POLİTİKA 17.10.2024 13:59:00 0

Yeni Yüzyıl Partisi Batman Merkez İlçe Başkanlığı’na Ekin Atandı

Yeni Yüzyıl Partisi Batman Merkez İlçe Başkanlığı’na Ekin Atandı
Haberi Sesli Oku

Yeni Yüzyıl Partisi Batman Merkez İlçe Başkanlığı’na Abdullah Ekin Atandı.

Yeni Yüzyıl Partisi Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan, partinin teşkilatlanma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, Batman Merkez İlçe Başkanlığı’na Abdullah Ekin’in atandığı duyuruldu. Parti genel merkezinden yapılan açıklamada, bu atamanın Batman ili ve çevresindeki teşkilatlanma sürecinin önemli bir parçası olduğu vurgulandı. Abdullah Ekin’in, Batman’da partinin vizyonunu ve misyonunu en iyi şekilde temsil edeceği, bölge halkıyla güçlü bir bağ kurarak partinin hedeflerine ulaşmasına katkı sağlayacağı belirtildi.

“TÜRKİYE’NİN EN GÜÇLÜ PARTİSİ OLACAĞIZ”

Mehmet Ali Arslan, Abdullah Ekin’in göreve getirilmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, “Batman ilimizin merkez ilçesinde güçlü bir teşkilat yapısı kurma hedefindeyiz. Abdullah Ekin’in, geçmişteki başarılı çalışmaları ve toplumla kurduğu güçlü bağ, bu hedefe ulaşmamızda bizlere büyük bir katkı sağlayacaktır. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

“TEŞKİLATLANMAYA ÖNEM VERİYORUZ”

Yeni Yüzyıl Partisi’nin Türkiye genelinde hızla büyüyen teşkilatlanma çalışmaları kapsamında, il ve ilçe başkanlıklarına yapılan atamalar, parti tabanında büyük bir heyecanla karşılanırken, Abdullah Ekin’in de Batman’da partiyi daha ileriye taşıyacağına olan inanç yüksek. Parti yetkilileri, bu atamanın Batman’da halkın taleplerine daha hızlı ve etkin bir şekilde cevap verebilmek adına önemli bir adım olduğunu ifade etti. Abdullah Ekin’in kısa süre içerisinde Batman Merkez İlçe teşkilatını güçlendirmek için çalışmalara başlayacağı ve vatandaşlarla yakın temas halinde olacağı bildirildi. Yeni Yüzyıl Partisi, ülke genelinde olduğu gibi Batman’da da siyasette yenilikçi ve çözüm odaklı yaklaşımlar sunarak, halkın güvenini kazanmaya devam etmeyi hedefliyor.

Hafif ticari araç takla attı: 2 ölü, 3 yaralı

İhtiyaç sahibi yüzlerce aileye kurban eti ulaştırıldı

Bir kişinin öldüğü 14 kişinin yaralandığı silahlı kavgada firar eden 5 şahıs yakalandı

Danimarka, Grönland çevresinde askeri harekat başlattı

ABD'de en az 16 kişiyi taşıyan uçak yere çakıldı

HAMAS: Madleen gemisindeki aktivistlerin hayatından israil sorumludur

Diyarbakır'daki yangın faciasında 2 tutuklama

İzmir'de 3.5 büyüklüğünde deprem

Siyonist işgalcilerin "yardım tuzaklarında" 125 kişi şehit oldu, 736 kişi yaralandı

Antalya'da  Yasin Börü ve arkadaşlarının anısına muhtaç ailelere kurban eti dağıtıldı

Los Angeles protestoları New York'a da sıçradı: Onlarca gözaltı

Rusya'dan esir takasına ilişkin yeni açıklama

Antalya'da feci kaza: 2 ölü, 4 yaralı

Van'da 87 kilogram uyuşturucu ele geçirildi: 2 gözaltı

Malatya'da silahlı kavga: 1 kişi yaralandı

Kuveyt'te bomba ihbarı yapılan uçak acil iniş yaptı

Dışişleri Bakanı Fidan, NATO Genel Sekreteri Rutte ile görüştü

Malatya'da baraka yangını

HÜDA PAR Milletvekili Dinç, yangında hayatlarını kaybeden Çavdar ailesinin taziyesine katıldı

Malatya’da park halindeki otomobil alev aldı

Davet ve Gençlik Hareketi bayramlaşma etkinliğinde buluştu

Kurban Bayramı'nda ihtiyaç sahibi aileler unutulmadı

Çin bandıralı balıkçı gemisi Filipinler'de karaya oturdu

İngiltere’de kızamık vaka sayısı artıyor

Mardin’de akrabalar arasında silahlı kavga: 1 ölü 3’ü ağır 10 yaralı

Gazze'de can kaybı 54 bin 880'e yükseldi

Donetsk sınırlarına ulaşan Rus ordusu taarruza hazırlanıyor

Pozantı Otoyolu'nda kaza: Takla atan araçtaki 3 kişi yaralandı

Ankara'da orman yangını

Batman’da elektrik kablosu yangını

Yükleniyor