-
BIST 100
16392,93%1,23
-
DOLAR
44,11% 0,08
-
EURO
51,02% -0,02
-
GRAM ALTIN
7337,76% 0,03
-
Ç. ALTIN
11798,29% -0,24
Yaşar Kemal Kent Ormanı ve DSİ yürüyüş yolu’nda sona doğru
-
A+Buyut
-
A-Kucult
Yaşar Kemal Kent Ormanı ve DSİ yürüyüş yolu’nda sona doğru
Batman Belediye Eşbaşkanları Gülistan Sönük ve Yeşil Işık, Yaşar Kemal Kent Ormanı projesini ve DSİ yürüyüş yolu çalışmalarını yerinde takip ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Batman’ın en geniş yeşil alanlarından biri olan Yaşar Kemal Kent Ormanı'nda sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Eşbaşkanları Gülistan Sönük ve Yeşil Işık, Kent Ormanı’nda yapıl çalışmaları devam eden sosyal donatı ve dinlenme alanlarını denetledi. Proje kapsamında ormana kazandırılmakta olan kafeterya, kamelya, yürüyüş yolları, spor alanları, dinlenme mekânları ve süs havuzları gibi düzenlemeleri yerinde gören Eşbaşkanlar, teknik ekipten çalışmaların güncel durumu hakkında bilgi aldı. Gülistan Sönük ve Yeşil Işık, Yaşar Kemal Kent Ormanı'nın tamamlanmasıyla birlikte Batman halkının nefes alabileceği, keyifli vakit geçirebileceği ve sosyal aktivitelerde bulunabileceği bir alan kazandıracaklarını belirterek, bu alanın kentin yaşam kalitesini yükselteceğini ifade etti.
DSİ yürüyüş yolu tamamlanma aşamasında
Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından DSİ kanal boyunda yer alan yürüyüş yolu çalışmalarını da inceleyen Belediye Eşbaşkanları, Batman halkının spor ve yürüyüş aktiviteleri için yeni bir alan sunacak olan bin 600 metre uzunluğundaki yürüyüş yolu projesinin detayları hakkında bilgi aldı. Toplam 15 bin metrekarelik bir alanı kapsayan proje çerçevesinde toprak dolgu ve tasfiye işlemleri tamamlanırken, şev taşı döşeme, aydınlatma direklerinin montajı, sulama sistemleri, asfalt yol yapımı, kamelya kurulumu ve ağaç dikimi gibi çalışmaların da bitme aşamasında olduğu aktarıldı.
Eşbaşkanlar, iki projenin de kısa süre içinde tamamlanarak yurttaşların hizmetine sunulacağını duyurarak, Batman’da halkın yaşam kalitesini arttıracak projelere öncelik verdiklerini ifade etti. Eşbaşkanlar, bu yeşil alan projelerinin kentin sosyal ihtiyaçlarına ve çevresel sağlığına önemli katkılar sağlayacağını vurguladı.
Malatya Büyükşehir Belediyesi'nden üniversite öğrencilerine özel etkinlik
Cizre’de minikler cami ile buluştu
Siirt’te İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy anıldı
Mücteba Hamanei'i ilk kez açıklama yapacak
Mardin’de iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı
TİHEK’te "İslamofobi ile mücadele" paneli düzenlendi
Malatyalılardan Kürecik NATO Radar Üssü ve Patriot tepkisi
İran, siyonist Şin Bet karargahına İHA'yla hedef aldı
Kırmızı bültenle aranan 13 kişi Gürcistan’da yakalandı
Çin’in en büyük siyasi toplantısı sona erdi
İran'ın 41. dalga operasyonu başladı: "Düşmanın her seviyedeki zulmüne tereddütsüz cevap verilecek"
Fitre sadece bir yardım değil, oruçtaki kusurları tamamlayan ibadettir
Konya’da kütüphanelerde masa rezervasyonu uygulaması
Diyarbakır'da otomobil yayaya çarptı
Merkez Bsı rezervleri 197,5 milyar dolara geriledi
İlaç fiyatlarında yeni kur düzenlemesi yürürlüğe girdi
Kenya’da sel felaketinin sebep olduğu can kaybı yükselmeye devam ediyor
Bakan Göktaş, BM KSK 70'inci oturumu kapsamında ikili görüşmelerde bulundu
Konya’da trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti
Elazığ Valiliği’nden at arabasıyla hasta taşınması iddiasına açıklama
Paris’te "Türkiye-NATO: Gelecek perspektifleri" konferansı düzenlendi
Ziraat mühendislerinden çiftçilere kritik uyarılar
Bursa'daki denetimlerde fiyat farkı ortaya çıktı
Aranan şahıs Kocaeli’de yakalandı
Rusya, Ukrayna’nın gaz boru hatlarını vurduğunu açıkladı
Batman'da berber ve kuaförler pazar günü açık olacak
Mersin Valisi Toros, Aydıncık’ta kamu görevlileriyle sahur programında buluştu
Anadolu Aşiretlerinden Federasyonundan Kürtler küresel güçlerin askeri olmayacak! açıklaması
Genç ilçesinden Gazze’ye 1 milyon 290 bin TL bağış toplandı
Mersin merkezli iki ayrı usulsüz ihale operasyonu: 23 gözaltı
Yükleniyor






