• BIST 100

    9486,56%0,12
  • DOLAR

    39,20% -0,11
  • EURO

    44,64% -0,54
  • GRAM ALTIN

    4175,09% -1,44
  • Ç. ALTIN

    6833,74% 0,00

Ümraniyeli miniklerden depremzedelere duygu dolu mesajlar

GÜNDEM 14.02.2023 14:00:05 0
Ümraniyeli miniklerden depremzedelere duygu dolu mesajlar

Ümraniyeli miniklerden depremzedelere duygu dolu mesajlar

Ümraniyeli minikler de deprem bölgesine gönderilen yardım malzemelerine destek oluyor. Miniklerin yardım bölgesi için gönderdikleri oyuncaklara ekledikleri mesajlar görenlerin içini ısıtıyor. Kampanyaya destek veren minik Sahra notunda, 'Size en sevdiğim oyuncaklarımı yolluyorum. Siz mutlu olursanız ben de mutlu olurum' dedi.
Ümraniyeliler, geçtiğimiz hafta yaşanan ve ülkeyi yasa boğan Kahramanmaraş depremlerinin ardından 7’den 70’e büyük bir özveriyle deprem bölgesine yardım göndermek için çalışıyor. Ümraniye Belediyesi ve Ümraniye Kaymakamlığı öncülüğünde, AFAD koordinesinde kapalı pazar alanında oluşturulan yardım merkezinde 9 günde tonlarca yardım malzemesi toplanarak, deprem bölgesine sevki sağlandı.
Ümraniyeli çocuklar da yardım kampanyasına ebeveynleriyle birlikte büyük destek veriyor. Merkeze ulaşan yardım malzemelerine eklenen notlar dikkat çekiyor. Dünyada eşi benzeri görülmemiş bir yardımlaşma örneği ortaya koyan vatandaşlar, yaptıkları yardımlara ekledikleri mesajlarla depremzedelere moral veriyor. Hem yetişkinlerin hem de çocukların notları çalışmalarda görev alanların da gözlerini yaşartıyor. Minikler kampanyaya oyuncak, harçlık ve şekerlerle destek oluyor.

Oyuncak ve harçlıklarını yolladılar
9 yaşındaki Emir Efe Aydın’ın depremzede çocuklar için yolladığı oyuncağa eklediği not, görenleri duygulandırdı. Emir Efe notunda, 'Benim adım Efe Aydın. Bu benim en sevdiğim oyuncağım. Bunu sana hediye etmek istedim. Ben 8-9 yaşındayım' ifadelerini kullandı.
Deprem bölgesine yardımda bulunanlardan biri de minik Sahra’ydı. Deprem bölgesine ulaştırılmak üzere yardım merkezine oyuncaklarını ve kumbarasındaki parayı gönderen Sahra, kendi yaptığı resme, 'Merhaba, benim adım Sahra. Size en sevdiğim oyuncaklarımı yolluyorum. Siz mutlu olursanız ben de mutlu olurum. Kumbaramdaki paraları size gönderiyorum' notunu ekledi.
[gallery ids=',116064,116065,116066,116067,116068']

HAMAS: Kayıplarımıza rağmen İnsani yardım kafilelerinin güvenliğini sağlamaya hazırız

DSÖ'den "Gazze'nin sağlık sistemi çöküyor" uyarısı

Çanakkale açıklarında 18 düzensiz göçmen yakalandı

Doritos, Skittles ve M&M’s ürünlerinde "İnsan tüketimi için önerilmez" etiketi zorunlu olacak

Macron, Grönland'ı ziyaret edecek

Han Yunus işgalci askerlere mezar oldu!

Aydın'da trafik kazası: 5 yaralı

Çad, ABD vatandaşlarına vize işlemlerini askıya aldı

Kanada'da orman yangınları kontrolden çıktı

Motosiklet sürücüsünün öldüğü kaza anı güvenlik kamerasında

Ukrayna'dan esir takası açıklaması: Rusya anlaşmaya uymayan farklı listeler sundu

Almanya'da aracın çarptığı 5 kişi yaralandı

Tüp patlayan evin çatısı çöktü: 6 ölü, 2 yaralı

Gazze'de can kaybı 54 bin 772'ye yükseldi

Hafif ticari araç dereye devrildi: 2 ölü, 1 yaralı

Gazze'ye yardım götüren Özgürlük Filosuna güvenli geçiş sağlanması çağrısı

Rusya'ya ait Su-35 savaş uçağı düşürüldü

Rusya ve NATO'dan Baltık Denizi'nde eşzamanlı tatbikat

HÜDA PAR siyasi partilerle bayramlaştı

Yetimler Vakfı: Kurban bağışlarını bayramın 4'üncü gününe kadar kabul ediyoruz

İran: israil'in nükleer projeler ve tesislerine dair stratejik belgeleri ele geçirdik

Yardım kuruluşları Diyarbakır'da kurban kesimine başladı

İzmir'de ormanlık alanda yangın

Mardin’de “kiraz” gölgesinde ifsat edici festivale tepki

Seyir halindeki kamyonette yangın

Rusya: Ukrayna esir takasını erteledi

iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Gaziantep Umut Kervanı muhtaç ailelilere kurban eti ulaştırdı

Kırgızistan'da 5.1 büyüklüğünde deprem

Gaziantep'te siber dolandırıcılık operasyonu: 4 tutuklama

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ