• BIST 100

    10354,48%-1,91
  • DOLAR

    41,83% 0,06
  • EURO

    48,47% 0,14
  • GRAM ALTIN

    5546,73% 0,41
  • Ç. ALTIN

    9132,48% 0,82

Yeşilyurt Belediye Başkanı Geçit: Hemşehrilerimizin talepleri bizim için yol haritasıdır

14 Ekim 2025, Salı 14:31
14 Ekim 2025, Salı 14:31
Yeşilyurt Belediye Başkanı Geçit: Hemşehrilerimizin talepleri bizim için yol haritasıdır
  • Dinle
  • A+
    Büyüt
  • A-
    Küçült

Belediye olarak her mahalleye eşit hizmet götürme anlayışıyla çalıştıklarını belirten Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit, "Amacımız Yeşilyurt'un her köşesinde yaşam kalitesini artırmak ve vatandaş memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmaktır." dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit, ilçedeki mahalle ziyaretleri kapsamında Seyituşağı ve Yalınkaya mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi, talep ve önerilerini dinledi.

Mahalle sakinleriyle sohbet eden Geçit, vatandaşların ilettiği sorun ve ihtiyaçları not aldı. Ziyaretlerde altyapı, ulaşım, çevre düzenlemesi ve sosyal alanlarla ilgili çeşitli talepler dile getirilirken, Geçit ise sorunların çözümü için gerekli çalışmaların başlatıldığını ifade etti.

"Hemşehrilerimizin talepleri bizim için yol haritasıdır"

Belediye olarak her mahalleye eşit hizmet götürme anlayışıyla çalıştıklarını belirten Geçit, "Hemşehrilerimizin talepleri bizim için yol haritasıdır. Amacımız Yeşilyurt'un her köşesinde yaşam kalitesini artırmak ve vatandaş memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmaktır." dedi.

Yeşilyurt'un her köşesine hizmet götürmek için aralıksız çalıştıklarını söyleyen Geçit, "Mahallelerimizi düzenli aralıklarla ziyaret ederek hemşerilerimizin görüşlerini, önerilerini ve taleplerini doğrudan dinlemeyi çok önemsiyoruz. Çünkü bizim için en doğru rehber, vatandaşımızın sesidir. Göreve geldiğimiz günden bu yana, altyapıdan üstyapıya, çevre düzenlemesinden sosyal ve kültürel projelere kadar her alanda güçlü bir hizmet seferberliği yürütüyoruz. Eksik gördüğümüz her noktayı birlikte tespit edip, çözüm için kararlılıkla adım atıyoruz. Amacımız; her mahallemizi daha yaşanabilir, daha modern ve daha güzel bir hale getirmektir. Bu süreçte özellikle vatandaşlarımızın desteği, katkısı ve duası bizim için çok kıymetlidir." ifadelerini kullandı.

"Yeşilyurt hepimizin evidir"

Seyituşağı ve Yalınkaya mahallelerinin Yeşilyurt'un köklü ve değerli yerleşim alanlarından olduğunu, bu bölgelerin ulaşım başta olmak üzere diğer sorunlarının çözüme kavuşması için hareket geçtiklerini sözlerine ekleyen Geçit, "Burada yaşayan vatandaşlarımızın huzuru, güveni ve yaşam kalitesi bizim için her şeyden önemlidir. Vatandaşlarımızın memnuniyeti, çalışmalarımızın en büyük motivasyon kaynağıdır. Yeşilyurt, hepimizin evidir. Biz bu evi el birliğiyle güzelleştireceğiz. Tüm hemşehrilerimize göstermiş oldukları misafirperverlik ve samimiyet için gönülden teşekkür ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin." şeklinde konuştu. (İLKHA)

1 milyondan fazla hane, kahverengi kokarcaya karşı ilaçlandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Filistinlilerin istikbali için süreci basiretle yönetmeye gayret edeceğiz

Büyükşehir Belediye Meclisi ekim ayı toplantıları sona erdi

Konya merkezli 12 ilde uyuşturucu operasyonu: 421 gözaltı

İşgalciler, 45 Gazzelinin cenazesini Kızılhaç'a teslim etti

Malatya Valisi Yavuz: Kaybedecek hiçbir çocuğumuz yok

BM: Ateşkes sonrası 310 binden fazla kişi Gazze’nin güneyinden kuzeyine geçti

Gaziantep’te uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama

MASKİ'den Akçadağ'a kanalizasyon hattı

DEHB tedavisinde hekim-aile-öğretmen iş birliği şart!

Grip aşısı kimler için gerekli ve neden önemli?

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde "İlk Ders: Gazze" etkinliği düzenlendi

Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel yerleştirme sonuçları açıklandı

Batman'da hükümlülere "Etkili İletişim ve Beden Dili" eğitimi verildi

Siirt’te öğrencilere sağlıklı yaşam eğitimi

Batman'da motosiklet sürücülerine eğitim verildi

Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: Bir gözaltı

Yolcu treni öğrenci servisine çarptı: 17 öğrenci yaralandı

Kamyonet şoförlerinden 'Kantar Fişi' protestosu: Geçim kaynağımız elimizden alınıyor

Havalar soğumaya başladı, odun fiyatları cep yakıyor

Sivil toplum kuruluşlarına proje eğitimi düzenlendi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Geçit: Hemşehrilerimizin talepleri bizim için yol haritasıdır

Valilik personeline sertifikalı ilk yardım eğitimi

Okullarda eş zamanlı güvenli tahliye tatbikatı gerçekleştirildi

Batman'da yeni dönem kurs kayıtları başladı

Diyarbakır'da ciğerci esnafı 3 günlük gelirini Gazze'ye gönderecek

UNRWA: Gazze’ye geniş kapsamlı insani yardım giriş zamanı

Batman'da Genel Tarım Sayımı çalışmaları devam ediyor

İspanya Başbakanı Sanchez: Gazze’deki soykırımın sorumluları adalet önünde hesap vermeli

Batman'da 278 tehlikeli asansör mühürlendi

Yükleniyor

Haberi Sesli Oku

ŞEHİR HABERLERİ


1 milyondan fazla hane, kahverengi kokarcaya karşı ilaçlandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Filistinlilerin istikbali için süreci basiretle yönetmeye gayret edeceğiz

Büyükşehir Belediye Meclisi ekim ayı toplantıları sona erdi

Konya merkezli 12 ilde uyuşturucu operasyonu: 421 gözaltı

İşgalciler, 45 Gazzelinin cenazesini Kızılhaç'a teslim etti

Malatya Valisi Yavuz: Kaybedecek hiçbir çocuğumuz yok

BM: Ateşkes sonrası 310 binden fazla kişi Gazze’nin güneyinden kuzeyine geçti