• BIST 100

    14991,40%0,51
  • DOLAR

    43,14% 0,10
  • EURO

    50,34% 0,08
  • GRAM ALTIN

    6377,90% 0,18
  • Ç. ALTIN

    10268,60% 0,00

Yeni Yüzyıl Partisi’nde Toplu Katılım ve Atama Töreni Gerçekleştirildi

06 Ekim 2024, Pazar 12:38
06 Ekim 2024, Pazar 14:22
Yeni Yüzyıl Partisi’nde Toplu Katılım ve Atama Töreni Gerçekleştirildi
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Yeni Yüzyıl Partisi’nde Toplu Katılım ve Atama Töreni Gerçekleştirildi

Yeni Yüzyıl Partisi, Türkiye genelindeki teşkilatlanma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ankara’da partinin genel merkezinde gerçekleştirilen toplu katılım ve atama törenine geniş bir katılım sağlandı. Genel Başkan Mehmet Ali Arslan liderliğinde düzenlenen törene, partinin üst düzey yöneticileri de katılarak partiye yeni katılan üyeleri büyük bir coşkuyla karşıladı.

Birlik ve Beraberlik Mesajı

Törende konuşma yapan Yeni Yüzyıl Partisi Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan, Türkiye’nin dört bir yanındaki vatandaşların partiye olan güvenini vurguladı. Arslan, “Partimize katılan her vatandaşımız, ülkemizin geleceğine katkıda bulunuyor. Attığımız bu adımlar, güçlü bir Türkiye inşa etme yolunda önemli bir kilometre taşıdır” diyerek, katılımcılara birlik ve beraberlik mesajı verdi.
 

Arslan, partinin kuruluş amacını hatırlatarak, Türkiye’nin karşı karşıya olduğu sorunlara çözüm üretmek amacıyla yola çıktıklarını belirtti. “Türkiye’nin her kesiminden gelen vatandaşlarımızın Yeni Yüzyıl Partisi’ne olan inancı, partimizi daha da güçlendirecek,” dedi.
 

Yeni Atamalar Açıklandı

Törende sadece toplu katılımlar değil, önemli atamalar da duyuruldu. Teşkilat Başkanı Bahattin Durmaz, birçok il ve ilçede yeni görevlendirmelerin yapıldığını ve partinin teşkilatlanma çalışmalarının hızla ilerlediğini ifade etti. Atamaların ardından partinin yerel düzeyde daha etkin hale geleceğini belirten Durmaz, parti yapısının tamamlanmasıyla Yeni Yüzyıl Partisi’nin daha geniş bir kitleye hitap edeceğini söyledi.
 

Genel Başkan Vekili Zeki Uçar ise törende yaptığı konuşmada, partinin hem yerel hem de ulusal düzeyde etkin bir politika izlediğini ve topluma fayda sağlayacak projeler üzerinde çalıştıklarını ifade etti. Uçar, “Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece bu yolda kararlı adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz”dedi.

 

Türkiye Genelinden Yoğun Katılım

Törene, Türkiye’nin dört bir yanından geniş bir katılım sağlandı. Ankara, İstanbul, İzmir, Tekirdağ, Diyarbakır ve Batman gibi büyük şehirlerden gelen katılımcılar, partinin ülke genelinde daha da güçleneceğine inandıklarını ifade ettiler. Tanıtım Medya Sorumlusu Mehmet Salih Seyhan ise bu katılımların parti için büyük bir güç olduğunu belirterek, medya ve halkla ilişkiler çalışmalarının hız kazanacağını söyledi.

Geleceğe Güvenle Bakış

Yeni Yüzyıl Partisi, gerçekleştirdiği toplu katılım ve atama töreniyle hem kadrosunu genişletiyor hem de geleceğe yönelik önemli adımlar atmaya devam ediyor. Türk siyasetinde güçlü bir yer edinmeyi hedefleyen parti, Türkiye’nin her bölgesinde ses getiren projeleriyle dikkat çekiyor.

Batman'da motosikletin çarptığı yaya yaralandı

PTT’den yapılan yardım ödemeleri izdihama yolaçtı, çileye dönüştü

Şanlıurfa’da trafik kazası 1 ölü

Şanlıurfa TEKNOFEST’e hazırlanıyor

Somali'de El Şebab operasyonu: 17 ölü

Umut Kervanı'ndan Düzce’de ihtiyaç sahibi ailelere yardım

Siirt’te otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 kişi yaralandı

Ümmet Âlimleri Koordinasyonu'ndan "Dünya Kudüs Haftası" açıklaması

Adana'da silahlı kavga: 1 ölü, 5 yaralı

Çocuklarda yüksek ateş: Ne zaman acil, ne zaman normal?

Siirt’te kaçak avcılığa ağır yaptırım: 2 kişiye 38 bin TL ceza

Karadeniz'de 2 petrol tankerine İHA saldırısı

Macaristan, nisanda sandığa gidecek

Uzman sürüş eğitmeni Kesen: Yüksek sesli müzik ve hız hayatınızı tehlikeye atıyor

Kar yağışı nedeniyle mahsur kalan hastalar için yoğun çaba

Yemen'de gizli hapishaneler tartışması: El-Alimi'nin talimatı ne anlama geliyor?

Adelaide Yazarlar Haftası’nda 180’den fazla yazar Filistinli yazara destek için yönetimden istifa etti

Bakan Tunç: Aileyi hedef alan ifsat edici akımlara karşı önleyici adımlar atacağız

Şanlıurfa’da tefecilik operasyonu: 22 şüpheli gözaltına alındı

Azerbaycan'dan yapılan benzin ithalatı, Ermenistan'da benzin fiyatlarını düşürdü

MEMUR-SEN Bingöl Şube Başkanı Budunoğlu: İlçelerde konut ve ekonomik sorunlar ciddi boyutta

BTD Genel Başkanı Yılmaz: Yeni yıl zamlarıyla tüketici alarm veriyor

Vali Gül, İstanbul’un son 3 yılına ilişkin asayiş verilerini paylaştı

Avrupa'da soğuk hava uçuşları aksattı

Malatya'da yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle kapanan yollar tekrar açılıyor

Gaziantep Kent Konseyi başkanı Güzelbey: Tarım alanlarına sahip çıkın

Adana’da kayıp kişi için arama kurtarma çalışması başlatıldı

Bakan Tekin: Aile güçlenmeden eğitim hedefe ulaşamaz

HÜDA PAR Milletvekili Dinç'ten dizilerde alkol kullanımının özendirilmesine ilişkin soru önergesi

Konya İtfaiyesi 2025’te 15 bin 497 vakaya müdahale etti

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Batman'da motosikletin çarptığı yaya yaralandı

PTT’den yapılan yardım ödemeleri izdihama yolaçtı, çileye dönüştü

Şanlıurfa’da trafik kazası 1 ölü

Şanlıurfa TEKNOFEST’e hazırlanıyor

Somali'de El Şebab operasyonu: 17 ölü

Umut Kervanı'ndan Düzce’de ihtiyaç sahibi ailelere yardım

Siirt’te otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 kişi yaralandı