Tarih: 03.09.2024 16:36

Yeşil Mar, Batman’da 8. Şubesini Açtı: Batman’a Değer Katıyoruz

Facebook Twitter Linked-in

Batman'ın yerel zincir marketi Yeşil Mar, genişleme hedeflerine bir yenisini daha ekleyerek 8. şubesini Emekli Cudi Mahallesi Körük Kavşağı’nda görkemli bir açılışla hizmete sundu. Açılış törenine Yeşil Mar sahipleri Fırat Tunç ve Özkan Salman da katıldı ve konuklarla yakından ilgilendi.

Açılışta konuşan iş insanı Fırat Tunç, Batman’a olan sevgilerini dile getirerek, şehrin gelişimine katkıda bulunmak amacıyla yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini belirtti. Tunç, “Biz Batman’a sevdalıyız, yatırım yapmaya devam ediyoruz. 8. şubemize yaptığımız yatırım hayırlı uğurlu olsun. Batman’a değer katıyoruz. Daha büyük ve yeni yatırımlar yaparak halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. İddia ediyoruz, en uygun fiyatlar Yeşil Mar’da. Yeşil Mar halkın marketidir. Beş yılda 8 şubemizi açmanın mutluluğunu yaşıyoruz,” dedi.

Yeşil Mar, uygun fiyat politikası ve geniş ürün yelpazesiyle Batman halkının tercih ettiği bir market zinciri olmayı sürdürüyor. Yeni şube, bölge halkının yoğun ilgisi ve memnuniyetiyle karşılandı. Yeşil Mar’ın bu hızlı büyüme süreci, Batman’da yerel ekonomiye olan katkısını daha da artıracak gibi görünüyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —