• BIST 100

    11002,94%0,77
  • DOLAR

    42,50% 0,02
  • EURO

    49,56% -0,05
  • GRAM ALTIN

    5789,32% 0,64
  • Ç. ALTIN

    9322,75% 0,27

Yeni Yüzyıl Partisi’nde Toplu Katılım ve Atama Töreni Gerçekleştirildi

06 Ekim 2024, Pazar 12:38
06 Ekim 2024, Pazar 14:22
Yeni Yüzyıl Partisi’nde Toplu Katılım ve Atama Töreni Gerçekleştirildi
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Yeni Yüzyıl Partisi’nde Toplu Katılım ve Atama Töreni Gerçekleştirildi

Yeni Yüzyıl Partisi, Türkiye genelindeki teşkilatlanma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ankara’da partinin genel merkezinde gerçekleştirilen toplu katılım ve atama törenine geniş bir katılım sağlandı. Genel Başkan Mehmet Ali Arslan liderliğinde düzenlenen törene, partinin üst düzey yöneticileri de katılarak partiye yeni katılan üyeleri büyük bir coşkuyla karşıladı.

Birlik ve Beraberlik Mesajı

Törende konuşma yapan Yeni Yüzyıl Partisi Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan, Türkiye’nin dört bir yanındaki vatandaşların partiye olan güvenini vurguladı. Arslan, “Partimize katılan her vatandaşımız, ülkemizin geleceğine katkıda bulunuyor. Attığımız bu adımlar, güçlü bir Türkiye inşa etme yolunda önemli bir kilometre taşıdır” diyerek, katılımcılara birlik ve beraberlik mesajı verdi.
 

Arslan, partinin kuruluş amacını hatırlatarak, Türkiye’nin karşı karşıya olduğu sorunlara çözüm üretmek amacıyla yola çıktıklarını belirtti. “Türkiye’nin her kesiminden gelen vatandaşlarımızın Yeni Yüzyıl Partisi’ne olan inancı, partimizi daha da güçlendirecek,” dedi.
 

Yeni Atamalar Açıklandı

Törende sadece toplu katılımlar değil, önemli atamalar da duyuruldu. Teşkilat Başkanı Bahattin Durmaz, birçok il ve ilçede yeni görevlendirmelerin yapıldığını ve partinin teşkilatlanma çalışmalarının hızla ilerlediğini ifade etti. Atamaların ardından partinin yerel düzeyde daha etkin hale geleceğini belirten Durmaz, parti yapısının tamamlanmasıyla Yeni Yüzyıl Partisi’nin daha geniş bir kitleye hitap edeceğini söyledi.
 

Genel Başkan Vekili Zeki Uçar ise törende yaptığı konuşmada, partinin hem yerel hem de ulusal düzeyde etkin bir politika izlediğini ve topluma fayda sağlayacak projeler üzerinde çalıştıklarını ifade etti. Uçar, “Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece bu yolda kararlı adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz”dedi.

 

Türkiye Genelinden Yoğun Katılım

Törene, Türkiye’nin dört bir yanından geniş bir katılım sağlandı. Ankara, İstanbul, İzmir, Tekirdağ, Diyarbakır ve Batman gibi büyük şehirlerden gelen katılımcılar, partinin ülke genelinde daha da güçleneceğine inandıklarını ifade ettiler. Tanıtım Medya Sorumlusu Mehmet Salih Seyhan ise bu katılımların parti için büyük bir güç olduğunu belirterek, medya ve halkla ilişkiler çalışmalarının hız kazanacağını söyledi.

Geleceğe Güvenle Bakış

Yeni Yüzyıl Partisi, gerçekleştirdiği toplu katılım ve atama töreniyle hem kadrosunu genişletiyor hem de geleceğe yönelik önemli adımlar atmaya devam ediyor. Türk siyasetinde güçlü bir yer edinmeyi hedefleyen parti, Türkiye’nin her bölgesinde ses getiren projeleriyle dikkat çekiyor.

Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de

İşgal ordusunda Gazze kaynaklı intihar vakaları devam ediyor

Kayseri’de 8’inci kattan düşen kadın hayatını kaybetti

Bakan Yerlikaya: Filistin meselesi artık ertelenebilir, ötelenebilir bir mesele değildir

Ordu merkezli dolandırıcılık operasyonu: 13 şüpheli yakalandı

UNRWA'nın görev süresini 3 yıl daha uzatıldı

BM: israil Batı Şeria'da uluslararası insani ve insan hakları hukukuna uygun hareket etmeli

Bakan Uraloğlu Kırık ve Dallıkavak tünellerinde incelemelerde bulundu

İstanbul'da zincirleme trafik kazası: 2 ölü, 6 yaralı

Kolombiya Cumhurbaşkanı Petro: Uyuşturucu ile mücadele bahanesiyle tehdit ediliyoruz

Erzurum’da aralık ayı asayiş ve güvenlik toplantısı yapıldı

2026 MEB-EKYS Yazılı Sınavı'nın konu dağılımı belli oldu

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 23. Doha Forumu'na katılacak

İngiltere ve Norveç, Rus denizaltılarına karşı ortak devriye başlattı

Dışişleri Bakanlığından KDC-Ruanda barış anlaşmasına ilişkin açıklama

Kayseri’de drift atan sürücüye 64 bin lira ceza kesildi

İzmir açıklarında 31 düzensiz göçmen yakalandı

Ankara’da ani kalp durmalarına karşı 25 noktaya yerli şok cihazı yerleştirildi

Otomobil park halindeki araca çarptı: 4 yaralı

BM: Ukrayna'da savaş hız kesmeden devam ediyor

Fransa'da nükleer denizaltıların bulunduğu üssün üzerinde İHA alarmı

Akdeniz'de 4.4 büyüklüğünde deprem

Uşakov: ABD ile yapılan Ukrayna müzakerelerinde ilerleme kaydedildi

Rusya ile Hindistan arasında iş birliği anlaşmaları imzalandı

ABD, Doğu Pasifik’te uyuşturucu taşıdığı öne sürülen tekneyi vurdu: 4 ölü

Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğüne yeni atama yapıldı

AGİT'in 32. Bakanlar Konseyi Toplantısı sona erdi

112 acil sağlık çalışanları: Gereksiz çağrı ve ambulanslara yol verilmemesi hastaların hayatına mal olabiliyor

HÜDA PAR’dan pitbull saldırısına uğrayan aileye ziyaret

Hafta sonu üç sınav düzenlenecek

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de

İşgal ordusunda Gazze kaynaklı intihar vakaları devam ediyor

Kayseri’de 8’inci kattan düşen kadın hayatını kaybetti

Bakan Yerlikaya: Filistin meselesi artık ertelenebilir, ötelenebilir bir mesele değildir

Ordu merkezli dolandırıcılık operasyonu: 13 şüpheli yakalandı

UNRWA'nın görev süresini 3 yıl daha uzatıldı

BM: israil Batı Şeria'da uluslararası insani ve insan hakları hukukuna uygun hareket etmeli