• BIST 100

    9486,56%0,12
  • DOLAR

    39,20% -0,11
  • EURO

    44,64% -0,54
  • GRAM ALTIN

    4175,09% -1,44
  • Ç. ALTIN

    6833,74% 0,00

Umut Kervanı Van’da Ramazan yardımlarını sürdürüyor

GÜNDEM 1.03.2025 17:45:44 0
Umut Kervanı Van’da Ramazan yardımlarını sürdürüyor

Ramazan ayının gelişiyle birlikte muhtaç ailelere yönelik yardım çalışmalarını hızlandıran Umut Kervanı, Van’da hayata geçirilen "Sosyal Market Projesi" kapsamında 220 ailenin temel ihtiyaçlarını giderdi.

Umut Kervanı Vakfı, dünyanın dört bir yanında yürüttüğü yardım çalışmalarını Van’da da sürdürerek, dar gelirli vatandaşların Ramazan ayında gıda, giyim, temizlik, içecek ve diğer temel ihtiyaçlarını kendi tercihleri doğrultusunda temin edebilmelerini sağlıyor.

Van’da hayata geçirilen "Sosyal Market Projesi", Ramazan ayı boyunca muhtaç ailelerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hizmet veriyor. Hayırseverlerin desteğiyle gerçekleştirilen projede, aileler markete gelerek ürünleri kendi tercihlerine göre seçip alabiliyor. Bu yöntem, yardımların ihtiyaç sahiplerine en uygun ve etkili şekilde ulaştırılmasını sağlıyor.

Konuya ilişkin açıklama yapan Umut Kervanı 5. Bölge Koordinatörü Sedat Vatan, düzenlenen yardım çalışmalarının ilişkin şunları söyledi: “Umut Kervanı olarak Van’da sosyal marketimizde Ramazan öncesi 220 ailemize siz değerli hayırseverlerimizin aracılığıyla yardımlarda bulunduk. Kimi ailelerimize burada gıda ürünleri, kimi ailelerimize bot ve mont yardımı yaptık. Kimi ailelerimiz hijyen paketlerini aldılar kimi ailelerimiz de nakdi yardımlarını alarak evlerine huzurlu bir şekilde gittiler. Bunları da siz değerli hayırseverlerimizin aracılığıyla yaptık. Bu minvalde bize destek veren tüm hayırsever kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Allah nasip ederse yardımlarımız Ramazan boyunca devam edecek. Bu yönden siz değerli hayırseverlerimizden bize desteklerinizi esirgememenizi istiyoruz. Mübarek Ramazan ayımızın tüm İslam alemine hayır ve bereket getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi. (İLKHA)

DSÖ'den "Gazze'nin sağlık sistemi çöküyor" uyarısı

Çanakkale açıklarında 18 düzensiz göçmen yakalandı

Doritos, Skittles ve M&M’s ürünlerinde "İnsan tüketimi için önerilmez" etiketi zorunlu olacak

Macron, Grönland'ı ziyaret edecek

Han Yunus işgalci askerlere mezar oldu!

Aydın'da trafik kazası: 5 yaralı

Çad, ABD vatandaşlarına vize işlemlerini askıya aldı

Kanada'da orman yangınları kontrolden çıktı

Motosiklet sürücüsünün öldüğü kaza anı güvenlik kamerasında

Ukrayna'dan esir takası açıklaması: Rusya anlaşmaya uymayan farklı listeler sundu

Almanya'da aracın çarptığı 5 kişi yaralandı

Tüp patlayan evin çatısı çöktü: 6 ölü, 2 yaralı

Gazze'de can kaybı 54 bin 772'ye yükseldi

Hafif ticari araç dereye devrildi: 2 ölü, 1 yaralı

Gazze'ye yardım götüren Özgürlük Filosuna güvenli geçiş sağlanması çağrısı

Rusya'ya ait Su-35 savaş uçağı düşürüldü

Rusya ve NATO'dan Baltık Denizi'nde eşzamanlı tatbikat

HÜDA PAR siyasi partilerle bayramlaştı

Yetimler Vakfı: Kurban bağışlarını bayramın 4'üncü gününe kadar kabul ediyoruz

İran: israil'in nükleer projeler ve tesislerine dair stratejik belgeleri ele geçirdik

Yardım kuruluşları Diyarbakır'da kurban kesimine başladı

İzmir'de ormanlık alanda yangın

Mardin’de “kiraz” gölgesinde ifsat edici festivale tepki

Seyir halindeki kamyonette yangın

Rusya: Ukrayna esir takasını erteledi

iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Gaziantep Umut Kervanı muhtaç ailelilere kurban eti ulaştırdı

Kırgızistan'da 5.1 büyüklüğünde deprem

Gaziantep'te siber dolandırıcılık operasyonu: 4 tutuklama

Şanlıurfa'da buğday tarlasında yangın: 170 dönüm alan kül oldu

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ