• BIST 100

    10857,17%-0,28
  • DOLAR

    42,42% 0,00
  • EURO

    49,14% 0,48
  • GRAM ALTIN

    5625,62% -0,18
  • Ç. ALTIN

    9257,74% 0,68

Vali Ayhan sürücülere hediyeli bayram kutlaması

20 Nisan 2023, Perşembe 17:05
20 Nisan 2023, Perşembe 17:05
Vali Ayhan sürücülere hediyeli bayram kutlaması
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Vali Ayhan sürücülere hediyeli bayram kutlaması

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Ramazan Bayramı öncesi kentteki uygulama noktalarındaki denetimlere katılarak sürücülere hediyeler dağıttı. Vali Ayhan, sürücülerin bayramlarını kutlayarak, trafik kuralları konusunda uyarılarda bulundu.
İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahid Avkıran’ın da eşlik ettiği denetimlerde, ilk olarak Mardin yolundaki uygulama kontrol noktasında gerçekleştirilen uygulamalara katılan Vali Ayhan, sürücüler ve yolcularla bir süre sohbet edip kurallara riayet etmelerini istedi. Çocuklara kırmızı düdük, şapka, bayrak ve broşür hediye eden Vali Ayhan, vatandaşların bayramını tebrik etti.
Vali Ayhan, “Bir ay boyunca hamdolsun ilimizde huzur içerisinde, sükûn içerisinde, Ramazan’ın o güzel atmosferinde Ramazan’ın maneviyatını yaşayarak geçirdik. Ramazan’ın zirvesi Ramazan Bayramı’dır. Tabii bayramlar deyince akla ne gelir? Bayram trafiği gelir, toplumsal bir hareketlilik gelir. İnsanlar sıla-i rahim yaparlar, sevdikleriyle bir arada olmak isterler. Dolayısıyla bir yoğunluk olur. Bu da arzu ettiğimiz bir durumdur. Toplumsal bütünlüğün beraberliğin özü de budur. Tabii bu bizim için bir görev olmamaktadır. Bunun için de emniyetimizle, jandarmamızla bu hassasiyet içerisinde trafik yoğunluğunu dikkate alarak kritik noktalardaki etkinliklerimizi artırdık. Tedbirlerimizi artırdık, bütün alanlarda, sahalarda görevlendirmemizi yaptık. Bin 250 ekip, 6 bin 697 personelle birlikte bayram süresince sahada olacağız. Tabii geçmiş tecrübelerimiz de var. Bu tecrübelerin üzerine koyarak kör noktalardaki denetimlerimizi daha da artırdık. Temel maksadımız, bu bayram havası, bayram neşesi, huzuru mateme dönüşmesin. Geçmiş dönemlere gittikçe bu ölümlü trafik kazalarına ciddi bir azalma da var. İnşallah bu bayramda da hiç olmamasını arzu ediyoruz ve bunun için gerekli tedbirleri aldık. Vatandaşlarımızı kemer kullanılması konusunda, hız limitini aşmamaları ve trafik kurallarının tüm unsurlarına uymalarını sağlamak konusunda bilgilendiriyoruz. Bugün de biz burada emniyetimiz ve jandarmamızla birlikte güzel bir uygulama yaptık. Vatandaşlarımızın şimdiden bayramlarını kutladık. Tedbirleri gözden geçirdik. Temel görevimiz emniyetimizle, jandarmamızla, tüm kurumlarımızla, vatandaşımızın üç gün boyunca huzur içerisinde, sükûn içerisinde bayramlarını geçirmelerini istiyoruz. Bayram telaşesi olumsuzluklara mahal vermesin diyoruz. Ben şimdiden tüm hemşerilerimizin, tüm İslam âlemin bayramlarını kutluyorum. Bayramı bayram tadına geçirelim diyorum. Bayramımız da kemerli olsun diyorum” ifadelerini kullandı.

İstanbul’da şarj halindeki elektrikli araç alev alarak patladı

Malatya'da uyuşturucu operasyonu: 4 gözaltı

Malatya'da kayıp olarak aranan yaşlı kadın ölü bulundu

Kocaeli'de feci kaza: 2 ölü

Isparta’da 306 adet sentetik kannabinoid ele geçirildi

Rusya'da İHA üretim tesisi vuruldu

Mersin’de Güvenlik ve Asayiş Değerlendirme Toplantısı yapıldı

Brezilya’da vinç kazası: 1 işçi öldü

Akdeniz’de 4,1 büyüklüğünde deprem

BM: ABD ile Venezuela arasındaki gelişmeler endişe verici

ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Rigas Türkiye'ye gelecek

Malatya'da çıkan yangında bir ev küle döndü

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gönüllüler Koalisyonu Zirvesi’ne Katıldı

Mısır'da üçlü Gazze zirvesi

Kongo’da 25 üst düzey subay gözaltına alındı

Evde ölü bulunan ailenin babası defnedildi, anne ve çocuk memleketine gönderildi

Antalya’da 25 ton tarihi geçmiş tavuk ele geçirildi

Romanya ve Moldova hava sahasında drone alarmı

HAMAS 1 siyonist esirin daha cesedini teslim etti

Kocaeli’de uyuşturucu operasyonu: 75 şüpheli yakalandı

Gaziantep'te 230 tarihi eser ele geçirildi

Şiddetli yağış sonrası Gazze Şeridi'nde çadırlar su altında kaldı

Avrupa'nın ilk savunma sanayi programı onaylandı

İran Dışişleri Bakanı Arakçi, Fransa’yı ziyaret edecek

DMM'den "Ulusal Afet Tatbikatı iptal edildi" iddialarına yalanlama

Şanlıurfa’da “Yolumuzu Aydınlatan Yıldızlar” programı düzenlenecek

ASTP'den Sudan'a destek çağrısı: Sudan için acil insani yardım vakti

Bakan Şimşek: Enflasyon beklentileri geçen yıla göre 12 puan iyileşti

Adana'da uyuşturucu operasyonu: Çok sayıda madde ve ruhsatsız silah ele geçirildi

Sahaf Başçı: Okuma biçimi değişti ama kitap hâlâ en doğru yol

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


İstanbul’da şarj halindeki elektrikli araç alev alarak patladı

Malatya'da uyuşturucu operasyonu: 4 gözaltı

Malatya'da kayıp olarak aranan yaşlı kadın ölü bulundu

Kocaeli'de feci kaza: 2 ölü

Isparta’da 306 adet sentetik kannabinoid ele geçirildi

Rusya'da İHA üretim tesisi vuruldu

Mersin’de Güvenlik ve Asayiş Değerlendirme Toplantısı yapıldı