Tarih: 19.10.2024 11:14

Umut Kervanı: Gazze'deki Müslüman kardeşlerimizden yardımlarımızı esirgemeyelim

Facebook Twitter Linked-in

Dünya ülkelerinin Gazze ve Lübnan'da yaşananlara sessiz kaldığına değinen Özaslan, bu sessizliğin bozulması ve Müslüman kardeşliğinin gerektirdiği gibi hareket edilmesi çağrısında bulundu.

Bir yılı aşkındır Gazze'de katliamın devam ettiğine vurgu yapan Özaslan, işgal rejiminin ve yandaşlarının Gazzeli mazlumları katlederken dünyanın buna sadece seyirci kaldığını belirtti.

Özaslan, "israilin bu katliamına dur diyecek bir devlet çıkmadı. Dolayısıyla bu katliamla çocuk, genç; yaşlı, kadın demeden binalarını başlarına yıkıyor.  Şu ana kadar işlenen katliamların sonucu olarak 50 binin üzerinde şehit, 100 binin üzerinde yaralı kardeşimiz var. Biliyorsunuz katliam şu an orada devam etmektedir. Oradaki Müslümanlar aç, susuz, perişan bir vaziyettedir, çocuklar açlıktan ölüyor. Havalar soğudu, kış geliyor. Bizler Gazze'deki Müslüman kardeşlerimize barınma, gıda, giyimle ilgili yardımlarımızı esirgememeliyiz. Onlar mücadele ederken bizler de onlara destek olma adına elimizden ne geliyorsa maddi, manevi desteklerimizi esirgemeden onların yardımına koşmamız gerekiyor. Çünkü Mescid-i Aksa, Kudüs bizimdir. Müslümanların otak payesidir. Oradaki çocuklarımız, annelerimizi, bacılarımızı katleden kafir israil durmak bilmiyor. Daha bu katliam ne kadar sürecek diye seyirci kalıyoruz. Müslümanlar olarak elimizden ne geliyorsa yapmalıyız. Oradaki kardeşlerimize maddi, manevi destek olma adına elimizden gelen gayreti ortaya koymalıyız." dedi.

"Boykota devam edelim"

siyonist işgalci ve destekçilerine ait ürünlerin tüketilmemesi ve boykot edilmesi gerektiğine vurgu yapan Özaslan, "Müslüman halklar olarak bizler israilin ürettiği ürünleri, hatta kendi ülkemizdeki israilin üreticisi olduğu firmaların ürünlerini önceden beri boykot ediyoruz, boykot etmeye devam edelim. Tüm dünya Müslümanlarını boykotu devam ettirmeye davet ediyoruz. Zulüm bitene kadar elimizden gelen gayrete devam edelim. Müslüman kardeşlerimize en azından bu noktada yardımcı olalım, onları yalnız bırakmayalım" ifadelerini kullandı. (İLKHA)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —