• BIST 100

    17185,58%-0,19
  • DOLAR

    43,76% 0,02
  • EURO

    51,73% 0,25
  • GRAM ALTIN

    7064,83% 0,74
  • Ç. ALTIN

    11636,31% 0,00

Yeni Yüzyıl Partisi’nde Toplu Katılım ve Atama Töreni Gerçekleştirildi

06 Ekim 2024, Pazar 12:38
06 Ekim 2024, Pazar 14:22
Yeni Yüzyıl Partisi’nde Toplu Katılım ve Atama Töreni Gerçekleştirildi
  • Dinle
  • A+
    Buyut
  • A-
    Kucult

Yeni Yüzyıl Partisi’nde Toplu Katılım ve Atama Töreni Gerçekleştirildi

Yeni Yüzyıl Partisi, Türkiye genelindeki teşkilatlanma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ankara’da partinin genel merkezinde gerçekleştirilen toplu katılım ve atama törenine geniş bir katılım sağlandı. Genel Başkan Mehmet Ali Arslan liderliğinde düzenlenen törene, partinin üst düzey yöneticileri de katılarak partiye yeni katılan üyeleri büyük bir coşkuyla karşıladı.

Birlik ve Beraberlik Mesajı

Törende konuşma yapan Yeni Yüzyıl Partisi Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan, Türkiye’nin dört bir yanındaki vatandaşların partiye olan güvenini vurguladı. Arslan, “Partimize katılan her vatandaşımız, ülkemizin geleceğine katkıda bulunuyor. Attığımız bu adımlar, güçlü bir Türkiye inşa etme yolunda önemli bir kilometre taşıdır” diyerek, katılımcılara birlik ve beraberlik mesajı verdi.
 

Arslan, partinin kuruluş amacını hatırlatarak, Türkiye’nin karşı karşıya olduğu sorunlara çözüm üretmek amacıyla yola çıktıklarını belirtti. “Türkiye’nin her kesiminden gelen vatandaşlarımızın Yeni Yüzyıl Partisi’ne olan inancı, partimizi daha da güçlendirecek,” dedi.
 

Yeni Atamalar Açıklandı

Törende sadece toplu katılımlar değil, önemli atamalar da duyuruldu. Teşkilat Başkanı Bahattin Durmaz, birçok il ve ilçede yeni görevlendirmelerin yapıldığını ve partinin teşkilatlanma çalışmalarının hızla ilerlediğini ifade etti. Atamaların ardından partinin yerel düzeyde daha etkin hale geleceğini belirten Durmaz, parti yapısının tamamlanmasıyla Yeni Yüzyıl Partisi’nin daha geniş bir kitleye hitap edeceğini söyledi.
 

Genel Başkan Vekili Zeki Uçar ise törende yaptığı konuşmada, partinin hem yerel hem de ulusal düzeyde etkin bir politika izlediğini ve topluma fayda sağlayacak projeler üzerinde çalıştıklarını ifade etti. Uçar, “Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece bu yolda kararlı adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz”dedi.

 

Türkiye Genelinden Yoğun Katılım

Törene, Türkiye’nin dört bir yanından geniş bir katılım sağlandı. Ankara, İstanbul, İzmir, Tekirdağ, Diyarbakır ve Batman gibi büyük şehirlerden gelen katılımcılar, partinin ülke genelinde daha da güçleneceğine inandıklarını ifade ettiler. Tanıtım Medya Sorumlusu Mehmet Salih Seyhan ise bu katılımların parti için büyük bir güç olduğunu belirterek, medya ve halkla ilişkiler çalışmalarının hız kazanacağını söyledi.

Geleceğe Güvenle Bakış

Yeni Yüzyıl Partisi, gerçekleştirdiği toplu katılım ve atama töreniyle hem kadrosunu genişletiyor hem de geleceğe yönelik önemli adımlar atmaya devam ediyor. Türk siyasetinde güçlü bir yer edinmeyi hedefleyen parti, Türkiye’nin her bölgesinde ses getiren projeleriyle dikkat çekiyor.

Haber Editörü

Ömer Faruk SEYHAN

salihseyhan@seyhanlarajans.com

Elazığ’dan Gazze’ye kardeşlik sofrası

Psikolog İçten: Tütün ürünlerinin içerisinde 4 binden fazla bağımlılık yapıcı madde bulunmaktadır

Uşak’ta uyuşturucu operasyonunda 5 şüpheli tutuklandı

Eski Güney Kore Devlet Başkanı Yoon’a müebbet hapis

Yozgat’ta narkotik operasyonunda 4 şüpheli gözaltına alındı

Batı Şeria ve Kudüs'te 48 saatte 22 eylem

Aksaray’da iki otomobil çarpıştı: Biri çocuk 5 yaralı

Bingöl’de uyuşturucu satıcısı tutuklandı

“Gazze Barış Kurulu” Washington’da ilk kez toplanıyor

Yüz kaslarını okuyan sistem: Siyonist rejimden Apple'a kritik satış

Gaziantep'te ocak ayında konut satışları düştü

Bursa'da KGYS kameralarına takılan sürücülere ceza

Gaziantep'te 19 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı

Yurt dışı girişimlerin cirosu 89 milyar 840 milyon dolara ulaştı

Moskova, "Barış Konseyi"ne katılımı değerlendiriyor

Umut Kervanı'ndan ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan desteği

Çitçi’den Halka Çağrı: Yerel Esnaftan Alışveriş Yapın

Gaziantep’te 18 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı

Konut satışları ocakta yüzde 4,7 azaldı

Batı Şeria ve Kudüs’te geniş çaplı baskın: Çok sayıda Filistinli alıkonuldu

Gaziantep'te kuyumcuyu soyan hırsızlar yakalandı

Tüketici güven endeksi şubat ayında yüzde 2,3 arttı

Batman'da ilk teravih coşkusu: Camiler doldu, vatandaşlardan tövbe ve birlik mesajı

ABD’li yazar Friedman: Netanyahu hem Trump'ı hem de Amerikalı Yahudileri sömürüyor

HAKSİAD ile Ziraat Katılım arasında faizsiz finans iş birliği görüşmesi

YÖK üniversitelerde Ramazan ayına yönelik mesai kolaylığı istedi

Peru’da kongre yeni geçici devlet başkanını seçti

Hanau’daki ırkçı saldırının 6’ncı yılında hayatını kaybedenler anıldı

Bakan Memişoğlu’ndan HPV aşısı açıklaması

Döviz kurları bugün ne kadar?

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


Elazığ’dan Gazze’ye kardeşlik sofrası

Psikolog İçten: Tütün ürünlerinin içerisinde 4 binden fazla bağımlılık yapıcı madde bulunmaktadır

Uşak’ta uyuşturucu operasyonunda 5 şüpheli tutuklandı

Eski Güney Kore Devlet Başkanı Yoon’a müebbet hapis

Yozgat’ta narkotik operasyonunda 4 şüpheli gözaltına alındı

Batı Şeria ve Kudüs'te 48 saatte 22 eylem

Aksaray’da iki otomobil çarpıştı: Biri çocuk 5 yaralı