• BIST 100

    9367,39%-0,30
  • DOLAR

    38,17% 0,54
  • EURO

    43,50% 0,30
  • GRAM ALTIN

    4083,74% 0,54
  • Ç. ALTIN

    6607,17% 0,57

Umut Kervanı Bingöl'de yüzlerce öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu

EĞİTİM 5.09.2024 13:38:34 0
Umut Kervanı Bingöl

Umut Kervan Bingöl Derneği, 2024-2025 yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde, ihtiyaç sahibi öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarını hayırseverlerin destekleriyle karşıladı.

Umut Kervanı Bingöl Derneği, okulların açılmasına sayılı günler kala, okul çantası başta olmak üzere beslenme çantası, kalem, silgi, açacak, defter çeşitleri ve etkinlik malzemelerinin bulunduğu paketleri hazırlayarak ihtiyaç sahibi öğrencilere teslim etti.

Konu hakkında açıklama yapan Bingöl Umut Kervanı Derneği Başkanı Refik Gönül, “Bingöl Umut Kervanı Derneği olarak 2024-2025 eğitim ve öğretim sezonu için ihtiyaç sahibi olan ailelerimize hazırlıklarımızı sizlerin de gördüğü gibi tamamlamış bulunmaktayız. Bu doğrultuda yaptığımız hazırlıklar aşamasında hayırseverlerimizin bizlere vermiş olduğu kırtasiye malzemelerini kategorize ederek inşallah hazırlayıp ilkokul, ortaokul ve lisede okuyan öğrencilerimize vereceğiz, ulaştıracağız.” dedi.

“İhtiyaç sahibi kardeşlerimize inşallah en kısa sürede bu hediyelerimizi ulaştıracağız”

Eğitim öğretim gören çocuklara ne tür kırtasiye malzemesi lazımsa onu karşılamaya çalıştıklarını belirten Gönül, “Bizler Hazırlıklarımızı yaptık. Şu anda sizin de gördüğünüz gibi silgi, açacak, kurşun kalem, boya, defter çeşitleri, suluk ve benzeri olan malzemelerimizi, okul çantası, kalemlik, artık bir çocuğa ne gibi ihtiyaç varsa kırtasiye malzemesi olarak bizler de hazırlıklarımızı gördüğünüz gibi yapıyoruz ve bu ihtiyaç sahibi kardeşlerimize inşallah en kısa sürede bu hediyelerimizi ulaştıracağız. Burada emek veren, katkı sunan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Cenab-ı Allah yaptıkları hayırları kabul eylesin, ahiret azalır etsin.” şeklinde konuştu.

“Biraz daha duyarlılık gösterirlerse bu kardeşlerimizi, çocuklarımızı hep beraber sevindireceğiz”

Kırtasiye malzemelerinin bu sene pahalı olduklarını bundan dolayı yardım talebinde bulunduklarını aktaran Gönül. “Çağrımız şu, kırtasiye paket bedelimiz 1000 TL’dir. Yardımlarınızı bizlere ulaştırırsanız inşallah bizlerle en kısa sürede bu çocukların tebessümüne hep beraber ortak olacağız. Kırtasiye malzemesi bu yıl çok pahalı kardeşlerimizden rica ediyoruz. Biraz daha duyarlılık gösterirlerse bu kardeşlerimizi, çocuklarımızı hep beraber sevindireceğiz. Bingöl Umut Kervanı Derneği olarak teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)

HAMAS, Yemen’e yönelik ABD saldırısını kınadı ve Filistin’e verilen desteği takdir etti

İslami Cihad: Yemen'e yönelik saldırılar savaş suçudur

Cuma hutbesi: Erdemli bir toplumun inşası

Anamurlu hacı adayları kutsal yolculuğa hazır

Cuma hutbesi: Ümmet olmak, birlik olmaktır

Yahudi çetelerden yol bahanesiyle arazi gaspı

Trump'ın üniversiteleri hedef alması mitingle protesto edildi

Filistinli foto muhabiri Fatima Hassona şehit edildi

Gaziantep'te 10 ton sahte bebek maması ele geçirildi

Bakan Şimşek: Ticaret savaşlarına rağmen Türkiye dayanıklı

Türkiye nüfusunun dörtte biri çocuklardan oluşuyor

Siyonist işgalin Tulkerem kuşatması 82. gününde: Ev baskınları, yağmalar ve işkenceler

Ukrayna ve ABD, mineraller anlaşmasına ilişkin mutabakat imzaladı

Otomobil ile kamyonet çarpıştı: 4 yaralı

Uzmanlardan uyarı: Yazlık lastiğe geçmeyen hem güvenliğini hem cebini riske atıyor

Arıcılar bahar mesaisine başladı: Bal sezonundan umutlular

Otomobil ile tır çarpıştı: 4 yaralı

TP Fatıma Zehra Kız AİHL'den anlamlı ziyaret

Eğlenceli görüntülerinizi oluştururken siber güvenliğe ve gizliliğe dikkat edin

Mart ayında 195 bin taşıtın trafiğe kaydı yapıldı

İşgalci siyonistler, Lübnan'da hedef aldığı araçta bir kişi şehid oldu

Florida üniversite kampüsünde silahlı saldırı: 2 ölü, 6 yaralı

İmam hatip öğrencilerinden Gazze'ye anlamlı destek

Bakan Kacır: Silvan tüneli, GAP'ın dev adımı

Siyonist rejimden Gazze'de yeni katliam: Han Yunus’ta 10 şehit

Bitlis'te uyuşturucu operasyonu

Çeşitli suçlardan hapis cezaları bulunan 3 şahıs yakalandı

Çiftçilere 6 milyar liralık destek ödemesi bugün yapılacak

Batman'da 223 yıl hapis cezasıyla aranan şahıs operasyonla yakalandı

İki yeni uluslararası anlaşma Resmi Gazete’de yayımlandı

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ