• BIST 100

    10275,80%0,46
  • DOLAR

    39,84% 0,11
  • EURO

    46,95% 0,39
  • GRAM ALTIN

    4274,15% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20

Vali Osman Varol vatandaşları ağırladı

22 Nisan 2024, Pazartesi 04:10
01 Ocak 0001, Pazartesi 12:00
Vali Osman Varol vatandaşları ağırladı
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Vali Osman Varol vatandaşları ağırladı

Her fırsatta esnaf ve vatandaşı ziyaret eden Adıyaman Valisı Osman Varol, haftanın ilk mesai gününde onlarca vatandaşı valilik makamında ağırlayarak sorun, sıkıntı, ihtiyaç ve taleplerini dinledi.
Vatandaşların istek ve taleplerini kamu kurumlarının ilgili mercilerine doğrudan iletilmesini sağlamak, sorunlara hızlı çözümler bulmak ve vatandaşın devletle bağını daha da güçlendirmek için gerçekleştirilen buluşmada onlarca vatandaşı makamında ağırlayarak tek tek dinleyen Vali Osman Varol, iletilen sorunları not alarak bu sorunları çözüme kavuşturulması için hızlı bir şekilde reaksiyon alacaklarını ve gereğini imkanlar çerçevesinde yapacaklarını söyledi.
Katılımın yoğun olduğu halk gününde vatandaşların talep, şikayet ve önerilerini dile getirebilmeleri amacıyla buna benzer toplantıları bundan sonra her hafta Salı günleri düzenli olarak yapacaklarını söyleyen Vali Osman Varol, “Zaten sık sık sahada vatandaşlarımızı ve esnafımızı ziyaret ederek ihtiyaç ve taleplerini dinliyor, mesaimizin birçoğunu vatandaşlarımızın problemini çözmek için harcıyoruz. Göreve başladığımız ilk gün ifade ettiğimiz gibi hiçbir vatandaşımızı ne acısında ne hayatını yeniden düzene koyma ne de geleceğini yeniden inşa etme gayretinde asla yalnız bırakmayacağız demiştik. İşte bu buluşmalarla amacımız 6 Şubat depremleri ile birlikte büyük bir yara alan ilimizde ulaşamadığımız vatandaşlarımızın isteklerini birinci ağızdan dinleyerek onlarla dertleşmek, sorunlarını çözüme kavuşturmak ve varsa eksikliklerin giderilmesidir. Vatandaşlarımızın sorunlarının çözüldüğünü gördükçe bizlerde sorumluluk makamında bulunan ilin yöneticileri olarak mutlu oluyoruz. Bugüne kadar bütün çalışmalarımızı vatandaş odaklı hizmet ekseninde yürüttük. İlin yöneticileri olarak yaptığımız tüm yatırım ve çalışmalarda devletimizin sıcaklığını vatandaşlarımıza daima yansıtıyoruz. Klasik kamu yönetimi anlayışını bir tarafa bırakarak vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü noktasında tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız üzerini düşeni büyük bir hassasiyetle yerine getirmeye çalışıyor” dedi.

Ailesiyle birlikte halk gününe katılan Şehit Fatih Doğan Güzel Sanatlar Lisesi son sınıf öğrencisi Asude Hanım Sarıkaya ise Vali Dr. Osman Varol’a yaşanan deprem afeti sonrası 6 Şubat depremlerinin simgesi haline gelen kendi çizdiği Saat Kulesi tablosunu takdim etti. Vali Osman Varol ise Asude Hanım Sarıkaya’ya anlamlı tablo dolayısıyla teşekkür ederek derslerinde başarılar diledi.
Vali Varol, ayrıca, aileleriyle birlikte halk günü programına katılan çocuklara da oyuncak ve çeşitli hediyeler verdi.
Vali Dr. Osman Varol, Açık Kapı Şube Müdürlüğü üzerinde randevu alan vatandaşların sorun, istek ve taleplerinin dinleneceği “Halk Günü” buluşmalarının bundan sonra düzenli olarak her hafta salı günleri sabah saat 9’da gerçekleştirileceğini söyledi.

ABD'nin Texas eyaletinde sel: En az 24 ölü, 20 kayıp

Diyetisyen Korkmaz: Yediğimiz besinler bizi doyuruyor mu, acıktırıyor mu?

Gazze Sağlık Bakanlığı: Hastanelerde yakıt krizi derinleşiyor

Hizbullah lideri Şeyh Naim Kasım: Teslim olmak yok

İLKHA'nın yaptığı haber yetkilileri harekete geçirdi: Kırmataş Mahallesi'nin su sorunu çözülüyor

Pezeşkiyan, Erdoğan ve Aliyev ile yaptığı görüşmeleri değerlendirdi

Temmuz ayı yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yatırılmaya başlandı

Muğla'da deprem: 3.6 büyüklüğünde

Gazze'de, siyonist rejimin ABD desteğiyle gerçekleştirdiği soykırımın 638'inci günü

Batman’da iki otomobilin çarptığı kazada 2 kişi yaralandı

Han Yunus'ta siyonistlere pusu: Tanklar ve askerler hedef alındı

Sabahın ilk saatlerinde Gazze'de kan aktı: 19 şehit, saldırılar sürüyor

Bingöl'de 49 kilo 600 gram kubar esrar ele geçirildi

CHP'li Adana, Antalya ve Adıyaman belediye başkanlarına "yolsuzluk" operasyonu

Ramallah'ın kuzeyinde Yahudi çetelerin saldırısına direnen 3 Filistinli yaralandı

CHP'li Adana ve Adıyaman Belediye başkanları gözaltına alındı

Ehliyet sınavında usulsüzlük yapan 40 kişi tutuklandı

Hava sıcaklıkları hissedilir derecede artacak

Bingöl'de aranan 2 şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı

Trump: Gazze'de bu hafta ateşkes anlaşması olabilir

Bingöl-Diyarbakır karayolunda korkutan yangın

Bingöl’de yaklaşık 6 bin kök kenevir ele geçirildi

Gazze'de bir günde en az 70 şehit

Bakan Yumaklı: 7 büyük yangın kontrol altına alındı

HAMAS'ın yanıtı Tel Aviv'de: Esir takası ve askeri çekilme başlıklarında sorun

CHP'li Manavgat Belediye'sine rüşvet operasyonu: Baklava kutusunda 110 bin Euro

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yolsuzluk soruşturması: 60 tutuklama

Ukrayna'da Zaporijya Nükleer Güç Santrali alarmı

ABD'de sel felaketi: Afet durumu ilan edildi

Uluslararası Af Örgütü: israil, Gazze'de açlığı soykırım için kullanıyor

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


ABD'nin Texas eyaletinde sel: En az 24 ölü, 20 kayıp

Diyetisyen Korkmaz: Yediğimiz besinler bizi doyuruyor mu, acıktırıyor mu?

Gazze Sağlık Bakanlığı: Hastanelerde yakıt krizi derinleşiyor

Hizbullah lideri Şeyh Naim Kasım: Teslim olmak yok

İLKHA'nın yaptığı haber yetkilileri harekete geçirdi: Kırmataş Mahallesi'nin su sorunu çözülüyor

Pezeşkiyan, Erdoğan ve Aliyev ile yaptığı görüşmeleri değerlendirdi

Temmuz ayı yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yatırılmaya başlandı