• BIST 100

    9380,95%0,45
  • DOLAR

    37,90% 0,30
  • EURO

    42,94% 1,61
  • GRAM ALTIN

    3957,95% 2,25
  • Ç. ALTIN

    6383,07% 2,67

Yedi Başak İnsani Yardım Derneği’nden Gazze’ye acil yardım

GÜNDEM 25.11.2023 09:45:02 0
Yedi Başak İnsani Yardım Derneği’nden Gazze’ye acil yardım

Yedi Başak İnsani Yardım Derneği’nden Gazze’ye acil yardım

Gazze’de yaşanan insanlık dramına duyarsız kalmayan Yedi Başak İnsani Yardım Derneği, İsrail’in katliamlarına maruz kalan Filistinli mazlumlar için, acil yardım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Uzun yıllardır Gazze içerisindeki çalışmalarını sürdüren Yedi Başak İnsani Yardım Derneği, 7 Kasım’dan sonra sivillere ulaştırdığı yardımları arttırarak devam ettiriyor. Yedi Başak, Gazze içerisindeki mevcut stokları kullanarak yaralılara ve evinden edilmiş mazlum insanlara destek olmaya devam ediyor. Gıda kolisi, sıcak yemek, medikal malzeme, hijyen paketi, hastanelere ve ambulanslara yakıt ve yaralılara nakit desteği ulaştırıyor.

“İsrail 48 gündür Filistin’de kardeşlerimizi katlediyor”

AFAD koordinesinde Mersin Limanı’ndan kalkacak ‘Gazze İçin İyilik Gemisi’ne de destek olan Yedi Başak İnsani Yardım Derneği bir TIR yardımı Gaziantep’ten Mersin limanına sevk etti. İyilik TIR’ının hareketi esnasında açıklamada bulunan Yedi Başak İnsani Yardım Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bulut, “İsrail 48 gündür Filistin’de kardeşlerimizi katlediyor. Okul, hastane, ambulans hedef gözetmeksizin bombalıyor. Vurulan binalarda çocuklar, kadınlar, yaşlılar savunmasız masum insanlar ölüyor. Yedi Başak olarak bu zulme sessiz kalmadık, kalamayız. Yardımlarımızla ve dualarımızla kardeşlerimizin yanında olduk. AFAD koordinesinde Mersin’den kalkacak İyilik Gemisine bizde katkıda bulunuyoruz. Bugün gönderdiğimiz yardım tırı hijyen ürünleri, sağlık malzemeleri, konserve, helva, bisküvi, kek ve gıda paketlerinden oluşuyor. İyilik Gemisi için hazırlanan yardımlar, Gazze’de yerinden edilmiş sivillerin, mağdurlarının temel ihtiyaçlarını karşılamak üzere bölgenin hassas durumu göz önüne alınarak titizlikle hazırlanmıştır. Bu zorlu süreçte bir nebze de olsun yaralı çocuklara umut olabilmek adına çalışmalılarımıza aralıksız devam ediyoruz. Vahşi bombardımanın yıkıcı etkileriyle başa çıkmaya çalışan Gazze halkına destek olmak isteyen değerli halkımız Acil yazıp 3157 ye kısa sms göndererek 15 TL bağışta bulunabilirler. Ayrıca www.yedibasak.org.tr adresinden de online bağışta bulunabilirler” dedi.

Mekke'ye sadece hac vizesi olanlar alınacak

Öğrencilerden Gazze'ye anlamlı destek

Dışişleri Bakanı Fidan, Ermeni mevkidaşı Mirzoyan ile görüştü

Bingöl’de Siyer Yarışması'nda kazanılan ödüller Gazze’ye bağışlandı

Bingöl’de 850 bin TL’lik dolandırıcılık olayı: 1 gözaltı

ABD'den teknoloji ürünleri için yeni karar

Malatya'da nitelikli yağma ve kasten yaralama suçundan 3 tutuklama

Sudan, Kosova'yı resmen tanıdı

Bingöl'de kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi

Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

Malatya'da zincirleme kaza: 4 yaralı

Otomobil şarampole devrildi: 1 ölü, 4 yaralı

Sudan için açlık ve kıtlık uyarısı

Drift atan sürücüye 47 bin 378 lira ceza

Rusya: Anlaşmaya rağmen Ukrayna enerji altyapılarımıza saldırıyor

Gaziantep Muhammedi sevdaya hazırlanıyor

Taşlıçay'da aniden bastıran tipi, besiciyi geri dönmek zorunda bıraktı

Dışişleri Bakanı Fidan Somali Cumhurbaşkanı Mahmud ile görüştü

Sağlıksız gıda satışına 210 bin lira ceza

Ağrı'da PKK/KCK üyesi şüpheli tutuklandı

Gazze'de can kaybı 50 bin 933'e yükseldi

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı ile görüşen Başkan Er: Çiftçimiz yalnız değil

Balata kokusunu yangın sandı, yangın tüpüyle müdahale etti

Siirt’te feyezan dönemi denetimleri başladı

Kar yağışı nedeniyle kapanan köy yolu ulaşıma açıldı

Don kayısı bahçelerini vurdu, üreticiler destek bekliyor

İzmir açıklarında 41 düzensiz göçmen yakalandı

Kolombiya'dan Gazze için ateşkes çağrısı

'Sıfır Atık Mucitleri' yarışmasında jüri değerlendirmesi yapıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin başbakanı dahil bazı ülke liderleriyle görüştü

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ