Tarih: 26.10.2024 11:42

Umut Kervanı Şırnak'ta yardım kermesi düzenledi

Facebook Twitter Linked-in

Şırnak kent meydanında kurulan stantlarda, 3 gün boyunca düzenlenen kermesten elde edilen gelir yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacak.

Kentteki yetim ve muhtaçlara yıl içerisinde çeşitli yardımlarda bulunan, binlerce kişiye ayni ve nakdi yardımların yanı sıra kırmızı et, gıda, giyim ve ev eşyası yardımı ulaştıran Umut Kervanı, düzenlediği kermeslerle de ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor.

Şırnaklılar, kermese yöresel yemek, elbise ayakkabı ve el emeği işlerini getirerek bağışta bulundu. 3 gün süren kermese halk, yoğun ilgi gösterdi.

Kermes gelirlerini yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıracaklarını aktaran Umut Kervanı Şırnak temsilcisi Selman Akman, "Bu yılda hayır kermesimizi kurduk. Gönüllülerimiz yemekler yapıp gönderdiler. Esnaflarımızın gönderdiği yemek ve eşyaları satarak elde edilecek geliri ihtiyaç sahibi yetim ailelere gıda kolisi veya nakdi yardım şeklinde ulaştıracağız. Esnafımız, halkımız ile ihtiyaç sahibi aileler arasında köprü vazifesini görüyoruz. İnşallah bu görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağız. Hayırsever halkımız ve esnaflarımız sağ olsunlar yardımlarını ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmada bu konuda güvenip yardımda bulunuyorlar. Bizler de elimizden geldiği kadar ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmaya çalışıyoruz. Allah hayırsever halkımızdan, esnafımızdan razı olsun." dedi. (İLKHA)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —