlendi

Umut Kervanı Cizre'de binlerce aileye kurban eti ulaştırdı

Umut Kervanı Şanlıurfa’da kurban kesimi gerçekleştirdi

Umut Kervanı Van’da kurban kesimi organizasyonu gerçekleştirdi

Yükleniyor