-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,18% 0,15
-
EURO
50,58% -0,67
-
GRAM ALTIN
7161,16% -0,61
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
Yeni Yüzyıl Partisi İzmir İl Başkanlığına Güner Atandı
-
A+Buyut
-
A-Kucult
Yeni Yüzyıl Partisi İzmir İl Başkanlığına Ümit Güner Atandı
Yeni Yüzyıl Partisi, Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, İzmir gibi stratejik ve önemli bir şehirde, partinin çalışmalarını hızlandırmak ve vatandaşlarla daha güçlü bağlar kurmak amacıyla İzmir İl Başkanlığına Ümit Güner atandı.
Teşkilatlanmada İzmir’in Önemi
İzmir, Türkiye’nin en büyük üçüncü şehri olmasının yanı sıra, tarihsel ve kültürel zenginlikleriyle de dikkat çekiyor. Bu bağlamda Yeni Yüzyıl Partisi, İzmir’deki yapılanmasına büyük önem veriyor. Partinin bölgedeki çalışmalarını koordine edecek olan Ümit Güner, İzmir’in hem yerel hem de ulusal düzeyde daha etkili bir siyaset sahnesine çıkması için yoğun mesai harcayacak.
Yeni Yüzyıl partisi Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan, “İzmir bizim için sadece bir şehir değil, aynı zamanda ülkenin kültürel ve ekonomik başkentlerinden biridir. İzmir’in sesi, Yeni Yüzyıl Partisi’nin sesiyle daha gür çıkacak. Ümit Güner’in liderliği ile İzmir’de partimizi daha ileriye taşıyacağız” dedi.
Ümit Güner’in Liderlik Vizyonu
Ümit Güner, uzun yıllar siyasetin içinde yer almış, tecrübesiyle bilinen bir isim. Hem yerel halkla güçlü ilişkileri hem de parti teşkilatında etkin görevler üstlenmiş olması, İzmir İl Başkanlığı için seçilmesinde önemli rol oynadı. Güner, İzmir’deki tüm partililerle ve gönüllülerle birlikte koordineli bir şekilde çalışarak, partinin bölgedeki etkisini artırmayı hedefliyor.
Ataması sonrasında yaptığı ilk açıklamada, Ümit Güner, “Bu önemli göreve layık görülmekten büyük bir onur duyuyorum. İzmir’in potansiyelini en iyi şekilde kullanarak, Yeni Yüzyıl Partisi’nin politikalarını ve vizyonunu burada en iyi şekilde temsil edeceğiz. İzmir’i, partimizin vizyonuyla buluşturacak ve büyük projelere imza atacağız” dedi.
Partinin Gelecek Hedefleri ve İzmir
Yeni Yüzyıl Partisi, sadece İzmir’de değil, Türkiye genelinde geniş bir teşkilatlanma sürecine girdi. Ülke genelinde yapılan atamalar ve çalışmalara hız veren parti, İzmir gibi önemli şehirlerde güçlü teşkilatlar kurarak, halkın sorunlarına daha hızlı ve etkin çözümler sunmayı hedefliyor. Ümit Güner’in bu süreçte önemli bir görev üstleneceği ve İzmir’in geleceği için büyük projelere imza atacağı düşünülüyor.
Zonguldak'ta işçi taşıyan midibüsle otomobil çarpıştı: 13 yaralı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan bölgedeki gerilime ilişkin diplomasi çağrısı
İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan ile Sisi görüştü
Tayvan açıklarında 5,7 büyüklüğünde deprem
Lübnan'a yönelik siyonistlerin saldırılarında 773 şehit, 1993 yaralı
ABD, Irak'ta düşen uçaktaki 6 askerinin öldüğünü doğruladı
Almanya'dan ABD’nin Rus petrolü kararına tepki
Yeni ses sistemi cezaları esnafı zorluyor
Tarımsal destekleme ödemeleri çiftçilerin hesaplarına aktarılıyor
HSK kararıyla Yargıtay için 8 yeni üye seçimi yapıldı
Malatya'da traktör devrildi: 2 yaralı
Dünya Kudüs Günü'nde Bitlis'ten çağrı: Mesele sadece Filistin değil, ümmetin varlık mücadelesidir
Hacı adaylarının kafile ve uçuş bilgileri belli oldu!
YKS'ye 2 milyon 425 bin aday başvurdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni Cerrahpaşa, yüksek standartlı sağlık hizmeti sunacak
Yılmaz: Ekonomide en kötü şey belirsizliktir; öngörülebilirliği sağlayan ülkeler bu dönemden daha güçlü çıkacaktır
Bangladeş Dışişleri Bakanı Rahman, Türkiye'ye geliyor
Endonezya'daki D-8 zirvesi ertelendi
HÜDA PAR Milletvekili Demir: Filistin ve Kudüs, asla siyonizmin vatanı olmayacaktır
Siirt’te Ramazan ayında sağlık programı yoğun ilgi gördü
Yükseköğretim Kurumları Sınavı için 2 milyon 425 bin 560 aday başvuru yaptı
Dünya Kudüs Günü'nde İzmir’den Kudüs ve Mescid-i Aksa için çağrı
Şanlıurfa’da 'Dünya Kudüs Günü' açıklaması: Küresel barış, Kudüs'ün özgürlüğüne bağlı
132 yıllık Asmalı Mescit restorasyonun ardından yeniden ibadete açıldı
Umut Kervanı Van’da Ramazan ayında da yardımlarını sürdürüyor
"Dünya Kudüs Günü" için İstanbul'da yürüyüş
Kayısı üreticilerine monilya hastalığı uyarısı
Mersin’de ‘Güvenli Okul Yolu’ kapsamında servis denetimi
Şanlıurfa’da sanayi sitesinde trafo patladı
Şanlıurfa’da 14 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Yükleniyor






