Tarih: 15.10.2024 16:57

Umut Kervanı, Diyarbakır'da mağdur ve muhtaçlar yararına kermes düzenledi

Facebook Twitter Linked-in

Kentteki mağdur ve muhtaçlara yıl içerisinde çeşitli yardımlarda bulunan, binlerce kişiye ayni ve nakdi yardımların yanı sıra kırmızı et, gıda, giyim ve ev eşyası yardımı dağıtan Umut Kervanı, düzenlediği kermeslerle de ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye ve onlara umut olmaya devam ediyor.

Diyarbakır merkez Sur ilçesi Şeyh Said Meydanı'nda 20 Ekim Pazar gününe kadar devam edecek olan kermeste; yöresel yemekler, tatlı çeşitleri, giyim, ayakkabı ve her türlü ev malzemeleri bulunuyor.

Etkinlik ile ilgili açıklamada bulunan Diyarbakır Umut Kervanı Başkan Yardımcısı Abdürrahim Karadeniz, elde ettikleri geliri mağdur ve muhtaç ailelere ulaştıracaklarını söyleyerek hayırsever Diyarbakır halkını kermese katkı sunmaya davet etti.

Karadeniz, "Yetim ve mağdur ailelere yönelik düzenlemiş olduğumuz kermesten dolayı gönüllülerimize, üyelerimize ve hayırseverlerimize çağrımız; burada alışverişlerini yapabilirler, yemeklerini yiyebilirler. Buradan toplanan gelirlerle kış aylarına girmeden önce mağdur ailelerimiz bot, mont, yakacak ihtiyaçlarını gidereceğiz. Kermesimiz 20 Ekim Pazar gününe kadar devam edecek. Mahalli yemekler, elbise, ayakkabı, battaniye gibi bir evin ihtiyacını karşılayacak eşyalarımız kermesimizde var. Şimdiden gönüllülerimiz, üyelerimiz ve hayırseverlerimizin yapacakları katkılarından dolayı Rabbim onlardan razı olsun, kendilerine teşekkür ediyoruz." dedi. (İLKHA)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —