• BIST 100

    10331,31%1,61
  • DOLAR

    40,06% 0,06
  • EURO

    46,95% -0,03
  • GRAM ALTIN

    4275,55% 0,22
  • Ç. ALTIN

    6833,05% 0,21

Vali Mahmut Çuhadar’dan kırsaldaki en ücra köylere ziyaret

01 Kasım 2022, Salı 04:15
01 Kasım 2022, Salı 04:15
Vali Mahmut Çuhadar’dan kırsaldaki en ücra köylere ziyaret
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Vali Mahmut Çuhadar’dan kırsaldaki en ücra köylere ziyaret

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, kırsal kesimin sorun ve ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek, bu sorunlara çözüm bulmak amacıyla her hafta geleneksel hale getirdiği köy gezilerine Adıyaman’ın en ücra köşesindeki Uzunköy, Çamyurdu ve Karaağaç köyleri ile devam etti.
Köy gezilerinde Vali Mahmut Çuhadar’a Vali Yardımcısı Mehmet Yasin Erkan ve Tarım ve Orman İl Müdürü Nurettin Kıyas eşlik etti.
İlk olarak Uzunköy’ü ziyaret eden Vali Mahmut Çuhadar, Köy Muhtarı ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Köylülerle tek tek tokalaşan Vali Çuhadar, vatandaşların dert ve sıkıntılarını dinleyerek köydeki yaşlılara özel ilgi gösterdi. Köyün sorunları ile ilgili muhtardan bilgi alan Vali Çuhadar, iletilen talepleri tek tek not alarak Uzunköy halkının dile getirdiği talepleri imkanlar çerçevesinde değerlendireceklerini ifade etti.
Uzunköy’deki temaslarının ardından Çamyurdu köyüne geçen Vali Mahmut Çuhadar, burada vatandaşlar tarafından karşılanarak, köy halkıyla köyün sorun ve ihtiyaçları hakkında hasbihal etti.
Daha sonra Karaağaç köyüne geçen Vali Mahmut Çuhadar, köy muhtarı ve vatandaşlar ile sıcak sohbetler gerçekleştirerek köyün ihtiyaç ve talepleriyle ilgili fikir alışverişinde bulundu.
Ziyaret ettiği köylerde okulları da ziyaret eden Vali Mahmut Çuhadar, okulun ihtiyaç ve talepleriyle ilgili köy muhtarından bilgi alarak, öğrencilerle sohbet etti.
Adıyaman’ın kırsaldaki en ücra köşesinde yaşayan vatandaşımızın ayağına kadar giderek sorunlarını çözmek ve dertlerine ortak olmak için köy ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini dile getiren Vali Mahmut Çuhadar, “Kırsal kesimin ihtiyaç ve taleplerini dinlemek, devletimizin varlığını ve sıcaklığını vatandaşlarımıza hissettirmek ve sorunları birinci ağızdan dinlemek amacıyla her hafta düzenlediğimiz köy gezilerimize bugün Uzunköy, Çamyurdu ve Karaağaç köylerimizle devam ediyoruz. Bu ziyaretlerimizle köylerimize yönelik eksiklikleri gözden geçirerek, bu eksiklikleri gidermenin gayreti içerisindeyiz. Kırsala hizmeti götürürken doğu-batı, kuzey-güney gibi köylerimiz arasında herhangi bir ayrım veya farklı bir muamele yapmıyoruz. Bütün çalışmalarımızı adalet ölçüsü çerçevesinde yapıyoruz. Vatandaşlarımızın hepsi bizim nazarımızda aynı değerde ve kıymettedir. Kırsal kesimde öncelikleri belirleyerek, çalışmalarımızı buna göre planlayıp imkanlar ölçüsünde talepleri karşılayacağız. Bugün bizleri misafir eden Uzunköy, Çamyurdu ve Karaağaç köyü halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Uzunköy, Çamyurdu ve Karaağaç Köyü halkı ise Vali Mahmut Çuhadar’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, köylerinin sorunlarının çözümüne ilişkin gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.
[gallery ids=',55651,55652,55653,55654']

İzzet er-Rişk: Gazze'nin sandaleti, işgal ordusunun heybetini yerle bir etti

Gazze'de yeni katliam: Çoğu çocuk ve kadın 17 şehit

Nijerya'da silahlı saldırı: 13 ölü

Mardin’de iki grup arasında kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Çankırı'da orman yangını

Endonezya'daki feribot kazasında can kaybı 12'ye yükseldi

Yoon Suk Yeol yine tutuklandı

Gazze'de yardım sırası ölüm tuzaklarına dönüştü: 773 sivil katledildi!

Rusya'dan Ukrayna'ya rekor sayıda insansız hava aracı ile saldırı

Rubio ile Lavrov Malezya’da bir araya geldi

Kamyon uçuruma devrildi: 2 ölü

Siyonist işgalciler Gazze'de bir gazeteciyi daha katletti

Bakan Kacır: Türkiye'nin 81 şehrini kalkınma yolculuğuna dahil ettik

Hakkari'de uyuşturucu operasyonu: 3 gzaltı

Malatya'da bir mobilya deposunda yangın

BM: israil sivillere yönelik ayrım gözetmeksizin saldırılarına devam ediyor

AB: Gazze'ye insani yardım için yeni geçiş noktaları açıklacak

Sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybettiği otomobil bariyere çarptı: 3 yaralı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avusturya Başbakanı Stocker ile görüştü

Fransa ile İngiltere'den nükleer caydırıcılık anlaşması

Diyarbakır’da trafik kazası: 1’i ağır, 4 yaralı

Dışişleri Bakanı Fidan, Avustralyalı mevkidaşı ile görüştü

ABD'de tünel inşaatı çöktü: Mahsur kalan 31 işçi kurtarıldı

Bilecik'te orman yangını

Ebu Ubeyde: Batı Şeria ve Kudüs’te direniş eylemlerini tırmandırın

Mardin'de 8 yıllık husumet yapılan törenle sona erdi

Büyükşehir Belediye Başkanı Er, Kur'an kursu öğrencileri ile bir araya geldi

Yunan limanı işçileri, işgal rejimine giden askerî yükü boşaltmayı reddetti

Yunanistan'da orman yangını

Gazze'de şehit sayısı 57 bin 762'ye yükseldi

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


İzzet er-Rişk: Gazze'nin sandaleti, işgal ordusunun heybetini yerle bir etti

Gazze'de yeni katliam: Çoğu çocuk ve kadın 17 şehit

Nijerya'da silahlı saldırı: 13 ölü

Mardin’de iki grup arasında kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Çankırı'da orman yangını

Endonezya'daki feribot kazasında can kaybı 12'ye yükseldi

Yoon Suk Yeol yine tutuklandı