GÜNDEM 12.12.2022 12:40:04 0

Viranşehir Belediyespor’dan dört dörtlük galibiyet

Viranşehir Belediyespor’dan dört dörtlük galibiyet
Haberi Sesli Oku

Viranşehir Belediyespor’dan dört dörtlük galibiyet

BAL liginde mücadele eden Viranşehir Belediyespor, Elazığ temsilcisi Fırat Üniversitesi Gençlik spor’u 4-0 mağlup ederek çıkışını sürdürdü.
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2. Grup’ta mücadele eden Viranşehir Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde Fırat Üniversitesi Gençlikspor’u konuk etti. İlçe stadında oynanan maça taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Maça mutlak galibiyet parolası ile çıkan Viranşehir Belediyespor, taraftar desteğini de arkasına alarak maça hızlı başladı. Ev sahibi takım, karşılaşmanın 28. dakikasında Yusuf Oyit’in attığı golle 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 39.dakikasında konuk ekipten Yusufhan Işık kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Rakibin eksik kalmasını fırsat bilen ev sahibi Viranşehir Belediyespor, farkı artırmak için ataklarını daha da sıklaştırdı. Rakip kaleyi adeta ablukaya alan Viranşehir Belediyespor, çok sayıda gol pozisyonundan yararlanamayınca soyunma odasına 1-0 önde gitti. Maçın ikinci devresinde de üstün oynayan Viranşehir Belediyespor, karşılaşmanın İkinci devresine golle başladı. Müsabakanın 46.dakikasında sahneye çıkan Yusuf Oyit, hem takımının hem de kendisinin ikinci golünü atarak durumu 2-0 yaptı. Golden sonra farkı artırmaya çalışan ev sahibi ekip, maçın 57.dakikasına Recep Çoban ve 87.dakikada Abdülkadir Özdemir’in attığı gollerle durumu 4-0 yaptı. Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca Viranşehir Belediyespor rakibi 4-0 mağlup ederek, galibiyet serisini iki maça çıkardı.
Karılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Viranşehir Belediye Başkan Yardımcısı Kulüp Başkanı Süleyman Çelik, alınan galibiyetten dolayı teknik heyet ve futbolcuları tebrik ettiğini söyledi. Yaptıkları hoca değişikliğinin takıma olumlu yansıdığını belirten Başkan Çelik, galibiyet serisini iki maça çıkarmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kalan iki maçı da kazanıp devreyi en iyi şekilde bitirmeyi düşündüklerini söyleyen Başkan Çelik, yakaladıklarını bu çıkışı ligin ikinci devresinde de sürdürmeyi hedeflediklerini kaydetti.
Viranşehir Belediyespor Teknik Direktörü Seyithan Özdaş ise, maça çok iyi hazırlandıklarını ve hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını belirterek, oynanan oyundan ve alınan 3 puandan dolayı futbolcularını tebrik etti. Üst üste alınan iki galibiyetten dolayı iyi bir çıkış yakaladıklarını ifade eden Özdaş, çıkışlarını ligin ilk devresinde kalan iki maçta da sürdürmek istediklerini söyledi.
Alınan galibiyetle puanını 17’ye çıkaran Viranşehir Belediyespor, önümüzdeki hafta deplasmanda Kahramanmaraş temsilcisi Elbistanspor’a konuk olacak.
[gallery ids=',68160,68161']

İşgalcilerden Batı Şeria'da yeni yıkım tebligatları

Yetimler Vakfı kurban etlerini Diyarbakır'daki yetim ailelere ulaştırıyor

Mardin’de Kurban Bayramı denetimleri artırıldı

HÜDA PAR heyetinden bayramda görev başındaki personellere ziyaret

Şanlıurfa’da genç Yasinlerden yüzlerce aileye kurban eti

"Hayırseverlerin desteğiyle muhtaçların sofralarına aş olmaya devam edeceğiz"

Bingöl’de aynı bölgede iki ayrı trafik kazası

Trump'tan "akıl dışı" karar: Los Angeles'a binlerce ulusal muhafız gönderme emri

Bayramın ilk üç gününde 2 bin 238 trafik kazası: 26 ölü, 3 bin 590 yaralı

Umut Kervanı, Kurban Bayramı’nda İskenderun’daki ihtiyaç sahibi aileleri unutmadı

Umut Kervanı ve Yetimler Vakfı, Kurban Bayramı’nda yüzleri güldürdü

Umut Kervanı Ağrı Derneği yüzlerce aileye kurban eti dağıtımı gerçekleştirdi

Umut Kervanı'ndan Kurban Bayramı seferberliği: Et yardımları yarın kapılarda olacak

Gazze'de katliam sürüyor: Bayramın 3. gününde 21 şehit

Kahramanmaraş Umut Kervanı muhtaç ailelere kurban eti ulaştırdı

UNRWA: Gazzeliler yoğun ateş altında açlıktan yerde sürünerek yardım arıyor

HÜDA PAR Ağrı İl Başkanı ve Teşkilatı, Kurban Bayramı’nda hastaları ziyaret etti

Uçar: Örnek bir aile için şartsız fedakârlık gerekir

Kurban Bayramı'nın üçüncü gününde Gazze yine kana bulandı

El-Halil'de Filistinli genç şehit edildi

Gazze'de yardım merkezleri "katliam noktasına" dönüştü

Ağrı'da kaybolan kız çocuğu birkaç saat sonra bulundu

Yahudi çeteler Batı Şeria'da Filistinli çiftçilere saldırdı

Gazze'de yardım noktalarına yönelik iki yeni katliam: En az 4 şehit, 70 yaralı

HAMAS: Siyonist rejimin bayramda işlediği katliamlar soykırımın devamı niteliğinde

Bogota'da başkan adayı Miguel Uribe'ye seçim mitinginde silahlı saldırı

Hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyredecek

Lübnan'dan siyonist rejimle her türlü temasa karşı uyarı

ABD'de göçmen protestoları: Trump, sert müdahale sinyali verdi

Gazze'deki Hükümet Medya Ofisi: 2,4 milyondan fazla sivil aç bırakılıyor

Yükleniyor