• BIST 100

    9659,48%0,49
  • DOLAR

    37,87% -0,11
  • EURO

    40,87% -0,18
  • GRAM ALTIN

    3795,88% -0,39
  • Ç. ALTIN

    6070,97% 0,00

Umut Kervanı'ndan yakacak yardımı  

GÜNDEM 7.11.2024 12:56:33 0
Umut Kervanı

Gaziantep Umut Kervanı yaklaşan kış mevsimi dolayısıyla hayırseverlerle yardıma muhtaç aileler arasında köprü olmaya devam ediyor.

Kış mevsiminin yaklaşmasıyla ihtiyaç sahibi ailelerin odun, kömür ve soba ihtiyaçlarının olduğuna dikkat çeken Gaziantep Umut Kervanı Başkanı Mustafa Özaslan, ihtiyaç sahibi aileler için hayırseverlerin göndermiş olduğu kömür ve odunları dağıtmaya başladıklarını kaydetti.

Havaların soğumaya başladığını, ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürmek ve bu ailelere kış mevsiminde sıcak bir ortam hazırlamak istediklerini kaydeden Özaslan, hayırseverlere desteğinden dolayı teşekkür etti.

Soğuk havalarda sadece odun ve kömür değil, kışlık bot ve mont ihtiyacının da karşılanması gerektiğine değinen Özaslan, "Bu ailelere yakacak ve çocukları içinde mont, kaban, ayakkabı ve kışlık elbise yardımını da yapabilmemiz için yine hayırsever kardeşlerimize ihtiyacımız var. Kış mevsimi yaklaşınca çalışmalarımız da kış mevsimine yönelik oluyor. Başta yakacak olmak üzere kışlık giyimle ilgili bir takım çalışmalarımız oldu, çalışmalarımız devam ediyor. Kış mevsimi geldiği zaman Gaziantep çevre illere göre biraz daha soğuk ve kış mevsimi de şiddetli geçiyor. Bizim her sene yapmış olduğumuz gibi bu kışa yönelik çalışmalarımız inşallah yine devam ediyor. Gaziantep'te fakir ve muhtaç olan bazı ailelerimize kömür yardımımız oldu. Ailelerin durumlarına ve ihtiyaçlarına göre kömür dağıtımı yaptık. Bu kömür yardımlarını araçlarımızla ailelerin evlerine teslim ettik. Allah (Celle Celaluhu) nasip ederse yine ihtiyaca binaen hayırseverlerin bu kış mevsiminde yapılacak kömür desteği ile birlikte bize gelen kömürleri bu fakir ailelere ulaştıracağız." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Gazze’de tüm fırınlar kapandı: Un ve yakıt stoku tükendi

LGS başvuruları e-Okul üzerinden yapılacak

Meteorolojiden toz taşınımı uyarısı

Bakan Bolat'tan boykot açıklaması: Maddi kaybı olanlar tazminat davası açabilir

Yahudi çeteler Filistinli köylülere saldırdı

Sivas'ta yolcu otobüsü devrildi: 2 ölü, 18 yaralı

Yerlikaya: Ana muhalefetin fütursuz çağrılarını keyifle izleyenlerin başında siyonist israilin gelmesi nasıl bir tezahürdür?

Ensarullah ABD uçak gemisini vurdu

İşgalci ABD Yemen’de sivillere saldırdı: 4 şehit, 2 yaralı

Rusya: Donetsk'te Razliv yerleşim yerini ele geçirdik

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier Azerbaycan'da

TESK Genel Başkanı Palandöken'den boykot açıklaması

Gazze'de açlık krizi derinleşiyor

Rusya ile Kuzey Kore 4 kilometrelik köprüyle birleşiyor

Ukrayna: ABD ile nadir toprak elementleri anlaşması istişareler başladı

Batman'da trafik kazası: 7 yaralı

Boykot çağrılarına soruşturma başlatıldı

Otomobil takla atarak kaza yaptı: 1 ölü, 1 yaralı

Meteorolojiden soğuk hava ve yağış uyarısı

Bayram tatilinde emniyet kemeri takmayan 17 bin 427 sürücüye işlem

Ruffles marka cipsler için acil toplatma kararı

Haiti'de 530 mahkum firar etti

Siyonist işgalciler Şati'de sivillere saldırdı: 3 şehit

Sakarya’da uyuşturucu operasyonları: 41 tutuklama

Pakistan Cumhurbaşkanı Zerdari hastaneye kaldırıldı

Erken Teşhis Hayat Kurtarır!

Kastamonu'da feci kaza: 3 ölü, 4 yaralı

Lübnan: israil, saldırılarıyla BMGK'nin 1701 sayılı kararını ihlal etti

Diyarbakır'da bayramlaşma etkinliği düzenlendi

Antalya açıklarında 4,1 büyüklüğünde deprem

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ