• BIST 100

    10228,40%0,39
  • DOLAR

    39,81% 0,04
  • EURO

    46,88% 0,27
  • GRAM ALTIN

    4275,38% 0,39
  • Ç. ALTIN

    6808,69% 0,00

Üniversite öğrencileri, Yeşilyurt Belediyesi'nin gönüllü iyilik elçisi oldu

26 Kasım 2024, Salı 05:26
26 Kasım 2024, Salı 05:26
Üniversite öğrencileri, Yeşilyurt Belediyesi
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

"İyilik Elçisi Projesi" kapsamında Yeşilyurt Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü'ne misafir olan Turgut Özal Üniversitesi Psikoloji Bölümü öğrencileri, belediyenin kültürel ve sanatsal hizmetlerinin yanı sıra sosyal yardım faaliyetleri hakkında yetk

Yeşilyurt Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından otobüslerle yurtlarından alınan üniversite öğrencileri, sırasıyla Yeşilyurt Belediyesi Emanet Çarşısı, Mahmut Çalık&Ahmet Çalık Tekstil Müzesi, Gedik Kültür Merkezi ile Beylerderesi Şehir Parkında ki Savunma Sanayi ve Savaş Makinaları Açık Hava Müzesini gezerek, belediyenin kültürel ve sanatsal hizmetlerinin yanı sıra sosyal yardım faaliyetleri hakkında yetkililerden bilgiler aldılar.

Yeşilyurt Belediyesi Emanet Çarşı'da düzenlenen bilgilendirme sunumunda üniversite öğrencilerine Yeşilyurt Belediyesinin 'insan odaklı' projelerini anlatan Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Nogay, ilçenin kültürel, sanatsal ve tarihsel yapısıyla ilgili öğrencilere bilgiler paylaştı. 

Turgut Özal Üniversitesi Psikoloji Bölümü öğrencilerinin Yeşilyurt Belediyesi'nin gönüllü turizm ve iyilik elçisi olmasından büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Nogay, "Belediye olarak bütün hizmet alanlarında aktif ve dinamik bir şekilde çalışarak toplumun beklentilerine en güzel hizmetlerle karşılık vermeye çalışıyoruz. Sosyal yardım projelerimiz arasında yer alan ‘İyilik Elçisi’ projemiz sayesinde çocuklarımıza ve gençlerimize hem belediyemizin sosyal yardım hizmetlerini anlatıyoruz hem de toplumda iyilik ve yardımseverlik anlayışının güçlenmesine katkı sunuyoruz. Toplumda iyilik anlayışı ne kadar yaygınlaştırılırsa kötülükte o kadar geride durur ve hem kendimiz hem de dünyamız daha da güzelleşecektir. Hayatımızın merkezinde her zaman iyilik olmalı, yardımseverlik olmalıdır. Üniversite eğitimini Turgut Özal Üniversitemizde sürdüren öğrencilerimizin yanı sıra öğretim üyelerimizi misafir ederek, belediyemizin kültürel ve sanatsal mekanları ile sosyal yardımların yapıldığı Emanet Çarşımızda bilgilendirme gezisi düzenledik. Yeşilyurt’umuz tarihsel ve kültürel hazineleriyle, doğa harikası yerleri ve yemeklerinin yanı sıra yeşil alanlarıyla Anadolu'nun tüm zenginliklerini içselleştirmiş bir ilçedir. Bizlerde belediye olarak var olan bu güçlü değerlerin hem ön plana çıkması hem de yaşatılması ve geleceğe taşınması için çok sayıda yatırımı hayata geçirirken, gelecek nesillere daha modern ve yaşam standartı yüksek bir ilçe emanet etmek içinde var gücümüzle çalışıyoruz. Müzelerimizde ve hizmet mekanlarımızda ağırladığımız üniversite öğrencilerimiz artık bizim hem turizm hem de iyilik elçilerimiz oldular. Öğrencilerimize kapılarımız her zaman açıktır, kültürel ve sanatsal mekânlarımızdan yararlanabilirler, onların sağlıklı ve dinamik bir hayat yaşamaları ülkemizin yarınları için çok önemlidir.” dedi. (İLKHA)

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: Orman yangınları nedeniyle 10 kişi tutuklandı

Manisa'da orman yangını

Dinç: Fevziye Şenoğlu’nun Mersin Limanı’ndaki eylem sırasında gözaltına alınması meselesinin takipçisiyiz

Gazze'de can kaybı 57 bini aştı

Almanya'dan Ukrayna için Patriot adımı

İzmir'deki yolsuzluk operasyonunda 45 kişi tutuklandı

BM: Gazze'de yardım dağıtım noktaları çevresinde bir ayda 613 kişi katledildi

Malatya'da bahçe yangını: Çok sayıdaki kayısı ağacı kül oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile görüştü

Büyükşehir Belediyesi'nden çiftçilere kapalı sistem sulama desteği

Yeşilyurt Belediye Meclisi, 12 maddeyi karara bağladı

Siirt’te doğal gaz altyapısı genişletiliyor

Mavi Marmara Gazisi Tunç: Gazze için tüm İslam ülkeleri derhal harekete geçmeli

Karadaği, Müslüman devlet liderlerine Filistin için bir "İslami İttifak" önerdiğini açıkladı

Adıyaman'da ormanlık alanlara giriş yasaklandı

Rusya'dan Ukrayna'ya savaşın en büyük hava saldırısı

Bakan Bayraktar: Bütçe imkânları nispetinde enerji desteklerine devam edeceğiz

Muğla'da orman yangını

Pakistan’da 5 katlı bina çöktü: 5 ölü

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Güzel ahlak gencin süsüdür

İtalya'da benzin istasyonunda patlama: 40 yaralı

Musk ABD'de yeni parti kurma konusunda anket yaptı

Diyarbakır'da silahlı kavga: 1'i ağır 2 yaralı

İşgal rejimi ve ABD İstanbul'da protesto edildi

HÜDA PAR Milletvekili Demir: İklim Kanunu'nun alelacele kabul edilmesini rasyonel bulmuyoruz

Rusya ve Ukrayna arasında yeni esir takası

Gaziantep'te ilk defa kalça artroskopisi ameliyatı yapıldı

Şanlıurfa’da “Çağın Kerbelası Gazze” programına davet

DUS yerleştirme sonuçları açıklandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye ve İran'a saldırılarının arka planında Filistin halkına diz çöktürme siyaseti yatıyor

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: Orman yangınları nedeniyle 10 kişi tutuklandı

Manisa'da orman yangını

Dinç: Fevziye Şenoğlu’nun Mersin Limanı’ndaki eylem sırasında gözaltına alınması meselesinin takipçisiyiz

Gazze'de can kaybı 57 bini aştı

Almanya'dan Ukrayna için Patriot adımı

İzmir'deki yolsuzluk operasyonunda 45 kişi tutuklandı

BM: Gazze'de yardım dağıtım noktaları çevresinde bir ayda 613 kişi katledildi